انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Ati یا Nvidia  (دفعات بازدید: 5137 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
Ati یا Nvidia
« : 01 اردیبهشت 1389، 06:33 ب‌ظ »
سلام بر اوبونتو دوستان
من گرافیک Ati 4670 داشتم. با ویندوز هیچ مشکلی نبود ولی در اوبونتو مشکلات زیادی داشتم که بعد از چندین ماه با ورژن های مختلف باز مشکل حل نشد.
یکی از بدترین مشکلات این بود که منوهای بالای Blender وقتی Compiz فعال بود جواب نمی‌داد. اوایل فکر می‌کردم مشکل از Compiz. ولی بعد یقین پیدا کردم از درایور گرافیک هست . مشکل بعدی توی پخش فیلم بود که با تاخیر پخش می‌شد و در عین حال سرعت خوبی نداشت.
به توصیه دوستان امروز یک گرافیک Nvidia GT9800 گرفتم و همه مشکلات به کل حل شد.
من علاقه خاصی به گرافیک های Ati دارم. ولی بعد از این جریان خیلی نسبت به درایورهاش و ساپورتش بدبین شدم. به امید روزی که AMD یه دستی به سر و گوش درایورهای گرافیک هاش برای لینوکس بکشه.
این مطلب را به عنوان یک تجربه گفتم تا دوستان مثل من زیاد خودشون را اذیت نکنند.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
پاسخ به: Ati یا Nvidia
« پاسخ #1 : 01 اردیبهشت 1389، 07:21 ب‌ظ »
از  نظر لینوکسی Nvidia بهتره چون پشتیبانی  بهتری  داره ولی  از  نظر حرفه ای تقریبا هم سطحند ، ولی گفته میشه nvidia برای  بازیهای رایانه ای در وضعیت بهتری  قرار داره و ati برای کار های  حرفه ای  بهتر  عمل کرده مثل کارهای گرافیکی . ;)

آفلاین حسنک‌وزیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
  • جنگ صلحه - آزادی برده‌گیست - نادانی قدرت است
    • از لینوکس تا انیمه
« پاسخ #2 : 02 اردیبهشت 1389، 03:19 ق‌ظ »
کوتاه مدت: nvidia، درایورهای بسیار خوب ولی با متن بسته داره که قابلیتهای پیشرفته کارتها رو در لینوکس پشتیبانی میکنه. ولی ممکنه با وارد شدن KVM به صحنه و تغییرات رادیکال xorg در آینده دچار مشکل بشه.
دراز مدت: ATI، به تازگی متن باز شده و درایورهای آزادش هنوز نیاز به کار زبادی دارن، ولی جون متن باز شده در آینده خواهد توانست با لینوکس و توزیع‌های مختلفش خیلی بهتر کار کنه.
« آخرین ویرایش: 06 اردیبهشت 1389، 05:27 ب‌ظ توسط حسنک‌وزیر »
وب‌نوشت من: http://hassanakevazir.wordpress.com/

اگر سرعت و دسترسی محدودی به اینترنت دارید و نیاز به کسی دارید که با اینترنت سرعت بالا به شما کمکی بکند با من از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرید ( برای دریافت فایل‌های تحریمی، torrentها، تکه کردن فایل‌های پر حجم و ... )

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
پاسخ به: پاسخ به: Ati یا Nvidia
« پاسخ #3 : 02 اردیبهشت 1389، 03:45 ق‌ظ »
کوتاه مدت: nvidia، درایورهای بسیار خوب ولی با متن بسته داره که قابلیتهای پیشرفته کارتها رو در لینوکس پشتیبانی میکنه. ولی ممکنه با وارد شدن KVM به صحنه و تغییرات رادیکال xorg در آینده دچار مشکل بشه.
دراز مدت: ATI، به تازگی متن باز شده و درایورهای آزادش هنوز نیاز به کار زبادی دارن، ولی جون متن باز شده در آینده خواهد توانست با لینوکس و توضیع‌های مختلفش خیلی بهتر کار کنه.
منم با این مطلب موافقم ولی در حال حاضر مشکلم با گرافیک nvidia حل شد تا بعد ببینیم چی بشه ولی فکر نکنم به این زودی ها خبری بشه.

