0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام.من از اوبونتوی ۱۴.۰۴ استفاده می کنم؛ و نرم افزارهایی روش دارم که واسه نصب شون اذیت شدم واقعا! (مثل matlap,maple,sageMath...)امکانش هست سیستم عاملم رو آپ گرید کنم بدون این که نرم افزارها رو از دست بدم و لازم باشه دوباره نصب کنم؟!
خب این روشی که دوست عزیزمون فرمود درسته البته از اونجایی که اکثرا اینتر نت پر سرعت نداریم و سایر مشکلات و شاید این که اصلا شما دلت بخواد با فایل iso سیستم رو نصب کنی یا به هر دلیل دیگه ای شما بهترین روش اینه که بری داخل /از اونجا این دایرکتوری رو پیدا کنی :/var/cache/apt/archivesاین مسیر شامل برنامه هایی هستش که شما از طریق APT یا سافتور سنتر نصب کردی همونا رو داخل یه حافظه جانبی نگهدار دوباره انتقال بده به سیستم جدیدداخل انجمن بگردی توضیحات بیشتر پیدا میکنیموفق باشی
نقلقول از: zymo در 30 اردیبهشت 1395، 02:04 قظخب این روشی که دوست عزیزمون فرمود درسته البته از اونجایی که اکثرا اینتر نت پر سرعت نداریم و سایر مشکلات و شاید این که اصلا شما دلت بخواد با فایل iso سیستم رو نصب کنی یا به هر دلیل دیگه ای شما بهترین روش اینه که بری داخل /از اونجا این دایرکتوری رو پیدا کنی :/var/cache/apt/archivesاین مسیر شامل برنامه هایی هستش که شما از طریق APT یا سافتور سنتر نصب کردی همونا رو داخل یه حافظه جانبی نگهدار دوباره انتقال بده به سیستم جدیدداخل انجمن بگردی توضیحات بیشتر پیدا میکنیموفق باشی ایشون برنامههایکه نصب کردن مربوط به سافتورسنتر نیست البته نصب این برنامهها که گفتین همچین سخت هم نیست
البته این رو هم اضافه کنم کمی مسلط بشین این برنامهها نسخه جایگزین داره
نقلقول از: Spirits در 30 اردیبهشت 1395، 03:37 بظالبته این رو هم اضافه کنم کمی مسلط بشین این برنامهها نسخه جایگزین دارهبهترین جایگزین واسه همش sageMath ئه؛اصلا sageMath هرچی که همه نرم افزارهای ریاضی دارن، رو داره!اما مشکل تکلیف های دانشگاهه که باید با برنامه های خاصی نوشته بشه...مرسی واقعا.یکم توی نت می گردم، ببینم چی میشه
اینکه مستقیم گفتم برین توی نت بگیردین عذر میخوام...
و البته چرا متلب و میپل؟ R که از هردوی اینها قویتره!