انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: گردآوری پیشنهادات برای برگزاری جشن انتشار اوبونتو ۱۰.۰۴  (دفعات بازدید: 60120 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
ها ها ها ها ها :D :D :D
مثل اینکه بعد ۲۲ام هست  \\:D/ \\:D/ \\:D/، امتحانا اون موقع تموم شده \\:D/ \\:D/ \\:D/
ولی می‌ترسم اصلا برگزار نشه :'( :'( :'( ](*,) ](*,) ](*,) ::) ::) ::)
\\:D/
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین Aliir

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 308

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
ها ها ها ها ها :D :D :D
مثل اینکه بعد ۲۲ام هست  \\:D/ \\:D/ \\:D/، امتحانا اون موقع تموم شده \\:D/ \\:D/ \\:D/
ولی می‌ترسم اصلا برگزار نشه :'( :'( :'( ](*,) ](*,) ](*,) ::) ::) ::)
منم مدرسه میرم ولی امتحانای ما بیست چهارم توموم میشه  :o هر تاریخی که اعلام شه من میام ولی خواهشا بگذاریدش برای بعد از ۲۴ ام
فقط زود تر زمانو اعلام کنید. من کلی آدم میتونم دنباله خودم راه بندازم. از معلمامون فعلا دو سه نفر از رفقامم چهار پنج نفر رو فعلا قطعی کردم
اگه زمانو زود تر اعلام کنید خیلی بهتره
در ضمن یکی از دوستان پیشنهاد داد میشه یک دعوت نامه گرافیکی برای جشن درست کرد تا بقیه دانلود کنن و پرینت کنن بدن به دیگران. هم خرجش کمه و همم با کلاس تره. :D
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین Aliir

• Sr. Member
  • *
با دعوت‌نامه خیلی موافقم

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
پاسخ به: گردآوری پیشنهادات برای برگزاری جش&#
« پاسخ #169 : 19 خرداد 1389، 11:53 ق‌ظ »
خوب بابت تاخیری که بوجود آمده از همه عذرخواهی میکنم. ما تقریبا از ۱ ماه قبل از انتشار نسخه جدید با اسپانسر ۲ جشن قبل یعنی شرکت داتک مذاکره کردیم و اونها هم قول برگزاری جشن رو بهمون دادن! غیر از داتک ما پیشنهاد دیگه‌ای هم نداشتیم و نداریم.

متاسفانه آخر هفته قبل نماینده شرکت داتک اعلام کرد که بدلیل اینکه سرجمع هزینه سالن و سایر هزینه‌های این دوره نسبت به مراسمهای قبلی ۲ برابر میشه، نمیتونه اسپانسر این مراسم باشه!
معنیش اینه که خودمون باید مثل سالهای قبل جشن رو با هزینه خودمون برگزار کنیم. بزرگترین مشکل سالن بود که یکی از بچه‌های گروه، با مسئولان سالن چارمحال که مال ارامنه تهران هست صحبت کرد و اونها قبول کردن که سالنشون رو با قیمت مناسب بهمون بدن. ما این سالن رو برای پنج‌شنبه ۲۰ خرداد رزرو کردیم.

کسی هست که بتونه سالن با قیمت مناسب و ظرفیت حدودی ۳۰۰ نفر برای یک صبح تا ظهر در اختیار ما بگذاره؟ اگر سالن بهتر با قیمت مناسبتری پیدا نشه ما همین سالن و تاریخ رو نهایی میکنیم و جشن رو برگزار خواهیم کرد...

ببخشید فردا حتما تشکیل میشه یا نه؟
لطفا آدرس دقیق تر رو بگید

« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1389، 11:56 ق‌ظ توسط amir mehri »
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین rooby84

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12

ببخشید فردا حتما تشکیل میشه یا نه؟
لطفا آدرس دقیق تر رو بگید

چی،چی ! فردا! قرار نبود اینطوری یهویی بشه.
ما که از شهرستان میایم چه کار کنیم؟!

آفلاین Aliir

• Sr. Member
  • *
فکر نکنم فردا باشه آخه گفتم ۲ هفته قبل اعلام رسمی شده که هنوز اعلام رسمی نشده
شده؟ اگه شده تو رو خدا به ما هم خبر بدید؟؟ ??? ???

