انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: افزایش حجم اختصاص داده شده به اوبونتو  (دفعات بازدید: 780 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amirhossein1376

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
افزایش حجم اختصاص داده شده به اوبونتو
« : 13 اردیبهشت 1395، 11:28 ق‌ظ »
من اوبونتو رو کنار میندوز 10 نصب کردم و الان میخوام یه مقدار از حجم یکی از درایوای ویندوزمو به اوبونتو اضافه کنم چون داره پر میشه چطور باید اینکارو بکنم؟

آفلاین zymo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
  • zymo@zymo-Lenovo-IdeaPad-Z510
پاسخ : افزایش حجم اختصاص داده شده به اوبونتو
« پاسخ #1 : 13 اردیبهشت 1395، 12:08 ب‌ظ »
قبلا توضیحات کاملی داده شده توسط دوستان که با یه جستجوی ساده داخل انجمن میتونی پیداش کنی  ;)
من خودم خیلی وقته این کارو نکردم و ممکنه درست نگفته باشم ولی فکر میکنم روال کلی کار اینه که شما باید ابتدا اوبونتو رو با فلش یا دیسک لایو بیاری بالا و از طریق Gparted که به صورت پیشفرض روی نسخه لایو اوبونتو هست روی اون درایوی که ویندوز نصبه کلیک راست میکنی و به راحتی با گزینه move/resize این کارو انجام میدی فقط اگه یکم تازه کاری مثل من خروجی این دستورو : sudo fdisk -l بده قبل این که کاری انجام بدی که دوستان بتونن بهتر راهنماییت کنن  :)
همه برای جامعه آزاد ، جامعه آزاد برای همه

آفلاین amirhossein1376

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
« پاسخ #2 : 13 اردیبهشت 1395، 08:30 ب‌ظ »
دقیقا یکی از مشکلات ما کلا سرچ کردن چون نمیدونیم چه کلمه های کلیدی رو باید سرچ کنیم:)

آفلاین zymo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
  • zymo@zymo-Lenovo-IdeaPad-Z510
« پاسخ #3 : 14 اردیبهشت 1395، 02:00 ق‌ظ »
دقیقا یکی از مشکلات ما کلا سرچ کردن چون نمیدونیم چه کلمه های کلیدی رو باید سرچ کنیم:)

نه عزیز دل برادر به عقیده شخصی بنده مشکل اینه که حال سرچ و جستجو نداری  ;) ;D
حالا این دفه رو من برات سرچ کردم اینم لینکش :
https://www.google.co.uk/search?q=%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4+%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88+%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2&sitesearch=forum.ubuntu.ir&hl=fa&gws_rd=cr,ssl&ei=xsQnV5PvJMnDgAbOh4ewDw
البته این هم تاپیکی هست در این انجمن که از طریق همین جست جو پیداش کردم
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=100782.0 و به نظرم میتونه به کارت بیاد با دقت بخون خصوصا پست دانیال بهزادی عزیز که نوشته باید بری داخل ویندوز و دیفرگ کنی و از اطلاعاتت پشتیبان بگیری و ...
ببخش که من دیر جواب دادم چون انتظار داشتم اساتیدم پاسختو بدن ولی با همین گشت و گذار تو انجمن مطمئن باش به پاسخ سوالت میرسی  :)
بعدش یه لطفیم بکن وقتی مشکل حل شد آخر عنوان تاپیک اضافه کن که : {حل شد}  ;)
موفق باشی
همه برای جامعه آزاد ، جامعه آزاد برای همه