انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمای ایجاد فایل ایزو شامل چند توزیع (مولتی بوت)  (دفعات بازدید: 2815 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farid.t

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
سلام.
شاید بعضی وقت‌ها نیاز باشه که چند توزیع گنو/لینوکس رو با هم روی یک دی وی دی یا فلش داشته باشید. برای این کار روش‌های مختلفی وجود داره که یکی از این روش‌ها رو توضیح میدم. این روش با استفاده از اسکریپت multicd انجام میشه و این اسکریپت فایل‌های ایزوی شما رو با هم ترکیب  و داخل یه فایل ایزو جدید ذخیره می‌کنه.این اسکریپت رو از لینک زیر دانلود کنید:
روش کار:
بعد از اکسترکت کردن فایل دانلود شده باید قابلیت اجرا شدن به فایل‌ها بدیم:
chmod +x multicd*.sh

برای معرفی فایل‌های ایزو باید symlink فایل‌های ایزو را داخل پوشه‌ی اسکریپت multicd قرار بدهیم:

ln -s PATH/TO/ISO PATH/TO/MULTICD/ISONAME.iso

اما نامگذاری symlinkها باید بر اساس قرادادی باشه که داخل این لینک تعریف شده:اگه فرض کنیم که ما چندتا فایل ایزو اوبونتو را قرار هست ترکیب کنیم میتونیم به این شکل نامگذاری کنیم:
first.ubuntu.iso second.ubuntu.iso 14.ubuntu.iso      *.ubuntu.iso (* = anything)
بعد از این مراحل کافیه اسکریپت multicd رو اجرا کنیم:
./multicd.sh
***نکته: به فضای مورد نیاز برای اکسترکت کردن فایل‌های ایزو و ترکیب کردن این فایل‌ها توجه داشته باشید!

بعد از پایان کار فایلی به اسم multicd.iso ساخته میشه که کافیه با هر نرم افزاری روی DVD یا USB رایت بشه.

در پایان یه عکس از پوشه‌ی multicd خودم میذارم، لینک‌هایی که داخل پوشه قرار دادم و فایل تولید شده را خواهید دید.

منابع:
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1395، 02:04 ب‌ظ توسط farid.t »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
ممنون فرید جان
قدیما خیلی دنبال روشی برای مولتی بوت کردن توی لینوکس میگشتم که خب یکی دوتابرنامه هم براش بود ولی اونجوری که من میخواستم نبودن.
ولی به نظر میاد این روش خیلی خوب باشه. البته توی لیستش در مورد ساپورت اندروید چیزی نگفته. اگه اندروید رو بشه کنارشون بوت کرد خیلی خوبه.  :)
اکثر برنامه ها وقتی بخوان اندروید رو بوتیبل کنن، دیگه باقی توزیع هارو نمی تونن و برعکس. اگه بشه یه جوری تمام اینارو کنار هم داشت، واقعا عالی میشه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه از اندروید x86 استفاده کنی، نباید مشکلی باشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین farid.t

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
ممنون فرید جان
قدیما خیلی دنبال روشی برای مولتی بوت کردن توی لینوکس میگشتم که خب یکی دوتابرنامه هم براش بود ولی اونجوری که من میخواستم نبودن.
ولی به نظر میاد این روش خیلی خوب باشه. البته توی لیستش در مورد ساپورت اندروید چیزی نگفته. اگه اندروید رو بشه کنارشون بوت کرد خیلی خوبه.  :)
اکثر برنامه ها وقتی بخوان اندروید رو بوتیبل کنن، دیگه باقی توزیع هارو نمی تونن و برعکس. اگه بشه یه جوری تمام اینارو کنار هم داشت، واقعا عالی میشه.
سلام. خواهش میکنم رسول جان. ما هم از شما و بقیه‌ی دوستان این انجمن یادگرفتیم چیزی رو‌که بلدیم با بقیه به اشتراک  بذاریم   :)
فک کنم چیزی که دانیال گفت عملی باشه! البته من خودم تست نکردم فقط تجربه‌ی استفاده از اندروید x86 رو دارم!

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
 :)
والا منم همون Android-X86 رو تست کردم. اونو نمیشه کنار باقی توزیع ها بوت کرد. یعنی با ۱۰ مدل نرم افزار که تست کردم، نمیشه. اگه بخوای فرضا اوبونتو و آرچ و دبیان و ... رو کنار هم بوت کنی، دیگه اون برنامه قابلیت بوت اندروید رو نداره. حتی اگه فقط به عنوان یه ایزو بهش بدی
و اگه بخوای از برنامه ای استفاده کنی که اندروید رو بوت میکنه، اون دیگه قابلیت بوت اوبونتو و آرچ و ... رو نداره.
برای همین به شخصه برنامه ای ندیدم که همه ی اینارو بشه کنار هم بوت کرد.
این برنامه ای هم که معرفی کردی، بوت اندروید رو توی ساپورتش ننوشته. ولی احتمال میدم این یکی باید بتونه  :)
خیلی وقته کلا طرف مولتی بوت نرفتم. اخرین باری که توزیع نصب کردم مهر ۹۴ بود  :) یعنی همون موقعی که اوبونتو ۱۵٫۱۰ اومد، من نصب کردم و تا الان هم همونه  ;D کلا هم توزیع رو از داخل توزیع قبلیم میسازم. با همون Debootstrap. کلا قضیه بوت کردن گذشت دیگه واسه ماها.  ;D ;D یه توزیع روی هاردم باشه، از روی همون دیگه باقی چیزارو راه میندازم. به نظرم کلا باید USB و رایتر کیس رو جدا کنم بندازم بیرون  ;D (شوخی!)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت