سلام و خداقوت!
کارت گرافیک من GEFORCE gtx 285 است درایور را از سایت nvidia گرفتم وقتی به طریق دستی که در ویکی آمده و البته بار دیگر اگر اشتباه نکنم به روش شما این کار را انجام می دهم کارت گرافیک نصب می شود ولی همه تنظیمات مانیتورم به هم می خورد یعنی رزولیشن و فرکانس.
از طرفی مانیتورم از برای ده سال پیش است lg های پرتو کاتدی از این جهت کلا وقتی در قسمت مانیتور هم می روم نمی توانم آن را شناسایی کند با این اوصاف وقتی برای تغییر تنظیمات رزولیشن دست به کار می شوم با یک پدیده جالب بر می خورم -(راستی یک نکته ی خیلی مهم: قبل از نصب این درایور هیچ مشکلی نداشتم یعنی رزولیشن و فرکانس خوب بود و البته از نسخه پیشنهادی مخازن استفاده می کردم-) وقتی رزولیشن را در همان اعداد قبل از نصب درایور جدید می برم تغییر رزولیشن می دهد اما همه صفحه را یکجا نشان نمی دهد یعنی قسمت بالا سمت چپ را نشان می دهد برای دیدن قسمت راست باید موس را به سمت راست بیاورم برای دیدن پایین صفحه نمایش هم به همین ترتیب یعنی صفحه نمایش با تغییر جای موس تعییر می کند.
اما اینکه می گویم درایور نصب است چون از این کارت برای قابلیت cuda اش در برنامه نویسی استفاده می کنم این قسمتش فعال شده است و تا جایی که خاطرم هست هیچ خطایی در زمان نصب درایور هم نداد.
ممنون می شوم جواب بدید چون اینجوری واقعا نمیشه با کامپیوتر کار کرد
راستی داشت یادم می رفت وقتی رزولیشن را تغییر می دهم وقتی کامپیوتر ریستارت میشه دوباره به همون حالت اولیه که خیلی بزرگ است بر می گردد
ممنون
یا حق