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
دوستان جشن که فردا نیست :)

گفتیم که اعلام میشه حد اقل یه هفته قبلش
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Aliir

• Sr. Member
  • *
تازه گفتید دو هفته قبلشD:

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 422
آقا مهدی و دوستان بزرگوار اوبونتویی
به نظر من موضوع جشن رو فراموش کنیم بهتره

چون:
1- در این اوضاع و احوال بد اقتصادی تنها حامی ما که داتک بود به هر دلیلی کنار کشید و از اونجایی که گروه ما درآمد خاصی نداره و از طرف دولت هم حمایت نمیشه برگزاری جشن واقعا مشکله (تقریبا غیر ممکنه)
2- این جشن رو میشه به صورت اینترنتی (غیر فیزیکی) برگزار کرد.میشه یه صفحه طراحی کرد تا همه به صورت آنلاین و آفلاین تبریک بگن و نظر بدن و دفتر یادداشت جشن رو امضاء کنن و اکه دوست داشتن یه عکس یادگاری هم ضمیمه کنن
3- تمام ارائه هایی که دوستان دارند رو میشه به صورت فایل در اختیار همه گذاشت اینطوری مطالب جشن مثل جشنهای گذشته بعد از سه روز از یاد آدم نمیره و میشه هر وقت لازم بود به اون مراجعه کرد
4- به جای بحث و فکر کردن به برگزاری جشن بهتره روی هما و ترجمه راهنمای اوبونتو تمرکز کرد که اگه تا حالا اینطور شده بود حداقل هما و راهنمای اوبونتو حاضر شده بود که انصافا از جشن مهمتره
5- تعداد کاربرای اوبونتو هر روز داره بیشتر میشه و پیش بینی اینکه چند نفر احتمال داره توی جشن شرکت کنند مشکله و ممکنه نشه به همه هدیه داد که خیلی بد میشه
6- تا جایی که من میدونم توی ایران غیر از ما هیچ گروهی جشن برگزار نمیکنه و ما دینمون رو برای پیشبرد استفاده از گنو/لینوکس ادا کردیم و دیگه برگزاری جشن توجیه خاصی نداره
7- وقتی که میشه خود لینوکس و نرم افزارهای کاربردی اون رو از اینترنت دانلود کرد و از طریق اینترنت با گروه دوستان ارتباط برقرار کرد پس چرا نشه این جشن رو هم به همین صورت برگزار کرد تا همه عناصر تمدن و تجدد کنار هم جمع بشه
-8 مهمترین هدف و شعار اصلی اوبونتو انسانیت و دوست داشتن دیگرانه و وقتی که اعضای گروه ما همدیگه رو دوست داریم و به هم کمک میکنیم حالا گیرم جشن هم برگزار بشه یا نشه چیزی تغییر نمیکنه ما کماکان همدیگه رو دوست داریم.
نظر شما اعضای گروه چیه؟

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
سلام دوستان
ببین حالا اینقده ما بدشانسیم که توی اولین جشن اوبونتو که میخواستم شرکت کنم برگزار نمیشه :'( :'( :'( :'( :'( :'(   (الان واقعا غمگینم پیدا نیست؟ :'( :'( :'( :'()

ما رو باش که اینهمه میخواستیم بکوبیم بیایم تهران  (تازه جشن 9.10 رو توی سایت دیدم حال کردم(عکساشو دیدم ها)

امان از این اسپانسر ها که فقط برا پول ، پول میدن......
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
جشن بلاشک برگذار میشه :)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین shayankhaz

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
« پاسخ #177 : 20 خرداد 1389، 10:44 ق‌ظ »
چند پيشنهاد:

آقا من ميگم به اين داتك بگيد حداقل نصف هزينه ها يا همون مقدار پارسال رو بدن بقيه خودتون جور كنيد
يا اصلا اين همه شركت ريخته مي تونيد با اونا براي اسپانسري تماس بگيريد :‌مثل پارس آنلاين -وايمكس ايرانسل -....
مثلا به همين ايرانسل بگيد پارسال داتك كارت تخفيف 10 تومني داد به خلق الله .شما هم كارت تخفيف 20 درصد بديد به كاربرا و چون همه كاربرا علاقه مندن به اينترنت و كامپيوتر يه چند تا شون از شما وايمكس مگيرن و  باقي ماجرا
يا اينكه براي مراسم 2 تا اسپانسر بزاريد
دوستان ديگر هم شما اگر شركت خاصي مي شناسيد كه فكر ميكنيد اسپانسر بشه بگيد
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1389، 10:56 ق‌ظ توسط shayankhaz »

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #178 : 20 خرداد 1389، 11:03 ق‌ظ »
اف تاپیک : آقا زنگ بزن کونیکال خودمون  :D
badjoker جون تو رو خدا این آواتارت رو عوض کن من هر وقت می بینیم زهره ترک میشم   :-X :-X :-X غلط کردم نزنمون
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1389، 11:06 ق‌ظ توسط eMan »

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
شایان درست میگه باید به فکر یه اسپانسر دیگه باشید

مبین نت هم فک کنم طرفتون رو بگیره ها.
شرکت تامین تلکام هم که دیگه چه بهتر
اگه خواستین با هزینه شخصی بگیرین منم یه ۲۰ تومنی(هرچند کمه) میتونم بگذارم..... ;D
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران