انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لوگین نشدن با کاربر اصلی (حل نشد ولی از اولیت و اضطرار در اومد)  (دفعات بازدید: 2179 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
سلام.
اوبونتو۱۴.۰۴ استفاده می‌کنم. دیروز غروب سیستم رو آپدیت کردم و یکی دوباری هم تا شب خواموش روشنش کردم.

امروز صبح که روشنش کردم با کاربر اصلی لوگین نمی‌شد و فقط عکس پس زمینه رو نشون می‌داد.

وقتی وارد tty میشی و برمیگردی یک پیغام میده که برای چک کردن پاور وسترن دیجیتال نیاز به اجازه داره و پسورد ریشه‌رو می‌خواد.
آخر گزارش dmesg هم یه چیزایی در مورد audit نوشته بود.

ولی با کاربر میهمان لوگین شدم.

الآن یه کاربر جدید ساختم و با اون کار می‌کنم.
« آخرین ویرایش: 28 اردیبهشت 1395، 11:16 ب‌ظ توسط بابک طور »

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
پاسخ : لوگین نشدن با کاربر اصلی
« پاسخ #1 : 25 اردیبهشت 1395، 08:46 ب‌ظ »
یعنی کسی راه حلی نداره؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 26 اردیبهشت 1395، 06:56 ق‌ظ »
اگه با کاربر جدید مشکلی نداری، مربوط به تنظیمات شخصیت می‌شه. یه راه‌حل خوب اینه که اون تنظیماتی که لازم داری رو خورد خورد بیاری این‌طرف که ببینی مشکل از کجاست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
« پاسخ #3 : 26 اردیبهشت 1395، 10:37 ق‌ظ »
امروز صبح که روشنش کردم با کاربر اصلی لوگین نمی‌شد و فقط عکس پس زمینه رو نشون می‌داد.
من که نفهمیدم  ???
لوگین میشه؟؟؟
 اگه نمیشه که عکس پس زمینه نشون نمیده ، اگه میشه و عکس پس زمینه نشون میده ، پس چرا میگی لوگین نمیشه؟؟؟  :o
بنظر من زدی unity رو از compiz غیر فعال کردی
یه چک کن این قضیه رو شاید درست شه  ;)
من خودم از این کارا زیاد میکردم  ;D

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 26 اردیبهشت 1395، 11:24 ق‌ظ »
نقل‌قول
اگه با کاربر جدید مشکلی نداری، مربوط به تنظیمات شخصیت می‌شه. یه راه‌حل خوب اینه که اون تنظیماتی که لازم داری رو خورد خورد بیاری این‌طرف که ببینی مشکل از کجاست.
دیشب، دونه دونه تنظیمات توی config. رو پاک کردم. در آخر کلش رو هم پاک کردم. cache. رو هم همینطور ولی تغییری ایجاد نشد.

نقل‌قول
اگه نمیشه که عکس پس زمینه نشون نمیده ، اگه میشه و عکس پس زمینه نشون میده ، پس چرا میگی لوگین نمیشه؟؟؟  :o

وقتی یکی از تصاویر پیشفرضی که برای پس زمینه توی اوبونتو هست رو انتخاب کنی، اون پس زمینه توی صفحه‌ی لوگین وقتی روی اون کار بر هستی هم نشون داده می‌شه.
الآن سیستم اینجوری شده که بعد از زدن پسورد، یا چند لحظه فقط پس زمینه‌ی خالی نشون میده و یا یک لحظه تصویر می‌پره و دوباره صفحه‌ی لاگین میاد.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 این رو هم ببینیند شاید بدرد خورد. xsession-errors.
« آخرین ویرایش: 26 اردیبهشت 1395، 03:11 ب‌ظ توسط بابک طور »

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 26 اردیبهشت 1395، 09:18 ب‌ظ »
نقل‌قول
دیشب، دونه دونه تنظیمات توی config. رو پاک کردم. در آخر کلش رو هم پاک کردم. cache. رو هم همینطور ولی تغییری ایجاد نشد.

