انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با ایجاد پروژه در جاوا  (دفعات بازدید: 1401 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hajjijo313

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
مشکل با ایجاد پروژه در جاوا
« : 05 خرداد 1395، 03:00 ب‌ظ »
سلام
من بعد از نصب جاوا نمیتونم تو ایکلیپس یا تو نت بینز پروژه جدید باز کنم و تو ایکلیپس که هنگ میکنه و تو نت بینز که ارور میده
چند تا اسکرین شات هم  براتون میفرستم

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
پاسخ : مشکل با ایجاد پروژه در جاوا
« پاسخ #1 : 06 خرداد 1395، 07:01 ق‌ظ »
سلام
من بعد از نصب جاوا نمیتونم تو ایکلیپس یا تو نت بینز پروژه جدید باز کنم و تو ایکلیپس که هنگ میکنه و تو نت بینز که ارور میده
چند تا اسکرین شات هم  براتون میفرستم

سلام
لطفا عکس‌ها را ضمیمه کنید تا راحت در دسترس باشند, عکس‌های شما برای ما بارگذاری نمی‌شوند چون دارید سعی می‌کنید از روی سیستم شخصیتون آدرس عکس را بذارید باید عکس‌ها را آپلود کنید در اینترنت :)

نت بینز و اکلیپس هنگ می‌کنند, سنگین هستند, وقتی اجرا می‌کنی CPU به شدت درگیر می‌شود و دلیلش هم این است که با جاوا نوشته شدند!! از IDEهایی استفاده کنید که سبک باشند مانند Vim یا Emacs :)
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین vahid-p

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
پاسخ : مشکل با ایجاد پروژه در جاوا
« پاسخ #2 : 11 خرداد 1395، 04:27 ب‌ظ »
نقل‌قول
نت بینز و اکلیپس هنگ می‌کنند, سنگین هستند, وقتی اجرا می‌کنی CPU به شدت درگیر می‌شود و دلیلش هم این است که با جاوا نوشته شدند!! از IDEهایی استفاده کنید که سبک باشند مانند Vim یا Emacs
والا ما که پروژه های زیادی رو (چه سبک و چه سنگین) با این IDE ها نوشتیم و مشکلی نداشتن. البته قبول دارم بعضی اوقات یکم کند هستند ولی این مشکلی که ایشون میگن مطمئنا عادی نیست. اگر اینطور بود هیچ کس از این IDE ها استفاده نمیکرد. تازه چیزی که شما معرفی کردید به زور بشه بهش گفت IDE. امکاناتی که IDE های Eclipse و Netbeans و IntelliJ به کاربر میدن، در نرم افزارهای دیگه نمی بینید (Visual Studio تا حدودی همون امکانات رو میده ولی محدوده زبان هایی که پشتیبانی می کنه کمه)

لطف کنید اسکرین شات هاتون رو دوباره بفرستید چون ما که تا به حال چنین مشکلی نداشتیم. اگر جاوا رو نصب کردید و تنظیمات مربوطه رو درست انجام دادید، باید به راحتی بتونید باهاش کار کنید.