انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: در مورد دستورات خط فرمان؟  (دفعات بازدید: 1511 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین k1lou

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
در مورد دستورات خط فرمان؟
« : 01 اردیبهشت 1389، 11:10 ب‌ظ »
با سلام
دوستان این دستورات ترمینال که اینقدر کاربرد در لینوکس داره . ایا مخفف کلمات مختلف هستند مثل sudo سوپر یوزر
خوب حالا اگه منبعی برای یافتن مخفف علائمی که به صورت اختصاری هستند و در لینوکس استفاده می شوند چه در خط فرمانو چه در جاهای دیگر لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • آزادی - عشق - انسانیت ===> گنو/لینوکس
پاسخ به: در مورد دستورات خط فرمان؟
« پاسخ #1 : 02 اردیبهشت 1389، 09:31 ق‌ظ »
با سلام
دوستان این دستورات ترمینال که اینقدر کاربرد در لینوکس داره . ایا مخفف کلمات مختلف هستند مثل sudo سوپر یوزر
خوب حالا اگه منبعی برای یافتن مخفف علائمی که به صورت اختصاری هستند و در لینوکس استفاده می شوند چه در خط فرمانو چه در جاهای دیگر لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

اتفاقا این سوال من هم هست. خیلی برام مهمه بدونم مخفف چی هستند و از کجا اومدن مثلا apt-get
عشق اساس زندگیست.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1545
« پاسخ #2 : 02 اردیبهشت 1389، 10:14 ق‌ظ »
با سلام
با تشکر

اتفاقا این سوال من هم هست. خیلی برام مهمه بدونم مخفف چی هستند و از کجا اومدن مثلا apt-get
توی منوالش ممکنه نوشته باشه. مثلاً:
man apt
apt - annotation processing tool
یا مثلاً به صفحه info دستور:
info apt
man su
su - change user ID or become superuser
su مخفف superuser یا superuser user هست، و sudo هم فکر می‌کنم از ترکیب su و do تشکیل شده، یعنی یه کار خاصی رو با حساب کاربر ارشد (superuser) انجام میده (do) نه اینکه کلاً به حساب کاربر ارشد (روت) لاگین کنه.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #3 : 02 اردیبهشت 1389، 04:20 ب‌ظ »
اگه بتونیم بفهمیم چه دستوری مخفف چیه , یاد گرفتن و به خاطر سپردنش خیلی خیلی ساده تر میشه ...