انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: رفع مشکل مودم های HDA با چیپست HSF Conexant در اوبونتوی 10.04  (دفعات بازدید: 5262 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kourush

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
با سلام در برخی از سایت ها و همچنین در همین سایت دیده شده که برخی از کاربران برای نصب مودم در ابونتوی 10.04  مشکل دارند. در اینجا منظور مودم های HDA  با چیپست Conexant می باشد.
معمولا در لپ تاپ ها از این نوع چیپست به دلیل استفاده در کنار چیپست های دیگر (مثل intel) زیاد استفاده می شود.
اگر کاربران اوبونتوی 10.04 سری به سایت www.linuxant.com و بخصوص به بخش HSF بزنند متوجه خواهند شد که درایوری جهت نصب بر روی این نسخه ارائه نشده است. با تماسی که با قسمت پشتیبان این سایت گرفتم متوجه شدم که به دلیل برخی از مشکلات، این شرکت همچنان بر روی درایور جدید کار کرده و با آن مشکل دارد. (مشکل شرکت بر روی درایور alsa-driver-linuxant که در سایت است می باشد. )در اینجا راه حلی را برای نصب این نوع مودم پیشنهاد می کنم.
البته باید متذکر شوم که در صورتی از این روش استفاده کنید که بعد از نصب مودم در حالت عادی پیغام خطای زیر رو مشاهده کردید:

Warning: no device detected by hsf driver - HDA modems may require reboot

Note: HDA support not compiled in the driver

سیستم خود بنده لپتاپ مدل Lenovo Thinkpad T61 می باشد.
و اما راه حل:
ابتدا فایل  زیر را دانلود کنید:
http://www.linuxant.com/drivers/hsf/full/archive/hsfmodem-7.80.02.05full/hsfmodem-7.80.02.05full.tar.gz
با فرمان زیر اون رو ز حالت فشرده خارج کنید.
tar -xvfz hsfmodem-7.80.02.05full.tar.gz
در خط فرمان وارد این پوشه شده و فرمان زیر رو برای نصب وارد کنید:
sudo make install
بعد از نصب فایل زیر رو دانلود کنید
http://rapidshare.com/files/384828527/alsa-driver-linuxant_1.0.20.3_all_kourush_gmail.com.deb.html
با دوبار کلیک بر روی اون یا از طریق خط فرمان این فایل رو نصب کنبد.
بعد سیستم رو یکبار restart کنید و بعد از بالا اومدن سیستم فرمان sudo hsfconfig رو وارد کنید.
در این مرحله مودم شما براحتی توسط سیستم شناسایی می شود. :)
تذکر : در دفعه اول وارد کردن فرمان sudo  باید پسورد خود اوبونتو رو وارد کنید. ;)
« آخرین ویرایش: 18 اردیبهشت 1389، 09:31 ب‌ظ توسط kourush »

آفلاین Gune Baxan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
  • Tiraxturçi
لینک rapidshare که گذاشتین کار نمی کنه.

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« آخرین ویرایش: 18 اردیبهشت 1389، 03:28 ب‌ظ توسط eMan »

آفلاین kourush

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
ببخشید لینک اصلاح شد. ](*,)

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: رفع مشکل مودم های HDA با چیپست HSF Conexant در اوب&
« پاسخ #4 : 19 اردیبهشت 1389، 12:47 ق‌ظ »
......
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1389، 01:25 ق‌ظ توسط eMan »

آفلاین parsmodern

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
با سلام من از این دستور tar -xvfz hsfmodem-7.80.02.05full.tar.gz  در ترمینال وارد کردم ولی با ین پیام رورو شدم
tar: z: Cannot open: No such file or directory
tar: Error is not recoverable: exiting now
لطفا بیشتر توضیح بدید ممنون میشم :'(
sahahriyariha@gmail.com
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1389، 01:11 ب‌ظ توسط parsmodern »

آفلاین حسنک‌وزیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
  • جنگ صلحه - آزادی برده‌گیست - نادانی قدرت است
    • از لینوکس تا انیمه
دست شما درد نکنه. برای من این کار کرد )Inspiron 1520(.

با توجه با فایلتون من راهنمای نصب مودم‌های conexant را به روز کردم:
http://wiki.ubuntu.ir/DialupModemHowto/Conexant
وب‌نوشت من: http://hassanakevazir.wordpress.com/

اگر سرعت و دسترسی محدودی به اینترنت دارید و نیاز به کسی دارید که با اینترنت سرعت بالا به شما کمکی بکند با من از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرید ( برای دریافت فایل‌های تحریمی، torrentها، تکه کردن فایل‌های پر حجم و ... )

آفلاین ali1995

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
با سلامی دوباره:آقا این مشکل من حل نشد که نشد.اکنون از نظر من تا جایی که کار هایی انجام دادم فهمیدم که مودمم نصب است.
خواندم عمل هم کردم کار نکرد.
سوالی دیگر :برفرض اینکه من مودمم نصب هم باشد چگونه باید کانکشن بسازم؟در همان قسمت بالا دست کاری هایی کرده ام اما وصل نمی شود.
سوالی دیگر:سیستم من هایبرنیت نمی شود چه کنم؟
سوالی دیگر:مکن نگرفتم بالا خره می شود که اوبونتو را با ویندوز بوت کرد یا نه؟اگر آره چگونه؟
ببخشید که من این قدر سوال می کنم می خواهم که همین جا تمام شود برود و راحت شوم.
دوستی هم گفته بودند که را حل سوالی که کرده بودم را بنویسم:من با روش دوستی عمل کردم که گفت چگونه فونت های ویندوز را بر روی اوبونتو بریزم توانتم که مشکل رل حل کنم.

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
سوالی دیگر :برفرض اینکه من مودمم نصب هم باشد چگونه باید کانکشن بسازم؟در همان قسمت بالا دست کاری هایی کرده ام اما وصل نمی شود.
شما برای وصل شدن به اینترنت نیاز به دیالر داری ساده ترین برنامه هم wvdial  هست که از لینک زیر می تونی دانلود کنی ُ البته تمام وابستگی هاشم دانلود کن که در نمونی
http://packages.ubuntu.com/lucid/wvdial
نقل‌قول
سوالی دیگر:سیستم من هایبرنیت نمی شود چه کنم؟
شما سایز swap  رو چقدر گرفتی و رمت چقدره که سیستم هایبرنت نمیشه ؟
نقل‌قول
سوالی دیگر:مکن نگرفتم بالا خره می شود که اوبونتو را با ویندوز بوت کرد یا نه؟اگر آره چگونه؟
این سوالم که نا مفهومه اگه منظورت استفاده هر دو سیستم عامل در یک سیستمه که صد در صد میشه و زحمت این کار رو جناب گراب می کشه

« آخرین ویرایش: 09 خرداد 1389، 12:13 ق‌ظ توسط eMan »