کرنل(هسته) لینوکس با سخت افزار کامپيوتر ارتباط برقرار میکنه
اوپن سوزه هم مثل دیگر توزیع ها از کرنل لینوکس استفاده میکنه
انودیا فقط برای یه توزیع درایور گرافیک میده و اونم سوزه هستش چون شرکت تجاری که سوزه را پشتیبانی میکنه احتمالا یه مبلغی پرداخت کرده به انودیا! بستههای RPM که مربوط به درایور کارت گرافیک انودیا هستند توی مخازن سوزه وجود دارند, شما توی توزیعهایی مثل اوبونتو مینی, آرچ, دبیان نت بیسد, جنتو و ... هم خودتون باید درایور کارت گرافیک را نصب کنید تا بتونید راحتتر فیلم ببینید, بازی کنید و ... پس همه چیز کرنل نیست, من پیشنهاد میکنم مطالعتون را در روز بیشتر کنید
شما اینایی که میگی رو از کجا میاری دقیقا؟
همونطور که اون دوستمون گفت تو لینوکس درایور ها در فضای کرنل کار میکنن یعنی درایور هم نصب کنی در اصل کرنل رو پچ کردی
لینوکسم لینوکسه
انویدیا هم برای همه داره میده
تو همون اوبونتو بری قسمت درایور رو باز کنی میتونی راحت درایور انویدیا رو انتخاب کنی
یا مثلا تو مانجارو که ارچ بیس هست هم خودش نصب میشه برای خیلی کارتا
اینا هم مثال بودن وگرنه برای تک تک توزیع ها وجود داره
وفتی خودتون از مسئله ایی اطلاع کامل ندارید لطفا:
1-انقدر راحت اطلاعات غلط از خودتون تولید نفرمایید
2-انقدر راحت به بقیه پیشنهاد مطالعه ندید
اولا لینوکس, لینوکس نیست!
دوماتوی اوبونتو هم شما درست میگی, میری توی قسمت Additional Drivers یه تیک میزنی بعدم یا اکس میترکه یا کرنل پانیک میشه! (در بعضی مواقع هم درست کار میکنه!)
من خیلی وقت هست که یکی از کاربران آرچ هستم,(در حال حاضر به یه دلیلی آرچ ندارم) اما هیچ وقت توی مانجارو چیزی خودش نصب نمیشه! مانجارو هیچ قسمت خاصی را برای درایور گرافیک نداره! باید بری نسبت به کارت گرافیکت ویکی آرچ را بخونی و دردسر بکشی تا شاید بتونی مشکلت را با سخت افزارت رفع کنی! اگر فکر میکنی چرت میگم توی انجمن آرچ فارسی, همین انجمن و انجمن در قسمت سرچ دنبال مشکلات با کارت گرافیک باش تا بدونی که درایور نصب کردن خریدن پفک از در مغازه نیست!
پیشنهاد مطالعه دادن چیز بدی نیست! اگر جنبه نداری کسی بهت کتاب پیشنهاد کنه, بگه مطالعه کن, بگه فلان مقاله را بخون, به ما ربطی نداره!
خب بر فرض مثال من اطلاعات غلط دادم, ثابت کن که خیلی راحت میشه توی همهی توزیعها درایور گرافیک را نصب کرد و COD بازی کرد!!! من اگه بگم با انودیا تو آرچ و اوبونتو مشکل داشتم میتونم ثابت کنم و لینک سوالات هزاران نفر را توی همین انجمن بدم وقتی که یه تیک توی Additional Drivers میزنن و اکس میترکه یا در به در دنبال راه حل برای رفع مشکل کرنل پانیک هستند!
اون چیزهایی هم که در Additional Drivers اوبونتو دیدی, همش را جامعه کاربری درست کرده, هیچ کدومش از طرف خود انودیا نیست!