نقل‌قول

وقتی یکی از تصاویر پیشفرضی که برای پس زمینه توی اوبونتو هست رو انتخاب کنی، اون پس زمینه توی صفحه‌ی لوگین وقتی روی اون کار بر هستی هم نشون داده می‌شه.
الآن سیستم اینجوری شده که بعد از زدن پسورد، یا چند لحظه فقط پس زمینه‌ی خالی نشون میده و یا یک لحظه تصویر می‌پره و دوباره صفحه‌ی لاگین میاد.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 این رو هم ببینیند شاید بدرد خورد. xsession-errors.

ارورایی که این زبون بسته داده ، بخوای درستش کنی احتمالا پیر میشی و شاید اصن نشه درست کرد (البته باز هیچ کاری نشد نداره)  ;D
آقای بهزادی خیلی خوب گفتن   ::)
گانفیگ هارو دونه دونه بیاری تو یه یوزر تستی بهترین کاره :)

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 26 اردیبهشت 1395، 10:06 ب‌ظ »
نقل‌قول
ارورایی که این زبون بسته داده ، بخوای درستش کنی احتمالا پیر میشی و شاید اصن نشه درست کرد (البته باز هیچ کاری نشد نداره)  ;D
حداقل بگید چه گندی زدم که دوباره نزم. :oops:

نقل‌قول

گفتم که، اون‌ها رو دونه دونه پاک کردم رفت. فقط نمی‌دونم این بک گراند چرا نرفت.

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 28 اردیبهشت 1395، 10:30 ق‌ظ »
نقل‌قول
حداقل بگید چه گندی زدم که دوباره نزم. :oops:

نقل‌قول

گفتم که، اون‌ها رو دونه دونه پاک کردم رفت. فقط نمی‌دونم این بک گراند چرا نرفت.
اوبونتو نا جایی که من باهاش کار کردم و شروع ، بهتره هرکاری که میکنی عاقلانه باشه ، هر حرکت هیجان انگیزی(اینو همیشه معلم جغرافی مون میگه  ;D) می خوای بزنی به عواقبش یه نگاه کوچیک کن و اگه میتونی تو نت دنبالش بگرد   :)
---> به خودت تلقین کن ایندفه خراب نمیکنم  ;D

راجه بع اون قسمت که چه خراب کاری هایی کردی نسبتا گنگه واسه همین گفتم پیر میشی
همونطوری که خودش گفته بود پرمیژن ها داغون بود  :o
و بنظر من unity رو غیرفعال کرده بودی
از یه سری نرم افزارا مثل dconf , compiz , tweaktool ... خیلی با احتیاط و اگه میتونی اصن استفاده نکن
همون یونیتی تو کمپیز یه تیکه غیر فعال کنی داغون میشه  ;D
بعضی وقتام موقعی که میخوای یه چیزیو فعال کنی پیام میده که مثلا این با چیزی که میخوای فعال کنی درتضاده و باید یکیشو فعال کنی
و معمولا تازه کارا yes میدن و ... میشه داستان شما   ;D

ولی هرچقد فک میکنم دلم میسوزه کافیگاتو پاک کردی  ??? خودت مشکل نداری باهاش؟؟؟

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 28 اردیبهشت 1395، 12:48 ب‌ظ »
من خیلی وقته از tweaktools استفاده می‌کنم. این دفعه فقط از اون برای تنظیم کارایی لبه‌ها استفاده کردم. معمولاً هم compiz رو دستکاری نمی‌کنم. ???

نقل‌قول
ولی هرچقد فک میکنم دلم میسوزه کافیگاتو پاک کردی  ??? خودت مشکل نداری باهاش؟؟؟

خوب تنها راهی که برای رسیدن به جواب پیدا کردم همین بود. کانفیگ خاصی هم نداشتم.

حداقل می‌دونم از کافیگ‌هام نبوده.

نقل‌قول
همونطوری که خودش گفته بود پرمیژن ها داغون بود  :o

الآن کجای unity رو درست کنم؟
چون روی همون سیستم با یک یوزر دیگه اومدم بالا، پس خود یونیتی مشکل نداره.
تمام کانفیگ‌های home رو هم که پاک کردم.
دیگه جای دیگه‌ای هست که تنظیمات شخصی کاربر رو داشته باشه؟

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 28 اردیبهشت 1395، 07:48 ب‌ظ »
نقل‌قول
توی کمپیز بگرد پیدا میکنی unity رو (وقتی تو اون یوزر داغونه هستی با فعالش کنی)
نقل‌قول
الآن کجای unity رو درست کنم؟
چون روی همون سیستم با یک یوزر دیگه اومدم بالا، پس خود یونیتی مشکل نداره.
unity رو مثل یه اسکریپت تو استارتاپ فرض کن که غیر فعال شده و مشکلی نداره فقط غیرفعال شده
نه unity مشکل نداره
نقل‌قول
دیگه جای دیگه‌ای هست که تنظیمات شخصی کاربر رو داشته باشه؟
نه  ::) اگرم داره من نمی دونم
نقل‌قول
تمام کانفیگ‌های home رو هم که پاک کردم.
کانفیگای اون یوزر سالمه رو کپی کن تو یوزر داغونه  ;D تا ایشالا یوزر داغونه بالا بیاد

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 28 اردیبهشت 1395، 11:15 ب‌ظ »
دستت درد نکنه داری جواب میدی. من باید ممنونت هم باشم. درسته دندون اسب پیشکشی رو نمیشمرن، ولی دمت گرم می‌خوای جواب بدی، جواب‌های قبلی رو یه نگاهی بنداز. :oops:

نقل‌قول
توی کمپیز بگرد پیدا میکنی unity رو (وقتی تو اون یوزر داغونه هستی با فعالش کنی)

من فقط از طریق خط فرمان (tty) بهش login می‌کنم، پس اگه می‌شه از طریق خط فرمان compiz رو تنظیم کرد، یه زحمتی بکش فرمانشم بگو.

نقل‌قول
کانفیگای اون یوزر سالمه رو کپی کن تو یوزر داغونه  ;D تا ایشالا یوزر داغونه بالا بیاد

ما مازندرانی‌ها یه تیکه کلام داریم که از آخر یه لطیفه گرفتیمش: «هَنتا نیسان...» یعنی «هنوز نیسان...».

هَنتا کانفیگ...
گفتم که، کانفیگ‌ها رو دونه دونه پاک کردم.

فعلاً تصمیم دارم همین یوزر جدید رو یه دستی به سر و روش بکشم، بندازم زیر پام تا 16.04.1 که اومد برم سراغ اون.

از همه‌ی دوستان که تا الآن زحمت کشیدن تشکر می کنم و هم چنان شنونده‌ی راه‌حل هاشون هستم (به علت یاد گیری)

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
ما مازندرانی‌ها یه تیکه کلام داریم که از آخر یه لطیفه گرفتیمش: «هَنتا نیسان...» یعنی «هنوز نیسان...».
چه باحال  ;D
نقل‌قول
دستت درد نکنه داری جواب میدی
خواهش میکنم  :oops:
نقل‌قول
من فقط از طریق خط فرمان (tty) بهش login می‌کنم، پس اگه می‌شه از طریق خط فرمان compiz رو تنظیم کرد، یه زحمتی بکش فرمانشم بگو.
گشتم نگفتی  ;D بودی به خاطر همین هی بهت همین کمپیزو می گفتم به هرحال ببخشید  ;) بعد ینی الان محیط گرافیکی یوزری که با یونیتی مشکل داشت اصن نمیاد؟؟؟
نقل‌قول
مگه یه یوزر جدید درست نکردی ؟؟ گفتی که اون بالا میادو یونیتی توش مشکلی نداره ، بعد گفتی که چجوری اونو بیارم بالا (یوزری که با unity مشکل داشت) ، من بهت گفتم کانفیگای یوزر جدیدی که ساختیو بیار تو یوزری که بالا نمیاد ، به صورت تئوری باید بالا بیاد (یوزری که با unity مشکل داشت) و مشکلت حل شه