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #4 : 02 اردیبهشت 1389، 11:21 ب‌ظ »
نظر من و استالمن، فقط nVidia
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #5 : 03 اردیبهشت 1389، 12:12 ق‌ظ »
من واسه کارهای گرافیکی مثل بلندر ati بنظرم بهتره . می تونید از توزیع هایی استفاده کنید که راهنمای جامع پیکربندی درایور رو دارند مثل جنتو و آرچ و یا بطور پیش فرض نصب شده دارند مثل سابایون. من هم Radeon 4670 HD  رو دارم .

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
« پاسخ #6 : 11 خرداد 1389، 02:47 ب‌ظ »
قدیم ها همیشه عنوان میشد که کلا درایور های ati تو بخش پشتیبانی از opengl باگهایی داره. البته نمیدونم هنوزم همونطوره یا نه چون بهرحال لینوکس و یونیکس لایک ها از اوپن جی ال استفاده میکنن. البته من خودم ati 4670 دارم ولی چون تو لینوکس چندان کار خاص گرافیکی یا بازی ندارم برام هم مهم نیست. دوست داشتم نظر دوستان رو هم بدونم. کسایی که کارت های ati رو بصورت حرفه ای برای بازی و امثالهم توی لینوکس تست کرده باشن.
هیچ حیوان درنده خویی را ندیدم که بویی از مهربانی و شفقت نبرده باشد و من بویی از شفقت نبرده ام پس حیوان نیستم. (قطار فراری - آندره کونچالفسکی - به جرات میتونم بگم هرکسی باید توی عمرش یکبار این فیلم رو ببینه - درسته که مال 25 سال پیشه اما این فیملیه که میتونه به راحتی احساساتت رو به بازی بگیره ).

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #7 : 11 خرداد 1389، 03:08 ب‌ظ »
از  نظر لینوکسی Nvidia بهتره چون پشتیبانی  بهتری  داره ولی  از  نظر حرفه ای تقریبا هم سطحند ، ولی گفته میشه nvidia برای  بازیهای رایانه ای در وضعیت بهتری  قرار داره و ati برای کار های  حرفه ای  بهتر  عمل کرده مثل کارهای گرافیکی . ;)
آقا چرا؟!
یکی دلیلشو بگه!
من یه تاپیک زدم که دلیلشو بگن، اومدن همینو گفتن و رفتن!!! ](*,)

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #8 : 11 خرداد 1389، 03:16 ب‌ظ »
من کلا از AMD  تصویر خوبی تو ذهنم ندارم واسه همین همیشه NVIDIA  و  intel  ترجیح میدم ( عمر مفید این دوتا خیلی بیشتره نسبت به محصولات Advanced Micro Devices  )
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1389، 03:18 ب‌ظ توسط eMan »

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #9 : 13 خرداد 1389، 01:00 ق‌ظ »
من کلا از AMD  تصویر خوبی تو ذهنم ندارم واسه همین همیشه NVIDIA  و  intel  ترجیح میدم ( عمر مفید این دوتا خیلی بیشتره نسبت به محصولات Advanced Micro Devices  )
کاملاً مخالفم.
بیش از 6ساله AMD دارم که شاید هر ماه یه بار ریستارتش دادم، مثل ساعت بازهم داره کار می‌کنه.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #10 : 13 خرداد 1389، 10:47 ق‌ظ »
جدا از  مسئله گرافیک ، AMD خیلی بهتر عمل کرده به خاطر استفاده از GPU های بسیار قوی ATI در CPU ! همانطوری که میدونیم پردازش GPU قوی تر و سریعتر از CPU هستش .

آفلاین behdin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
« پاسخ #11 : 13 امرداد 1389، 02:11 ب‌ظ »
ببخشید من تازه کوبنتو نصب کردم می خواستم بدونم از کجا میشه فهمید کرات گرافیک نصب هست یا نه؟
بیا که رونق این کارخانه کم نشود       به زهد همچو تویی یا به فسق همچو منی