انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم افزارهای تخصصی برق - الکترونیک  (دفعات بازدید: 4772 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sadeghbakhshi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
نرم افزارهای تخصصی برق - الکترونیک
« : 09 خرداد 1395، 12:29 ق‌ظ »
سلام
من بالاخره میخواهم به طور کامل از این ویندوز کوفتی بکنم و برم سمت لینوکس (به احتمال زیاد یا دبیان یا سوزه)
فقط یک مشکلی هست و اون هم اینکه چندتا از نرم افزارهای مهندسی برق روی ویندوز هست به نظرتون چکار باید انجام بدم
نرم افزارهای مورد نیاز
Altium Designer
Keil
IAR
Segeer
Proteus
Matlab
(ISE (0 - 100
pic ccs
و ...
کدومشون نسخه ی لینوکس داره
روم به دیوار مشکلات کرک رو باید چکارکرد ؟
مثلا التیوم گزینه ی اول بدون کرک هیچ کاری برای ادم نمیکنه توی بازار کار هم فقط خروجی همین برنامه رو تحویل میگیرن
باید چکارکنم ؟
کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمک لدفاََ

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526

آفلاین ssmns

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
  • اسیر افکار فردی دیگر
    • اسیر افکار فردی دیگر
پاسخ : نرم افزارهای تخصصی برق - الکترونیک
« پاسخ #2 : 09 خرداد 1395، 03:49 ب‌ظ »
سلام من می دونم matlab نسخه لینوکسی داره و خود من هم ازش استفاده می کنم. البته معادل هایی هم براش هست. ولی در مورد بقیه زیاد اطلاعی ندارم.

lomion

• مهمان
« پاسخ #3 : 09 خرداد 1395، 07:36 ب‌ظ »
رشته من تخصصی شما نیست ولی برای متلب از R استفاده می‌شود. برای رعایت قوانین انجمن برای رعایت قوانین کپی رایت در مورد کرک بحث نمی‌کنیم.

http://alternativeto.net
امیدوارم از این سایت نرم افزارهای نزدیک به کاربرد خودتان را پیدا کنید.

آفلاین ssmns

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
  • اسیر افکار فردی دیگر
    • اسیر افکار فردی دیگر
« پاسخ #4 : 09 خرداد 1395، 11:31 ب‌ظ »
R نمیتونه به تنهایی به جای matlab استفاده بشه ( هرچند قدرت پردازشی بالایی داره ) به هر حال matlab دارای ابزار و پکیج های مختلفی است که گاهی معادل مناسبی ندارند. البته scilab هم می تونه معادل خوبی باشه.

lomion

• مهمان
« پاسخ #5 : 10 خرداد 1395، 08:13 ق‌ظ »
R نمیتونه به تنهایی به جای matlab استفاده بشه ( هرچند قدرت پردازشی بالایی داره ) به هر حال matlab دارای ابزار و پکیج های مختلفی است که گاهی معادل مناسبی ندارند. البته scilab هم می تونه معادل خوبی باشه.

بله اما شناخته‌شده‌ترین نرم‌افزار محاسباتی مشابه matlab هست. با بعضی از ابزارهای matlab سازگار هست.

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
« پاسخ #6 : 12 خرداد 1395، 09:15 ب‌ظ »
آلتیوم نداریم اینجا، خداییش آلتیوم تکه و درآمد زا.
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین Sadeghbakhshi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 16 خرداد 1395، 05:15 ب‌ظ »
سلام
توی بازار کار از من متلب میخواهند کسی نمیدونه R چی هست اگر هم بدونند باز متلب میخواهند چون من نمیتونم بخاطر خودم
دیگران رو مجبور کنم که روی سیستم عاملی که من میگم کار کنند

در مورد التیوم هم جدا از بحث قدرتش توی بازار ایران بعد از طراحی باید تولید کرد و تولید کننده های PCB فقط دوتا نرم افزار میگیرند
اول التیوم دویم پروتئوس که اصلا جالب نیست
پس مجبورم

آفلاین Sadeghbakhshi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 16 خرداد 1395، 05:45 ب‌ظ »
یه چیز دیگه
روی نرم افزار WINE چقدر میشه حساب کرد ؟
میشه نرم افزارهایی مثل کیل - التیوم رو روش اجرا کرد ؟

lomion

• مهمان
« پاسخ #9 : 18 خرداد 1395، 04:59 ق‌ظ »
به سایت winehq.org مراجعه کنید و ببینید اجرای نرم‌افزار مورد نظر شما در چه وضعیتی قرار دارد.

