انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: من میتونم مستقیم وارد لینوکس شوم و به ویندوز نیاز نداشته باشم  (دفعات بازدید: 1411 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arianf

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام دوستان من تو لینوکس تازه کارم میتونم تمام نیاز های خودمو که تو ویندوز برطرف میشد در لینوکس برطرف کنم.

ممنون

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
سلام
خوش اومدی
یک جمله: اگر خروجی انحصاری ویندوز لازم نداشته باشی به هیچ مشکلی بر نمیخوری، بخوری هم حل شدنیه بدون نصب مجدد سیستم عامل!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
در لینوکس که نه. ولی در توزیع‌های سیستم‌عامل گنو/لینوکس حتماً (;
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1395، 04:17 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
سلام
آرزوی موفقیت دارم برات
تعداد دوستانی که مثل من مدتهاست ویندوز رو کنار گذاشتند اینجا زیاده و میتونن بهت کمک کنند
برای شروع توصیه میکنم اوبونتو ۱۶.٠۴ نصب کنید و کارهای روزمره مثل وبگردی و فیلم و موسیقی رو داخلش انجام بدید و آرام آرام مهاجرت کنید :-)
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1395، 12:57 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
سلام  :)

خوش اومدی :)

به شرطی که طرز تفکر ویندوری را هم با خود ویندوز کنار بذاری حتما موفق میشی, مشکلی هم داشتی توی همین انجمن بپرس تا دوستان کمکتون کنند :)

موفق باشید :)
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین رسول صفری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • رسول صفری |‌Rasool Safari
من دقیقا از فروردین 94 فقط از ویندوز برای یک نرم افزار استفاده کردم که نسخه لینوکسی نداشت ( artisteer ) و تمامی کارهایی که در ویندوز میشه انجام داد + کارهایی که در ویندوز نمیشه انجام داد رو میتونم انجام بدم و نیاز هامو برطرف کنم ... فقط باید صبر داشته باشید تا به سیستم عامل جدیدتون عادت کنید .. قطعا ارزش صبر کردن داره  ;)
Arch + KDE Plasma 5.9 :)

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
من دقیقا از فروردین 94 فقط از ویندوز برای یک نرم افزار استفاده کردم که نسخه لینوکسی نداشت ( artisteer ) و تمامی کارهایی که در ویندوز میشه انجام داد + کارهایی که در ویندوز نمیشه انجام داد رو میتونم انجام بدم و نیاز هامو برطرف کنم ... فقط باید صبر داشته باشید تا به سیستم عامل جدیدتون عادت کنید .. قطعا ارزش صبر کردن داره  ;)

http://alternativeto.net/software/artisteer/
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
منم یه مدت کاملا گنو /لینوکسی شده بودم  \\:D/
ولی چون تو خدمات کامپیوتری کار می کنم و 99 درصد ایران ویندوز بیس هستن مجبور شدم ویندوز 8.1 هم نصب کردم و خیلی ناراحتم  :(
ولی با این حال حدودا یه ماهه که اصن ویندوزه رو بوت نکردم ، همه کارامو تو گنو/لینوکس راحتتر ، سریعتر و با کیفیت بهتری انجام می دم  8)
ولی خب معمولا برای هرکاری باید یه چیزایی رو فدا کرد (مثل فتوشاپ که از همه مشهورتره و ...)
اما هرچقدر حرفه ای تر بشی راههای بهتری و سریعتر برای انجام کارهات پیدا می کنی ، مطمین باش  ;)
مثلا من به تگ آهنگام اهمیت میدم و تو گنو/لینوکس میشه با یه حلقه for ساده تگ همه رو کامل پاک کنی و همه آهنگارو  رو یه خواننده و یه البوم اوکی کنی  :o

و حرف آخر :
سلام دوستان من تو لینوکس تازه کارم میتونم تمام نیاز های خودمو که تو ویندوز برطرف میشد در لینوکس برطرف کنم.

ممنون
بله  ;D