انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: گردآوری پیشنهادات برای برگزاری جشن انتشار اوبونتو ۱۰.۰۴  (دفعات بازدید: 60152 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
لطف غیر از انجمن تو صفحه اول سایت هم زمانش رو اعلام کنید.
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
آقا تو مشهد برگزار نمیشه ؟؟
برادر شما مشهدی هستی چرا خودتو به لاک مشهد معرفی نمی کنی کمکشون کنی
اتفاقا اونا هم دنبال جشن می باشن منتها نیرو میخوان
www.mashhadlug.org
آها باشه مرسی

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
در ضمن میشه یه برنامه ترتیب داد به شرطی که قسمتی تحت پوشش وایرلس  برای اینکار در نظر گرفته شه!

به این صورت که آدمای داوطلبی که نتبوک دارن، کنار هم دور یه میز جمع شن و کتاب راهنمای اوبونتو رو در ویکی بوک( اون فصلایی که ترجمشون مونده) به صورت گروهی ترجمه کنن. حتی میشه برای اینکار پوستر بسازیم و بچه ها تو وبلاگا اطلاع رسانی بکنن. خیلی جالب میشه که یه کتاب ظرف چند ساعت به صورت کامل ترجمه بشه:)  تازه برای دادن انگیزه هم می‌شه به چند نفر از همین ادما به قید قرعه  هدیه ای  در نظر گرفت و خلاصه اینطوری فک کنم خیلی خیلی خوب میشه

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
لطفا زمانش یه جوری باشه که به درس ها و امتحان و مدرسه ام لطمه نخوره
مثلا توی این هفته در پیش و بعد از ظهر باشه تا من و روستام شرکت کنیم
(چیه مگه ما بروبچ راهنمایی نمیتونیم شرکت کنیم؟؟؟)
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین m-r-r

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
زمانی تعیین نشده ؟ شیراز برنامه خاصی ندارن ؟

آفلاین yakoza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
من هر سال تو تهران شرکت میکردم
حالا هم نمیدونم از بد روزگار یا خوبش تو شهر  شیرازم
اگه برنامه ای تو شیراز هست بگید تا ما هم بی نصیب نمونیم

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
در ضمن میشه یه برنامه ترتیب داد به شرطی که قسمتی تحت پوشش وایرلس  برای اینکار در نظر گرفته شه!

به این صورت که آدمای داوطلبی که نتبوک دارن، کنار هم دور یه میز جمع شن و کتاب راهنمای اوبونتو رو در ویکی بوک( اون فصلایی که ترجمشون مونده) به صورت گروهی ترجمه کنن. حتی میشه برای اینکار پوستر بسازیم و بچه ها تو وبلاگا اطلاع رسانی بکنن. خیلی جالب میشه که یه کتاب ظرف چند ساعت به صورت کامل ترجمه بشه:)  تازه برای دادن انگیزه هم می‌شه به چند نفر از همین ادما به قید قرعه  هدیه ای  در نظر گرفت و خلاصه اینطوری فک کنم خیلی خیلی خوب میشه
+1
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
برای دبیرستانی ها و راهنمایی ها ۱ خرداد امتحانا شروع می شه تا ۲۲ام لطفا قبل شروع خرداد یا بعد ۲۲ام جشن رو برگزار کنید آخه من خودم دبیرستانیم

منم راهنمایی ام جون هرکی دوست دارید بعد امتحانا باشه که منم با رفقام بیاییم
قراره با دو سه تا از معلما و بروبچ که تازه با لینوکس آشناشون کردم بیاییم.

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
پاسخ به: گردآوری پیشنهادات برای برگزاری جش&#
« پاسخ #113 : 29 اردیبهشت 1389، 02:11 ق‌ظ »

فکر خوبی بیده ولی از دست مسئولان مکان مورد نظر چه کنیم؟ چه جوری راضیشون بکنیم؟ اگه دست من بود می رفتم یه گروه هم می بردم و می گفتم یا اجازه می دید یا اینکه اجازتون می کنیم.

فکر هم نکنم که اونقدر مسئولان گیر بدن. از طرفی خود بر و بچ باید قول بدن و سر قولشون بیان که ماشاءالله یک گروه از اساتید که تشکیل نمی شه که بحث آموزشی و وابسته های اون را در بیرون از محیط فروم و اینترنت برسی کنه که.

