انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چه چیزی از دست می دم ؟  (دفعات بازدید: 2577 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saeedblack

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
چه چیزی از دست می دم ؟
« : 02 اردیبهشت 1389، 01:22 ق‌ظ »
دوستان من به علت های مختلفی تصمیم گرفتم که از لینوکس استفاده کنم ولی راستش می ترسم نصب کنم ...
چند تا سوال دارم
1 - آیا چیزی از اطلاعات رو از دست می دم ؟ (چون یه جا خوندم که باید پارتیشن بندی کنم از اول )
2 - من الان رو 2 تا درایو ویندوز دارم اونارو باید کامل فرمت کنم ؟
3 - برنامه هایی که الان دارم ازشون استفاده می کنم تو لینوکس قابل اجرا هست ؟  office  , nodepad++ , adobe  و ....
4 -با یه بار نصب لینوکس همه چی دارم یا باید کلی دنبال افزونه و ... بگردم ؟!
5 -آیا بازی هایی مثل fifa10 , pes2010 بر روی لینوکس اجرا می شوند ؟
6 -توی لینوکس از dos و دستوراتش می شه استفاده کرد ؟

ممنون

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
پاسخ به: چه چیزی از دست می دم ؟
« پاسخ #1 : 02 اردیبهشت 1389، 02:35 ق‌ظ »
دوستان من به علت های مختلفی تصمیم گرفتم که از لینوکس استفاده کنم ولی راستش می ترسم نصب کنم ...
چند تا سوال دارم
1 - آیا چیزی از اطلاعات رو از دست می دم ؟ (چون یه جا خوندم که باید پارتیشن بندی کنم از اول )
2 - من الان رو 2 تا درایو ویندوز دارم اونارو باید کامل فرمت کنم ؟
3 - برنامه هایی که الان دارم ازشون استفاده می کنم تو لینوکس قابل اجرا هست ؟  office  , nodepad++ , adobe  و ....
4 -با یه بار نصب لینوکس همه چی دارم یا باید کلی دنبال افزونه و ... بگردم ؟!
6 -توی لینوکس از dos و دستوراتش می شه استفاده کرد ؟

ممنون

1- اگر کمی دقیق باشید خیر چیزی از دست نمیدهید
2- نیازی نیست
3- نرم افزار برای انجام کارهای اداری هست . نوت پد هم بگمانم باشد . برای هر کدام از نرم افزار های ادوبی هم برابری هست .
4- بسته به اینکه یک سی دی هست یا چند دی وی دی . اگر دی وی دی ها را بخرید نیاز انچنان نیست
5- نمیدانم
6- داس  ](*,) سنجش داس و خط فرمان چیزی مایه های سنجش مالدیو و بارسلونا

آفلاین حسنک‌وزیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
  • جنگ صلحه - آزادی برده‌گیست - نادانی قدرت است
    • از لینوکس تا انیمه
« پاسخ #2 : 02 اردیبهشت 1389، 02:58 ق‌ظ »
۱- موقع نصب از شما میپرسه که چطوری پارتیشن بندی کنه، یکی از امکانات اینه که از فضای خالی پارتیشن ویندوز استفاده کنه و ازش یک پارتیشن جدید درست کنه. از این راه ویندوز و لینوکس را باهم میتونی روی یک سیستم داشته باشی و موقع روشن کردن کامپیوتر یکی رو انتخاب می‌کنی. فقط باید به اندازه کافی فضای خالی موجود باشه. در هر صورت برای احتیات حتما یک backup از فایل‌های حساست داشته باش.
۲- اگه ۲ تا درایو داری میتونی اول در ویندوز فایلهای دومی در رو بریزی رو اولی و بعد دومی رو فرمت کنی و هنگام نصب از دومی استفاده کنی، یا اینکه از همون فضای خالی یکیشون یک پارتیشن جدید هنگام نصب درست کنی. دوباره: لطفا یک backup داشته باشید.
۳- بعضی برنامه‌های ویندوز رو میشه با استفاده از wine در لینوکس اجرا کرد، ولی بدونید که لینوکس ویندوز نیست و برنامه‌های ویندوز با سیستمش سازگار نیستن. لینوکس برنامه‌های خودش رو داره که باید از اونها استفاده کنی. جایگزین ۳ مثال شما openoffice.org, gedit , GIMP هستش.
۴- بله، نیاز به چند تا دانلود برای mp3 و dvd خواهی داشت که بخاطر یکسری مشکلات حقوقی با اوبونتو نمیانی. اگه می‌خواهی که حتما همه چیز نصب شده بیاد http://www.linuxmint.com/ رو بجای اوبونتو پیشنهاد میکنم.
۵- برای اینکه ببینی چه برنامه و بازی‌هایی روی wine کار میکنن از سایت http://appdb.winehq.org/ استفاده کن. برخی بازی‌های ویندوز در لینوکس با wine خیلی خوب اجرا میشن و برخی به کل کار نمیکنند.
۶- خیر، ولی لینوکس دستورات خودش را تحت bash داره که یک command line بسیار قوی تر از DOS هست..
وب‌نوشت من: http://hassanakevazir.wordpress.com/

اگر سرعت و دسترسی محدودی به اینترنت دارید و نیاز به کسی دارید که با اینترنت سرعت بالا به شما کمکی بکند با من از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرید ( برای دریافت فایل‌های تحریمی، torrentها، تکه کردن فایل‌های پر حجم و ... )

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1545
« پاسخ #3 : 02 اردیبهشت 1389، 07:43 ق‌ظ »
متاسفانه همچین چیزایی توی لینوکس نیست!! یعنی بازی فوتبال درست و حسابی نداریم!  :'(
ولی تا دلت بخواد بازی استراتژیک و first person shooter (جنگی) و racer (ماشین) هست.
من خودم به فوتبال و استراتژیک علاقه دارم. برای همین بازی فوتبالیستای نینتندو رو توی لینوکس بازی می‌کنم! بازی‌های استراتژیک هم اینا هست:
Warzone 2100
Glest
Bozwars
Wesnoth
سعی کردم به ترتیب جذابیت بگم. همشون رو بازی کردم.

آفلاین samaneh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
« پاسخ #4 : 02 اردیبهشت 1389، 09:04 ق‌ظ »
این بازی ها رو از کجا باید بیاریم؟؟؟ توی مخازن اوبونتو هست؟؟؟

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
« پاسخ #5 : 02 اردیبهشت 1389، 10:06 ق‌ظ »
این بازی ها رو از کجا باید بیاریم؟؟؟ توی مخازن اوبونتو هست؟؟؟
این چند تایی که گفتم توی مخازن اوبونتو هست. ولی غیر از بازی‌هایی که تو مخازن هست، بعضی باز‌ی‌های آزاد دیگه هم برای لینوکس هست (مثل Mania Drive و VDrift و YoFrankie و...) که با سرچ کردن می‌تونید پیدا کنید.

آفلاین saeedblack

• Newbie
  • *
ممنون
« پاسخ #6 : 02 اردیبهشت 1389، 04:35 ب‌ظ »
سلام دوستان ممنون از راهنمایی هاتون ...
من امروز اوبونتو رو نصب کردم ولی چند تا مشکل دارم !!!
1 - مودم من zoltrix هست و فعلا با dialup کار می کنم ولی نمی تونم به اینترنت متصل بشم .. من این مودم رو چه جوری نصب کنم ؟
2 - هروقت می خوام وارد یکی از درایو ها بشم از من پسورد می خواد و بعدش می یارتش توی دسکتاپ !! چه جوری این پسوردرو غیر فعال کنم ؟

ممنون می شم جواب بدید مخصوصا اون اینترنتشو که خیلی لازم دارم ! ???

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
« پاسخ #7 : 02 اردیبهشت 1389، 08:00 ب‌ظ »
1 - مودم من zoltrix هست و فعلا با dialup کار می کنم ولی نمی تونم به اینترنت متصل بشم .. من این مودم رو چه جوری نصب کنم ؟
متاسفانه باید حدود ۳۰ تومن خرج کنید و یه مودم اکسترنال (com) بخرید! مودم من هم zoltrix بود و آخرش مجبور شدم همین کارو بکنم.

2 - هروقت می خوام وارد یکی از درایو ها بشم از من پسورد می خواد و بعدش می یارتش توی دسکتاپ !! چه جوری این پسوردرو غیر فعال کنم ؟
این دستور رو توی ترمینال (خط فرمان) اجرا کنید و خروجی‌ش رو بذارید (داخل تگ code)
sudo parted /dev/sda printبعد با توجه به این خروجی، بهتون میگم که چیکار کنید.

بجای ++nodepad می‌تونید از gedit یا kate استفاده کنید. بجای آفیس مایکروسافت هم از openoffice یا koffice استفاده کنید. و بجای acrobat reader هم از evince یا okular استفاده کنید.

آفلاین saeedblack

• Newbie
  • *
مودم
« پاسخ #8 : 02 اردیبهشت 1389، 11:54 ب‌ظ »
مودم zoltrix به هیچ وجه نصب نمی شه ؟
من یک مودم rockwell هم دارم اونو می تونم نصب کم ؟

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #9 : 03 اردیبهشت 1389، 10:27 ق‌ظ »
نمی‌خوام صورت مسئله رو پاک کنما، ولی اگه اعصاب پولادی نداری یه مودم اکسترنال (و اگه دسترسی به ADSL می‌تونی داشته باشی،ADSL) بگیری.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #10 : 03 اردیبهشت 1389، 10:31 ق‌ظ »
نمی‌خوام صورت مسئله رو پاک کنما، ولی اگه اعصاب پولادی نداری یه مودم اکسترنال (و اگه دسترسی به ADSL می‌تونی داشته باشی،ADSL) بگیری.
موافقم ... خیلی کارت آسون میشه.اینجوری برای استفاده از اینترنت کافیه پورت LAN رو به کارت شبکت وصل کنی ! ‌همین ! نه نصبی میخواد و نه اعصاب خوردی داره...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 03 اردیبهشت 1389، 10:38 ق‌ظ »
همون مودم زولتریکس هم نصب می‌شه. کلا تو لینوکس کار نشدنی نداریم. مودم شما از نوع HCF هست که با نصب یه درایور و بعد کرک کردن اون می‌تونین از اون با تمام توان استفاده کنین.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین saeedblack

• Newbie
  • *
توضیح
« پاسخ #12 : 03 اردیبهشت 1389، 10:42 ق‌ظ »
می شه بگید چکار کنم ؟
چون از 2 روز پیش بچه ها دارن هی فاز منفی می دن خوبه شما یه فاز + دادی  ;D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 03 اردیبهشت 1389، 11:00 ق‌ظ »
درایور hcf رو از سایت linuxant بگیر. دقت کن که فایلی که می‌گیری حتما باید با شرایط سیستمت یکی باشه دستور uname -r می‌تونه در این زمینه بهت کمک کنه. بعد از این که فایل رو گرفتی و اون‌رو نصب کردی باید با دستور hcfconfig تنظیمش کنی. این‌جا جایه که باید از kegen استفاده کنی که به دلیل قوانین سایت توضیح بیش‌تر ممکن نیست. ولی می‌تونی از گوگل استفاده کنی ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: پاسخ به: چه چیزی از دست می دم ؟
« پاسخ #14 : 03 اردیبهشت 1389، 11:38 ق‌ظ »
درایور hcf رو از سایت linuxant بگیر. دقت کن که فایلی که می‌گیری حتما باید با شرایط سیستمت یکی باشه دستور uname -r می‌تونه در این زمینه بهت کمک کنه. بعد از این که فایل رو گرفتی و اون‌رو نصب کردی باید با دستور hcfconfig تنظیمش کنی. این‌جا جایه که باید از kegen استفاده کنی که به دلیل قوانین سایت توضیح بیش‌تر ممکن نیست. ولی می‌تونی از گوگل استفاده کنی ;)

ممنون از شما دنیال جان به خاطر رعایت قوانین...
یه راهنمایی کوچک هم من بکنم . اونم این که برای پیدا کردن راه حل کامل که دانیال گفت سری به آرشیو وبلاگ itline.ir بزنید...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com