و یه چیزیو دقیقا روشن کن برام : الان میتونی به حالت گرافیکی وارد یوزر اصلی بشی یا نه؟  ???
اینارم یه تست کن ببین معجزه ای رخ میده یا نه  ;D :compiz --replace
unity
unity-restart
unity-window-decorator &> /dev/null & disown

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
مگه یه یوزر جدید درست نکردی ؟؟ گفتی که اون بالا میادو یونیتی توش مشکلی نداره ، بعد گفتی که چجوری اونو بیارم بالا (یوزری که با unity مشکل داشت) ، من بهت گفتم کانفیگای یوزر جدیدی که ساختیو بیار تو یوزری که بالا نمیاد ، به صورت تئوری باید بالا بیاد (یوزری که با unity مشکل داشت) و مشکلت حل شه

در این مورد حق با شماست و من اشتباه خوندم. ولی فکر نکنم جواب بده. چون اگه اشکال از کانفیگ بود که با پاک کردن اون کانفیگ‌ها درست می‌شد.

نقل‌قول
و یه چیزیو دقیقا روشن کن برام : الان میتونی به حالت گرافیکی وارد یوزر اصلی بشی یا نه؟  ???

مشخصاً نه. اصلاً بحث سر همینه که نمیشه.

نقل‌قول
اینارم یه تست کن ببین معجزه ای رخ میده یا نه  ;D :

امتحان کردم جوابش رو اینجا می‌نویسم.

######################################
$compiz --replace
compiz (core) - info: loading plugin:core
compiz (core) - info: starting plugin:core
compiz (core) - fatal: couldn't open display:core
compiz (core) - info: stoping plugin:core
compiz (core) - info: unloading plugin:core

unity-window-decorator &> /dev/null & disown
[1] 6016
disdown: command not found

unityمیگه ورودی کمه.

$unity-restart
unity-restart:command not found

$startx
no protocolspecified
این پیغام آخری رو همینجوری چاپ می کنه و باید از یک tty دیگه سیستم رو خاموش کم کنی.
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1395، 11:34 ب‌ظ توسط بابک طور »

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
چون اگه اشکال از کانفیگ بود که با پاک کردن اون کانفیگ‌ها درست می‌شد.
با حرفتون مخالفم ، چون اگه کانفیگی هم وجود نداشته باشه بازم همینجوری میشه!
مثلا فک کنید پرونده .xinitrc توی دایرکتوری home شما نیست ، خب صد در صد نباید انتظار داشت که دستور startx کار خاصی برای شما انجام بده
یا مثلا تو openbox اگه پرونده .config/openbox/menu.xml وجودنداشته باشه obmenu باز نمیشه
حالا مثلا فک کنید که یه کانفیگی هست که میگه unity رو ران کن ، حالا اگه هیچی نباشه یا مشکل داشته باشه ، unity ران نمیشه
شاید شما فکر کردید کانفیگای نرم افزارایی مثل firefox و کروم و... اونجا هست ولی خب خیلی پرونده های مهمی اونجا یافت میشه (منظورم از اونجا دایرکتوری .config هستش)

بذارید خودمونو راحت کنم:
این دستورو بزنید : cp -rf /home/user-jadid/.config/* /home/user-asli/.config
cp -f /home/user-jadid/.xinitrc /home/user-asli/
بعد دوباره برای لاگین به یوزر اصلی تلاش کنید
اگر نشد از حد اطلاعات من کوتاهه شاید بقیه دوستان بتونن کمک کنن  ;)