0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
برای بنده هم این مشکل پیش میاد که نتونم به پنل برم اما بنده این مشکل رو با pro...xy حل میکنم!
نقلقول از: AliReza.iMi در 03 اردیبهشت 1389، 05:23 بظبرای بنده هم این مشکل پیش میاد که نتونم به پنل برم اما بنده این مشکل رو با pro...xy حل میکنم!درسته از اون راه هم میشه اما عجیبه! شما هم این روشو امتحان کن بببین بعدا میره یا نه؟
نقلقول از: Alinn در 03 اردیبهشت 1389، 11:56 بظنقلقول از: AliReza.iMi در 03 اردیبهشت 1389، 05:23 بظبرای بنده هم این مشکل پیش میاد که نتونم به پنل برم اما بنده این مشکل رو با pro...xy حل میکنم!درسته از اون راه هم میشه اما عجیبه! شما هم این روشو امتحان کن بببین بعدا میره یا نه؟ چیش عجیبه؟؟!!!!
نقلقول از: AliReza.iMi در 05 اردیبهشت 1389، 09:48 قظنقلقول از: Alinn در 03 اردیبهشت 1389، 11:56 بظنقلقول از: AliReza.iMi در 03 اردیبهشت 1389، 05:23 بظبرای بنده هم این مشکل پیش میاد که نتونم به پنل برم اما بنده این مشکل رو با pro...xy حل میکنم!درسته از اون راه هم میشه اما عجیبه! شما هم این روشو امتحان کن بببین بعدا میره یا نه؟ چیش عجیبه؟؟!!!!عجیبه که از اون راه میره اما از راه معمولی فقط با ئاک کردن کوکی ها میره . تست کردی شما؟