با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
نکته : ببخشید که هی اسم ویندوز رو توی این پست میارم ولی خب یادگاری دوران جاهلیتمونه
توی ویندوز کلی برنامه برای پخش فایلهای صوتی و تصویری هست که غیر از قدرت زیادشون انعطاف پذیری بالایی دارند ، ظاهر ساده و کاربردی هم از ویژگیهاشون محسوب میشه
با وجود این همه برنامه رنگارنگ و قوی که یکی از قویترینشون جت آدیو هست من همیشه KMP رو برای ویندوز انتخاب میکردم
واقعا قدرتمند ، زیبا ، کاربردی و به طور کلی همه فن حریف بود
تا اینکه فهمیدم KMP همون پخش کننده قدرتمند MPlayer لینوکسه که برای محیط KDE طراحی شده و به نام KMP شناخته میشه
حالا سوال اینجاست این پخش کننده قدرتمند که منشاء لینوکسی داره چرا در ویندوز قدرتمند ترین پخش کننده هست ولی در لینوکس جاش خالیه
درسته مبتدیم ولی منظور از جاش خالیه این نیست که وجود نداره ، وجود داره ولی اصلا قدرت نداره ، انعطاف و کاربردش در حد صفر تا جایی که من برنامه ساده totem رو به 100 تا KMP ترجیح میدم
می خواستم از عزیزان بخوام ، یکی که انگلیسی بلده به این توسعه دهنده ها KMP بگه چراغی که به خونه رواست به مسجد حرومه ، بابا یه فکری کنید که KMP لینوکس از مال ویندوزیش قوی تر ، خوشگل تر ، کاربردی تر ، و خلاصه سر تر باشه
نکته : اگه جاهایی اشتباهی کردم ماله اینه که مبتدی هستم ، بزرگان گوشزد کنن و به بزرگی خودشون ببخشند