آفلاین علی میرجمالی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
« پاسخ #10 : 21 خرداد 1395، 03:50 ب‌ظ »
در حال حاضر بهترین نرم افزار متن باز برای طراحی PCB در لینوکس KiCad است. توسط تیمی از برنامه نویسان داوطلب و تمام وقت توسعه داده می‌شود (موسسه تحقیقاتی CERN). مشکلی که خواهید داشت این است که متاسفانه تمامی شرکت‌هایی که در ایران نمونه گیری PCB می‌کنند (مثل آلفا مدار و ...) بی سواد هستند و فقط فایلهای Altium قبول می‌کنند. جایی را فایلهای استاندارد Gerber برای نمونه گیری قبول کند سراغ ندارم (اگر سراغ داشتید معرفی کنید). خوشبختانه این امکان است که وقتی که کار Schematic و PCB layout را با KiCad انجام دادید، روی یک سیستم که Altium هست می‌توانید فایلهای KiCad را Import کنید و فایل قابل قبول برای نمونه گیری Export کنید. اگر هم که کار نمونه گیری PCB را خودتان انجام می‌دهید که مشکلی نیست. برای یادگیری KiCad می‌توانید از ویدیوهای Contextual Electronics روی Youtube استفاده کنید.

نرم افزاری که بیشترین شباهت به Matlab را داشته باشد و با دستوران آن سازگار باشد، GNU Octave است و به احتمال ۹۰٪ کارتان را راه خواهد انداخت. مگر اینکه به Plugin خاصی احتیاج داشته باشید.

در خصوص Microchip PIC مشکلی وجود ندارد. MPLAB-X از خود سایت Microchip برای لینوکس قابل دانلود است. کامپایلرهای PIC XC هم به رایگان قابل دانلود است. فقط به خاطر تحریم نیاز به فیلتر شکن خواهید داشت.

همچنین Xilinx ISE نیز به رایگان از سایت خود Xilinx قابل دانلود است (البته چند گیگ است). بهتر است اگر اینترنت سریع ندارید، DVD های آن را از بازار تهیه کنید.

در خصوص KEIL و IAR باید گفت که کامپایلرهای زیاد و خوبی برای ARM و کار Embedded در لینوکس وجود دارد و محیط‌های برنامه نویسی هم که فراوان است. برای کار Debug و Programming بستگی به Microcontroller مورد استفاده شما خواهد داشت. اگر از ST استفاده می‌کنید، هیچ مشکلی نخواهید داشت.

آفلاین فرهاد حسن پور

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
  • در تلاش برای دولوپ یک نسخه بهتر از خویشتن!
    • بیرگیک
« پاسخ #11 : 18 امرداد 1395، 08:25 ب‌ظ »
سلام منم رشتم مهندسی الکترونیک هست و همین مشکل رو دارم.

برای آلتیوم دیزاینر یه برنامه مشابه پیدا کردم که خیلی ساده هست و برای کارای سطح پایین خوبه.
برای شبیه سازی متاسفانه چیزی پیدا نکردم.
برای کامپایلر میکرو - آرم یه چیزایی پیدا کردم ولی هنوز وقت نکردم تست کنم.

لطفا کسانی که تونستن معادل اینا رو پیدا کنند معرفی کنند.

« آخرین ویرایش: 18 امرداد 1395، 08:27 ب‌ظ توسط Farhadhp »
وبلاگم
کوتاه کننده لینک آزاد : G02.ir

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
GNU/Linux
Debian8
I3 WM