راهنمایی اشتباه؟!
:دی
ایشالله حق با شما باشه و درست بشه مشتاقم به نتیجه این تاپیک
هیج دلیل برای نصب دوبارهی کالی نیست! گنو/لینوکس یک سیستم متن بازه که میشه همه کاری باهاش کرد, من اینقدر به گنو/لینوکس ور رفتم که میدونم مشکلات اینطوری حتما راه حل دارن, توی گنو/لینوکس ما چیزی به نام اجرا کردم خطا نداد نداریم, یا خطا میده و یا نمیده, اگر خطا بده که یعنی کار نمیکنه و اگرم خطا نده و اجرا شه که یعنی داره به راحتی کار میکنه! این دوستمون ترمینالش باز نمیشه! من خودمم همین مشکل را توی نوم شل روی آرچ چند وقت پیش داشتم برای همین رفتم توی TTY از اونجا یه ترمینال دیگه نصب کردم(چون توی خوط TTY نمیشه اکس ران کرد!) و بعد توی نوم شل اون ترمینال را باز کردم و دستور اجرا ترمینال نوم شل را زدم و بعدم خطا را دیدم و تونستم با کمک جست و جو توی اینترنت رفعش کنم!
پس صحبت شما راجع به "نصب دوباره کالی" کاملا کاملا کاملا اشتباهه! این دوستمون مشکلش خیلی پیش پا افتادس که وقتی حلش کنه خندش میگیره حالا اینکه چرا خودش حلش نمیکنه را نمیدونم

emt318@
راه حل را یه بار میگم, شما باید برید توی محیط TTY (اگر کالی روی پی سی هست با کلیدهای CTRL + ALT + F2, اگر کالی روی لپتاپ هست با کلیدهای FN + CTRL + ALT + F2 و اگرم روی ماشین مجازی هست باید بری توی اینترنت دنبال شرتکات بگردی) بعد که باز شد دستور زیر را بزن:
sudo apt install xfce4-terminal
بعد که نصب شد بیا توی محیط گرافیکی و ترمینال XFCE را باز کن و دستور زیر را بزن:
gnome-terminal
و بعد خطا را که دیدی برو توی اینترنت دنبال خطا بگرد و ببین چطوری مشکلت حل میشه و اگرم یک "کمک خون آشام" به حساب میای میتونی خطا را بذار اینجا تا دوستانی که اعصاب زیاد دارن به جات برات سرچ کنن!
موفق باشید!