انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر تاریخ تغییر و دسترسی فایل ها با استفاده از دستور touch  (دفعات بازدید: 2358 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abbas zarei

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
با سلام
با استفاده از دستور touch میشه تاریخ تغییر و دسترسی فایل ها را تغییر داد ولی این کار فقط در فولدری که دستور اجرا شده انجام میشه. به عبارت دیگه مثلاْ برای تغییر تمام فایلها و فولدرها یک راه اینکه به تعداد فولدرها اینکار انجام بشه یا اینکه از طریقه  piping عمل کنیم وخروجی find   را به touch بدیم. حالا هرچی من از روشی که گفتم عمل می کنم، جواب نمی گیرم ](*,). می تونید کمک کنید؟

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
مثال :
   TOUCH /t 2015 10 01 07 30 00 MyFile.txt
....
touch -t 8001031305 oldfile

آفلاین abbas zarei

• Jr. Member
  • *
آقا مهدی این دستورهایی که نوشتی فایل با تاریخ مشخص شده رو تولید میکنن. من میخوام تمام فایلهای سیستمم رو مثلاْ به تاریخ ۲۰۰۸ ببرم. همه همشونو!!!

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
از آپشن exec استفاده کنید
find DIRECTOY -exec touch '{}' \;یا مثلاً همینطوری که دوستمون گفتن، یه تاریخ دلخواه بدید(بجای زمان و تاریخ جاری سیستم):
find DIRECTOY -exec touch -t DATE '{}' \;می‌تونید روی اسم هم فیلتر بذارید:
find DIRECTOY -name REGEXP -exec touch -t DATE '{}' \;یا روی نوعشون که مثلاً فقط روی فایل‌ها این کلر انجام بده نه دایرکتوری‌ها
find DIRECTOY -name REGEXP -type f -exec touch -t DATE '{}' \;برای اطلاعات کامل هم منوالش
man find

آفلاین abbas zarei

• Jr. Member
  • *
آقا سعید رسولی ممنون از پاسخ مناسب و خوب شما، کارم راه افتاد ولی مشکلی که هست بعضی از فایل ها رو  نمی تمونه تغییر بده علتشو میدونید؟
من از دستور زیر برای تغییر استفاده کردم:

find / -exec touch -t 0901012008  '{}' \;  my manner to change the dat.
ولی در مورد بعضی فایلها و فولدرها به مشکل میخوره:

touch: cannot touch `/proc/3/task/3/exe': No such file or directory

touch: setting times of `/proc/32': Operation not permitted

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
آقا سعید رسولی ممنون از پاسخ مناسب و خوب شما، کارم راه افتاد ولی مشکلی که هست بعضی از فایل ها رو  نمی تمونه تغییر بده علتشو میدونید؟
من از دستور زیر برای تغییر استفاده کردم:

find / -exec touch -t 0901012008  '{}' \;  my manner to change the dat.
ولی در مورد بعضی فایلها و فولدرها به مشکل میخوره:

touch: cannot touch `/proc/3/task/3/exe': No such file or directory

touch: setting times of `/proc/32': Operation not permitted
خواهش می‌کنم
شما نباید روی پوشه کلی سیستم (روت یا همون /) این کارو انجام می‌دادید!! مخصوصا اگه با حساب کاربر روت انجام بدید کار خطرناکیه! فقط امیدوارم آسیبی به سیستم وارد نشده باشه. توصیه می‌کنم هیچ وقت با کل پوشهٔ / با حساب روت کاری انجام ندید (مخصوصا تغییر پرمیشن و ...)
شما اون دستور رو فقط روی پوشهٔ دیتاهای خودتون اجرا کنید.
محض اطلاع بگم که proc/ یه فایل‌سیستم مجازی هست که توی رم هست و هیچ جایی روی هارد ذخیره نشده!

آفلاین abbas zarei

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول
شما نباید روی پوشه کلی سیستم (روت یا همون /) این کارو انجام می‌دادید!! مخصوصا اگه با حساب کاربر روت انجام بدید کار خطرناکیه! فقط امیدوارم آسیبی به سیستم وارد نشده باشه. توصیه می‌کنم هیچ وقت با کل پوشهٔ / با حساب روت کاری انجام ندید (مخصوصا تغییر پرمیشن و ...)
محض اطلاع بگم که proc/ یه فایل‌سیستم مجازی هست که توی رم هست و هیچ جایی روی هارد ذخیره نشده!

نه خوشبختانه مساله ای پیش نیومد. اجازه بدید مشکل اصلی رو که منو به این کار وادار کرد خدمتتون عرض کنم؛
من یک نرم افزار تخصصی رو به صورت مدت دار (۳ ماه) رو سیستمم نصب کردم. ای نرم افزار هنوز دو ماه زمان داشت که یه جورایی وسوسه شدمو ... :-X
بعد از اون دوباره تاریخ سیستمو درستش کردم ولی دیگه این پیغام   Error  حل نشد که نشد.
System clock setback detected
چندجایی توی سایتها سرک کشیدمو معلوم شد این نرم افزار میاد تاریخ فایلها رو چک میکنه.
برای اینه که جرأت پیدا کردم چنین کاری رو انجام بدم.
به هر حال متشکرم.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
نقل‌قول

نه خوشبختانه مساله ای پیش نیومد. اجازه بدید مشکل اصلی رو که منو به این کار وادار کرد خدمتتون عرض کنم؛
من یک نرم افزار تخصصی رو به صورت مدت دار (۳ ماه) رو سیستمم نصب کردم. ای نرم افزار هنوز دو ماه زمان داشت که یه جورایی وسوسه شدمو ... :-X
بعد از اون دوباره تاریخ سیستمو درستش کردم ولی دیگه این پیغام   Error  حل نشد که نشد.
System clock setback detected
چندجایی توی سایتها سرک کشیدمو معلوم شد این نرم افزار میاد تاریخ فایلها رو چک میکنه.
برای اینه که جرأت پیدا کردم چنین کاری رو انجام بدم.
به هر حال متشکرم.

جواب گرفتی!؟

آفلاین abbas zarei

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول
جواب گرفتی!؟
نه جواب نداد. از هر کی پرسیدم گفت lmgrd  تاریخ فایلها رو چک میکنه ولی فکر نمیکنم انطوری باشه.