انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آموزش بسته نرم افزاری تبدیل عکس به فایل تصویری  (دفعات بازدید: 4911 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
دوستان عزیز سلام
باز هم فرصتی پیش اومد تا یکی دیگه از نرم افزارهای کاربردی تحت گنو/لینوکس رو براتون ترجمه کنم تا یاد بگیرید.
امروز که یه کم داشتم با Knotify ور می رفتم باز به مورد جالبی برخورد کردم. البته قصدم پیدا کردن iamgemagick بود که به این مورد بسیار جالب برخورد کردم.
خوب شروع می کنیم
حال می خام بسته نرم افزای images2mpg رو معرفی کنم
در مورد برنامه:
این بسته نرم افزاری قدرتمند قادر است فایلهای عکس شما را با فایل صوتی ترکیب کرده و آن را در فرمتهای DVD/XVCD/SVCD/VCD برای شما آماده کند . بلی تعجب نکنید فقط با چند پارامتر ترکیبی شما قادرید این کار را به راحتی انجام دهید.
برای استفاده از این برنامه قدرتمند بایستی بسته نرم افزارهای IMAGEMAGICK و  MjpegTools را نصب کرده باشید چون این برنامه در حین کار از آنها استفاده خواهد کرد.
شکل دستور به صورت زیر است:
Usage: images2mpg [options] -o <output MPEG file> -i <input image files>حال در مورد پارامترهای این نرم افزار شرح می دهیم:
-v <num>مرحله درازا (به این معنی که مدت تا چه مرحله ای ادامه یابد) که عدد صفر به صورت پیش فرض تعیین شده است .
--with-guiبااین گزینه شما می توانیدباKIPI در محیط گرافیکی kde استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر به آدرس: http://extragear.kde.org/apps/kipi مراجعه نمایید.
-t <num>فعال کردن سرعت انتقال بین عکسها که در num می توانید عددی را جایگزین نمایید.توجه داشته باشید که عددی که جایگزین می کنید هر قدر بیشتر باشد سرعت نیز بالاتر می رود و عدد نهایی برای استفاده 20 می باشد. به مثال زیر دقت کنید:
[1=slow, 2, 4, 5, 10, 20=fast]
-T <Temporary folder>در هنگام ساخت یک فایل تصویری شما قادرید یک مسیر temp برای فایل ایجاد شده انتخاب کنید
f <Video format>این گزینه برای تعیین فرمت فایل تصویری به کار میرود. فرمتهایی که شمامی توانید از آنها استفاده نمایید عبارتند از :
DVD, XVCD=default, SVCD, VCD.
-S <mode>این قسمت رو متوجه نشدم بنابراین متن اصلیشو میذارم: Set chroma subsampling mode
-n <Video type>تعیین نوع ویدئو :در این پارامتر شما می توانید انواع مختلفی از PAL و NTSC و SECAM را انتخاب نمایید .
-b <background file>در این قسمت شما می توانید یک تصویر768x576 برای پشت زمینه فایل تصویری خودتان تعیین نمایید.توجه داشته باشید که رنگ سیاه به عنوان پیش فرض انتخاب و تعیین شده است .
-c <RGB color>می توانید یک عکس یا رنگ در مبنای 16 برای این قسمت تعیین کنید .
-d <num>در این قسمت شما می توانید فاصله پخش بین هر عکس که به عنوان فایل تصویری ایجاد می شود را تعیین نمایید ، که 10s به صورت پیش فرض تعیین شده است .
-a <MP2 audio file>در این پارامتر می توانید از فایلهای صوتی MP2 استفاده کنید.
-w <wav|ogg|mp3 audio file>در این پارامتر نیز می توانید انواع مختلفی از فایلهای صوتی که مشخص شده است برای تبدیل از فایلهای صوتی MP2 و الحاق آن به فایل تصویری استفاده نمایید.
-o <output MPEG file>شما با این پارامتر می توانید خروجی فایل تصویری خودتان را مشخص نمایید .
-i <input images files>وارد کردن فایلهای عکس برای ایجاد فایل تصویری
-I <ImageMagick bin folder>این بسته نرم افزاری از برنامه مشهور و قدرتمند IMAGEMAGICK  استفاده می کند که کار آن تغییر اندازه و تبدیل فایل عکس و بسیاری چیزهای دیگر است . شما برای استفاده و تبدیل بایستی مسیر این برنامه را تعیین نمایید .
-M <MjpegTools bin folder>تعیین مسیر بسته نرم افزاری  MjpegTools
حال به مثالهایی از این بسته نرم افزاری می پردازیم:
#images2mpg -f SVCD -d 15 -S 420mpeg2 -w Music.wav -o MyPortfolio.mpg -i 01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg#images2mpg -n NTSC -t 2 -o MyPortfolio.mpg -i *.pngاینها نمونه های ساده ای از کار با این بسته نرم افزای می باشد که شما می توانید از پارامترهای دیگر آن برای تبدیل نیازتان استفاده نمایید.

امیدوارم این بسته نرم افزاری بتونه نیازهای شما رو برآورده کنه . موفق و موید باشید  ;D  ;)

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
راستش فعلا دارم با بی سوادیم یه اینترفیس براش می نوسم در واقع یه پوسته گرافیکی برای این بسته نرم افزاری خط فرمان هستش . تقریبا شکل ظاهریش اینطوری که ممکنه تغییر هم بکنه (بعید نیست!!).  ;)