انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: داک داک گو فیلتر شد!  (دفعات بازدید: 13765 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : داک داک گو فیلتر شد!
« پاسخ #30 : 07 تیر 1396، 06:20 ب‌ظ »
توصیه من استفاده از موتور جستجوی پارسی جو است، اگر نتیجه مورد نظر را نیافتید، سپس از گوگل بهره بجویید.
???
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #31 : 07 تیر 1396، 06:32 ب‌ظ »
توصیه من استفاده از موتور جستجوی پارسی جو است، اگر نتیجه مورد نظر را نیافتید، سپس از گوگل بهره بجویید.
???
نه دانیال واقعا پارسی جو انقدرا هم بد نیست !
ابزار و امکانات خوبی رو در اختیار می زاره قابل اعتماد تر از گوگل و بینگ  و... هم هست !
نتایج جستجوش خیلی به بینگ نزدیکه ( نتایج خوبی رو می ده ! )
ولی داداک گو و searx.me انچنان نتایج جالبی رو ارائه نمی دن من اصلا باهاشون ارتباط بر قرار نکردم !
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #32 : 07 تیر 1396، 07:15 ب‌ظ »
صحبت سر اینه که گوگل دزده، بعد می‌گید بیایم اطّلاعاتمون رو بدیم دست یه سری دزدتر از گوگل؟ ???
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #33 : 07 تیر 1396، 07:19 ب‌ظ »
لطفا دیگر اعضای انجمن رو گمراه نکنید، یعنی چی قابل‌ اعتماد‌تر از بینگ و گوگل هست؟

این دوتا موتور جست‌وجو آشغال هستن. من همین الآن توی پارسی‌جو «فیس‌بوک»، «توییتر»، یا «بی بی سی فارسی» جست‌وجو کردم و سایت مربوطه رو نشون نمی‌ده! اون وقت شما میگی قابل اعتماد؟

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #34 : 07 تیر 1396، 07:37 ب‌ظ »
لطفا دیگر اعضای انجمن رو گمراه نکنید، یعنی چی قابل‌ اعتماد‌تر از بینگ و گوگل هست؟

این دوتا موتور جست‌وجو آشغال هستن. من همین الآن توی پارسی‌جو «فیس‌بوک»، «توییتر»، یا «بی بی سی فارسی» جست‌وجو کردم و سایت مربوطه رو نشون نمی‌ده! اون وقت شما میگی قابل اعتماد؟
کاملاً با سلمان موافقم ...
فقط ایکاش بلایی رو که سر یوتیوب آوردن رو سر گوگل نیارن اونم به بهانه ی حمایت از کالای داخلی !
که در این صورت یک قدم بیشتر تا کره ی شمالی شدن فاصله نخواهیم داشت ...

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #35 : 07 تیر 1396، 07:39 ب‌ظ »

مشکل رو پیدا کردم !
به خاطر سرورشه که توی ایرانه و طبیعتا چون سرور داخل مرز های ایرانه امکان عبور از فیلترینگ رو نداره و نمی تونه سایت های فیلتر شده رو ایندکس کنه !
با چند تا سایت دیگه تست کردم !
کلا سایتای فیلتر کمترین ایندکسی نشدن توش !
حالا نتیجه با خودتون :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #36 : 07 تیر 1396، 07:40 ب‌ظ »
http://yoz.com
این رو بده بگو کجاش سرج کنم 😂😂😂😂
البته آدرس یوز اینه yooz.ir
میدونم برادر من برای شوخی گفتم اگه با گوشی بیای استیکر های خنده رو می بینی خخ
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #37 : 07 تیر 1396، 07:43 ب‌ظ »

وبسایت های سانسور شده در نتایج جستجو نشان داده نمیشند.

اصولن قرار نیست به طور انحصاری از یک موتور جستجو استفاده کنیم. من جستجوهای فارسی را با پارسی جو انجام میدم، مثلن جستجو برای شیرینی فلان، بعد اگر به چیزی که میخواستم نرسیدم از گوگل استفاده میکنم.

داک داک گو اون زمان که فیلتر نشده بود، نتایج جستجوی فارسیش افتضاح بود، پارسی جو در مقایسه با اون خیلی بهتره.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • گنو با گنوم
« پاسخ #38 : 07 تیر 1396، 07:49 ب‌ظ »
اصلن میدانستید یکی از دلایلی که موتورهای جستجوی کمتر مورد استفاده، مانند یاندکس و داک داک گو از بیخ و بن فیلتر شدند چی بود؟ دلیلش این بود که نمیتونستند ترافیک ورودی و خروجی را آنالیز کنند، برای گوگل و یاهو اینکار رو انجام دادند، احتمالن از گواهی های جعلی استفاده میشه، اگر حرفم درست باشه یعنی فرق خاصی از این لحاظ در استفاده از این موتورهای جستجو با پارسی جو وجود نداره، تنها فرق، کمتر شدن هزینه پالایش و آنالیز از جیب بیت المال است، برای همین من تا جای ممکن از پارسی جو استفاده میکنم.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #39 : 07 تیر 1396، 08:01 ب‌ظ »
فکر کنم وقتشه که کم کم این موضوع قفل بشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #40 : 07 تیر 1396، 08:05 ب‌ظ »
من جستجوهای فارسی را با پارسی جو انجام میدم، مثلن جستجو برای شیرینی فلان، بعد اگر به چیزی که میخواستم نرسیدم از گوگل استفاده میکنم.
و اطّلاعاتتون رو دست هر کسی مي‌دید که باهاشون هرکاری می‌خواد بکنه!

داک داک گو اون زمان که فیلتر نشده بود، نتایج جستجوی فارسیش افتضاح بود، پارسی جو در مقایسه با اون خیلی بهتره.
چه اون زمان و چه الآن، نتایج داک‌داک‌گو بهتره. ولی اصلاً موضوع بحث ما این نیست. موضوع اینه که یه سری دزد هستند و می‌]وان اطّلاعات ما رو بدزدن. چه‌کار کنیم که نتونن بدزدن. مسلّماً راهش این نیست که بگیم حالا که تالان تالانه، صد تومن هم زیر پالانه!

برای گوگل و یاهو اینکار رو انجام دادند، احتمالن از گواهی های جعلی استفاده میشه
پیشنهاد می‌کنم بدیهیات شبکه و امنیت رو بخونید ;D

تنها فرق، کمتر شدن هزینه پالایش و آنالیز از جیب بیت المال است، برای همین من تا جای ممکن از پارسی جو استفاده میکنم.
شما اگه نگران هزینهٔ بیت‌المالی، باید اون تفکّری که هزاران دلار پول مردم رو خرج فیلترینگی می‌کنه که نه یک ریال برای مردم سود داره (برای برادران قاچاقچی چرا!) و نه یک ذرّه در تغییر رفتار مردم تأثیر داره رو برکنار، بارخواست و محاکمه کنی، نه که بگی همه بیان از چیزهای ناامن و دزد استفاده کنن :D
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1396، 08:08 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #41 : 07 تیر 1396، 10:21 ب‌ظ »
فکر کنم وقتشه که کم کم این موضوع قفل بشه.
عزیزم شما چرا؟ سانسور چرا!! :)

نقل‌قول
ه خاطر سرورشه که توی ایرانه و طبیعتا چون سرور داخل مرز های ایرانه امکان عبور از فیلترینگ رو نداره
قراره از موتور جستجوی افرادی استفاده کنیم که نمی فهمند یه چند تا سرور در اروپا داشته باشن هم بد نیس!

نقل‌قول
تنها فرق، کمتر شدن هزینه پالایش و آنالیز از جیب بیت المال است،
اینم از اون حرفا بود! ما باید در جستجو هامون صرفه جویی کنیم تا خرج ها بالا نره!

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #42 : 08 تیر 1396، 10:19 ق‌ظ »
???
نه دانیال واقعا پارسی جو انقدرا هم بد نیست !
ابزار و امکانات خوبی رو در اختیار می زاره قابل اعتماد تر از گوگل و بینگ  و... هم هست !
نتایج جستجوش خیلی به بینگ نزدیکه ( نتایج خوبی رو می ده ! )
ولی داداک گو و searx.me انچنان نتایج جالبی رو ارائه نمی دن من اصلا باهاشون ارتباط بر قرار نکردم !
جفتشون واسه من خیلی هم خوب هستند و من هیچ مشکلی باهاشون ندارم، توجه کنید که searx متاجستجوگر هست نه جستجوگر. در ضمن بینگ هم افتضاحه وضعش.
+‌ دوستان تا حالا به یاهو سر زدید؟
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • گنو با گنوم
« پاسخ #43 : 08 تیر 1396، 10:28 ق‌ظ »
چرا که نه؟ به هر حال پارسی جو یک کالای ملی محسوب میشه، بهتر است برای کاهش هزینه ها و حمایت از تولید داخلی برای جستجوی چیزهای ساده و زبان فارسی از پارسی جو استفاده بشه.

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #44 : 08 تیر 1396، 10:41 ق‌ظ »
چرا که نه؟ به هر حال پارسی جو یک کالای ملی محسوب میشه، بهتر است برای کاهش هزینه ها و حمایت از تولید داخلی برای جستجوی چیزهای ساده و زبان فارسی از پارسی جو استفاده بشه.
من ترجیح میدم از یک متاجستجوگر یا جستجوگر آزاد استفاده کنم تا کالای ملی متن بسته‌ی ...
در ضمن هزینه ها چطور کاهش پیدا میکنه؟
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC