انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک در رابطه با ارتباط ADSL در ابونتو 10.4  (دفعات بازدید: 2181 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kartal32

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
کمک در رابطه با ارتباط ADSL در ابونتو 10.4
« : 16 اردیبهشت 1389، 10:56 ق‌ظ »
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
بنده یه چند روزی هستش که ابونتو 9.10 رو به 10.04 upgrade کردم و تازه کارم یه مشکلی که در رابطه با ارتباط اینترنتم دارم اینکه هم تو 9.10 و هم تو این ورژن واسه کانکنت شدن باید بصورت دستی اقدام کنم (قبلا از یکی از دوستان راهنمایی گرفته بودم که این روش رو معرفی کردن یعنی حتما باید از ترمینال استفاده بکنم به این ترتیب که خط اول = sudo ifconfig eth0 shomare ip خط دوم = sudo route add default gw shomare ip خط سوم = sudo ifconfig eth0 up ) ولی با این روش هر سری که ریستارت میدم باید تمام دستورات رو تو ترمینال وارد کنم . اگه دوستان راهنمایی کنن که چطور می تونم بصورت اتوماتیک بدون وارد کردن دستور در ترمینال به اینترنت وصل بشم ممنون میشم. من از طریق مودم tp-link و کارت شبکه وصل میشم و ip من هم استاتیک هستش و یوزر نیم پاسورد هم ندارم
با تشکر از راهنمایتون

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
پاسخ به: کمک در رابطه با ارتباط ADSL در ابونتو 10.4
« پاسخ #1 : 16 اردیبهشت 1389، 03:54 ب‌ظ »
به این پست یه نیگاهی بنداز
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,4417.msg101394.html#msg101394
مطمئن نیستم ولی شاید کمک کنه

آفلاین kartal32

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 16 اردیبهشت 1389، 09:15 ب‌ظ »
ولی  من بدون یوزر نیم و پسورد کانکت میشم !!!!!!!!!!!!(یوزرنیم و پسورد ندارم)

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #3 : 18 اردیبهشت 1389، 11:09 ق‌ظ »
آهان
اینوزودتر بگو
تو باید .... باید .............باید .....
.
.
.
.
نمی دونم باید چیکار کنی من ip این مدلی نداشتم

آفلاین hamid.mohammadi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
    • فناوری اطلاعات و برنامه نویسی
« پاسخ #4 : 20 اردیبهشت 1389، 12:38 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز
من مشکلی ندارم با adsl و مثه شما با کابل شبکه وصلم
توی کانکشنات edit رو بزن و توی ip4setting متود رو بذار  automatic (dhcp)
من یه باز به مشکل برخوردم پاکش کردم خودش دوباره درست شد وقتی کابل شبکه رو وصل کردم
در بی کرانه زندگی دو چیز افسونم کرد: آبی اسمان که می ببینم و می دانم نیست و خدایی که نمی بینم و می دانم هست ( دکتر علی شریعتی)
http://hamidonline.blogsky.com => این منم

آفلاین kartal32

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 20 اردیبهشت 1389، 03:55 ب‌ظ »
با تشکر از راهنمایی های دوستان خوشبختانه مشکل با ایجاد تغییر در فایل اینترفیس شبکه حل  ;D

آفلاین Bitars

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
« پاسخ #6 : 23 اردیبهشت 1389، 08:14 ب‌ظ »
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
بنده یه چند روزی هستش که ابونتو 9.10 رو به 10.04 upgrade کردم و تازه کارم یه مشکلی که در رابطه با ارتباط اینترنتم دارم اینکه هم تو 9.10 و هم تو این ورژن واسه کانکنت شدن باید بصورت دستی اقدام کنم (قبلا از یکی از دوستان راهنمایی گرفته بودم که این روش رو معرفی کردن یعنی حتما باید از ترمینال استفاده بکنم به این ترتیب که خط اول = sudo ifconfig eth0 shomare ip خط دوم = sudo route add default gw shomare ip خط سوم = sudo ifconfig eth0 up ) ولی با این روش هر سری که ریستارت میدم باید تمام دستورات رو تو ترمینال وارد کنم . اگه دوستان راهنمایی کنن که چطور می تونم بصورت اتوماتیک بدون وارد کردن دستور در ترمینال به اینترنت وصل بشم ممنون میشم. من از طریق مودم tp-link و کارت شبکه وصل میشم و ip من هم استاتیک هستش و یوزر نیم پاسورد هم ندارم
با تشکر از راهنمایتون

خیلی راحته عزیزم

گام نخست : مودم رو به کارت شبکه lan وصل بکن، در پنل فوقانی کنار ساعت اپلت شبکه وجود داره که توی 10.2 شبیه آراس اس سربالاست . حالا روش راست کلیک بکن . edit connection رو انتخاب کن، چون آی پی داری از زبانه ی Wired گزینه auto eth0 انتخاب کن یا یه جدید از طریق اد کردن بساز که بهتره و دیگه نیازی به فعال کردن همیشگی هم نداره. حالا روی همینی که گفتم توی wired انتخابش کن و edit رو کلیک بکن حالا تو زبونه ی IPV4 و در قسمت method گزینه ی manual رو انتخاب کن . روی add کلیک بکن و IP/Netmask/Gate way رو وارد بکن و دیگه راحت باش . اگه auto eth0 رو ادیت کنی هر دفعه باید از اپلت شبکه انتخابش کنی اما اگه یه جدید توی همون قسمت بسازی واسه همیشه راحتی .
موفق باشی