انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کار با کتاب خانه های متن باز ... (کمک)‍‍  (دفعات بازدید: 2498 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mmb.prog

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
کار با کتاب خانه های متن باز ... (کمک)‍‍
« : 08 اردیبهشت 1389، 01:02 ب‌ظ »
سلام
من در راه اندازی و کار با کتابخانه های متن باز مشکل دارم البته با بعضی ها ...
و ان بعضی ها از جمله کتابخانه های معروف هستند که بسیاری در جهان از انها استفاده می کنند
راهنمایی در مورد اینگونه مسایل می خواستم ...
باید خاطر نشان کنم که بعضی کتابخانه ها پس از کامپایل شدن و نصب شدن در هنگام استفاده از ان در سورس برنامه ایراد هایی منوط بر اینکه یک هدر نیست و یا نبود یک تابع در کلاس و حتی نبود عضو در کلاس رخ می دهد ...
ایا اینگونه خطا ها می تواند مربوط به نبود بسته های لازم در هنگام کامپایل باشد ؟
ایا راهی برای یافتن تمام بسته های لازم برای کامپایل هست ؟
لطفا کمک کنید  ](*,)
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1389، 01:04 ب‌ظ توسط mmb.prog »
امضا بلد نیستم انگشت میزنم

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
پاسخ به: کار با کتاب خانه های متن باز ... (کمک)‍‍
« پاسخ #1 : 08 اردیبهشت 1389، 07:46 ب‌ظ »
کدوم کتابخونه ها ؟ حداقل یک نمونه از یک برنامه ات رو می ذاشتی تا کمکت می کردیم . از کدوم کتابخونه استفاده می کنی ؟ چطوری کامپایل می کنی ؟ آیا از IDE خاصی استفاده می کنی ؟

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین yaser

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 89
« پاسخ #2 : 09 اردیبهشت 1389، 01:24 ق‌ظ »
سلام.
به بد مشکلی برخورد کردی. من در نصب نرم افزار از طریق کدمنبع با مشکل این جوری برخورد کردم. راه حلی که من بهش رسیدم اینه: (البته در مورد نصب نرم افزار) معمولا کتابخانه ها در نسخه های مختلف تفاوت هایی رو باهم دارن. البته در کتابخانه های معروف تر این مشکل کمتر به چشم می یاد. ولی بهترین راه اینه که کتابخانه ها رو از سایت خودش دانلود و بعدش نصبش کنی نه از طریق مخازن اوبونتو. در ضمن پیغام های خطا رو باید به صورت دقیق دنبال کنی. تو بعضی از موارد فایل رو پیدا نمی کنه که باید از طریق پارامتر های خط فرمان برای برنامه نصاب یا gcc ارسال کنی. اما به نظر من از طریق سوال و راهنمایی تو فروم نمی شه به نتیجه رسید مگه این که خروجی رو بزاری. در اون صورت هم فقط میشه رو خروجی نظر داد. یعنی نمی شه رو سیستم دیگه ای امتحانش کرد!! مسیله دیگه وابستگی هاست. ممکنه یه کتابخانه که استفاده کردی مشکلی نداشته. اما تو وابستگی هاش یکی از کتابخانه ها نبوده یا قدیمی بوده. در مجموع کار پر دردسری هست.

آفلاین mmb.prog

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 09 اردیبهشت 1389، 04:49 ب‌ظ »
کدوم کتابخونه ها ؟ حداقل یک نمونه از یک برنامه ات رو می ذاشتی تا کمکت می کردیم . از کدوم کتابخونه استفاده می کنی ؟ چطوری کامپایل می کنی ؟ آیا از IDE خاصی استفاده می کنی ؟

منظورم از کتابخونه سورس های از پیش نوشته شده و هدفم مچ کردن این سورس ها برای استفاده در برنامه هام بود

IDE مهم نیست چون وقتی در gedit می نویسم و در خط فرمان کامپایل می کنم به مشکل بر می خورم ...

آفلاین mmb.prog

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 09 اردیبهشت 1389، 04:51 ب‌ظ »
سلام.
به بد مشکلی برخورد کردی. من در نصب نرم افزار از طریق کدمنبع با مشکل این جوری برخورد کردم. راه حلی که من بهش رسیدم اینه: (البته در مورد نصب نرم افزار) معمولا کتابخانه ها در نسخه های مختلف تفاوت هایی رو باهم دارن. البته در کتابخانه های معروف تر این مشکل کمتر به چشم می یاد. ولی بهترین راه اینه که کتابخانه ها رو از سایت خودش دانلود و بعدش نصبش کنی نه از طریق مخازن اوبونتو. در ضمن پیغام های خطا رو باید به صورت دقیق دنبال کنی. تو بعضی از موارد فایل رو پیدا نمی کنه که باید از طریق پارامتر های خط فرمان برای برنامه نصاب یا gcc ارسال کنی. اما به نظر من از طریق سوال و راهنمایی تو فروم نمی شه به نتیجه رسید مگه این که خروجی رو بزاری. در اون صورت هم فقط میشه رو خروجی نظر داد. یعنی نمی شه رو سیستم دیگه ای امتحانش کرد!! مسیله دیگه وابستگی هاست. ممکنه یه کتابخانه که استفاده کردی مشکلی نداشته. اما تو وابستگی هاش یکی از کتابخانه ها نبوده یا قدیمی بوده. در مجموع کار پر دردسری هست.

با همه ی تفاسیری که فرمودید من ملزم به راه اندازی این کتابخانه ها هستم مرجعی برای یاد گیری این کار موجود هست ...

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #5 : 09 اردیبهشت 1389، 05:28 ب‌ظ »

منظورم از کتابخونه سورس های از پیش نوشته شده و هدفم مچ کردن این سورس ها برای استفاده در برنامه هام بود

IDE مهم نیست چون وقتی در gedit می نویسم و در خط فرمان کامپایل می کنم به مشکل بر می خورم ...

خوده gedit یک IDE هستش . و چون از گنوم استفاده می کنید به احتمال 99 درصد کتابخانه های GTK هست

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین mmb.prog

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 10 اردیبهشت 1389، 07:13 ب‌ظ »

خوده gedit یک IDE هستش . و چون از گنوم استفاده می کنید به احتمال 99 درصد کتابخانه های GTK هست

دوست عزیز شما متوجه منطورم نشدین من یه سورس دارم که باید کامپایل کنم و در مسیر سیستم عامل قرار بدهم و بعد از کلاس هایی که در اختیار من قرار می ده در سورس خودم استفاده کنم ...