دوستان من تا حالا لب تاب نداشتم نمی دونم این قضیه که می گین چیه! حالا می پرسم دیگه:))
این قضیه خاموش شدن فن چیه!؟ یعنی من تا حالا یکبارم این تجربه خاموش شدن فن تو پیسی رو نداشتم! و فکرم می کنم اگه تجربه کنم چیزی از سیستم باقی نمی مونه:)
تا جایی هم که شنیده بودم فقط تعداد دور فن رو کاهش می دن اما تا حالا نشنیده بودم که کامل متوقف شه! یعنی اصولا شما از رو صدا می گین که فن خاموشه!؟ یا واقعا مطمئن هستید که مثلا تو ویندوز خاموش میشه!؟
نکته بعدی همون کاهش دور فن هست که خوب یکی از راهاش اینه که فرکانس رو پایین بیارید.
یه ویجت برای گنوم اوبونتو داره به اسم CPU frequency scaling . کارشم اینه که میتونید دستی فرکانس رو تغییر بدید. به شرطی که پردازشگر این قابلیت رو داشته باشه و به شطری که شما این قابلیت رو از بایوس غیر فعال نکرده باشید و به شرطی که مث من اورکلاک نکرده باشید:) ببینید از اونجا می تونید فرکانس رو کم کنید!؟
و البته وقتی بتونید دستی فرکانس رو تغییر بدید به نظرم باید خود اوبونتو هم بتونه که خودکار کم و زیاد کنه
برای اضافه کردنشم رو پنل بالایی راست کلیک کنید. add to panel و بعدم اضافه کنید برنامه رو به پنل.