انشاءالله به زودی این fsug که راه بیفته تا حدود زیادی این مسائل حل بشه.

;)
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1389، 02:13 ق‌ظ توسط Thinker - محمدمهدی محمدی »
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
برای دبیرستانی ها و راهنمایی ها ۱ خرداد امتحانا شروع می شه تا ۲۲ام لطفا قبل شروع خرداد یا بعد ۲۲ام جشن رو برگزار کنید آخه من خودم دبیرستانیم

منم راهنمایی ام جون هرکی دوست دارید بعد امتحانا باشه که منم با رفقام بیاییم
قراره با دو سه تا از معلما و بروبچ که تازه با لینوکس آشناشون کردم بیاییم.

به به. بر و بچ راهنمایی هم زیاد شدن. فک و فامیل های من هم که راهنمایی یا دبیرستانی بودند و هستند علاقشون به لینوکس به قدری زیاده که هنوز اولای راه هستند می خوان توزیع درست کنند که من به اونا می گم که "کاماس گاماس".

در هر صورت پله پله باید راه را باید طی کردو بعد که کمی آماده تر شدیم ، اونوقت هستش که جهشی عمل می کنیم. در ضمن همیشه فراموش نکن که باید انقلابی رفتار کنی. یعنی اینکه برای رسیدن به هدفت از روی عقل و با تمام تلاش سعی کنی. این حرف امام خمینی هستش.

موفق باشی دوست عزیز ;)
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

آفلاین TAEL

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
    • www.tael.ir
کم کم آماده شیم برای جشن 10.10  ;D

آفلاین milad.mobi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
  • I'm PHP Developer!
کم کم آماده شیم برای جشن 10.10  ;D

من برنامه نویس وب و موبایل هستم ، چند ماهی هست که دارم با ubuntu کار می کنم البته قبل تر با Fedora و Open Solaris کار می کردم . فکر کردم برای اولین بار می تونم تو جشن این سیستم عامل خوب شرکت کنم ، اما مثله اینکه برگزار نمیشه ، کمتر از یک ماهه که منتشر شده  اما اصلا از زمان برگزاری جشن خبری نیست. :(
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1389، 02:18 ب‌ظ توسط milad.mobi »

آفلاین M.M.M

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
آقا امسال جشن خیلی دیر می خواد برگزار بشه ها... میگم برای جبران دیرکردش به همه بچه ها کلاه اوبونتو بدین!  ;) 8) 

آفلاین Aliir

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 308
منم موافقم یه چیزی بدین که تو خیابون تبلیغ بشه.
یا حداقل برای فروش بذارید.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
خوب بابت تاخیری که بوجود آمده از همه عذرخواهی میکنم. ما تقریبا از ۱ ماه قبل از انتشار نسخه جدید با اسپانسر ۲ جشن قبل یعنی شرکت داتک مذاکره کردیم و اونها هم قول برگزاری جشن رو بهمون دادن! غیر از داتک ما پیشنهاد دیگه‌ای هم نداشتیم و نداریم.

متاسفانه آخر هفته قبل نماینده شرکت داتک اعلام کرد که بدلیل اینکه سرجمع هزینه سالن و سایر هزینه‌های این دوره نسبت به مراسمهای قبلی ۲ برابر میشه، نمیتونه اسپانسر این مراسم باشه!
معنیش اینه که خودمون باید مثل سالهای قبل جشن رو با هزینه خودمون برگزار کنیم. بزرگترین مشکل سالن بود که یکی از بچه‌های گروه، با مسئولان سالن چارمحال که مال ارامنه تهران هست صحبت کرد و اونها قبول کردن که سالنشون رو با قیمت مناسب بهمون بدن. ما این سالن رو برای پنج‌شنبه ۲۰ خرداد رزرو کردیم.

کسی هست که بتونه سالن با قیمت مناسب و ظرفیت حدودی ۳۰۰ نفر برای یک صبح تا ظهر در اختیار ما بگذاره؟ اگر سالن بهتر با قیمت مناسبتری پیدا نشه ما همین سالن و تاریخ رو نهایی میکنیم و جشن رو برگزار خواهیم کرد...

Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom