آقا دستتون درد نكنه.
خيلي تاپيك خوبي زدين. من كه يه چيزايي ياد گرفتم.
البته من از جووناي زمان DOS هستم. اون روزا با خط فرمان خيلي حال ميكرديم.
ويندوز كه اومد، زد تو حالمون. گرافيكي بود و قشنگ (نسبت به DOS) ولي لطف خط فرمان رو نداشت.
با همه جور ويندوز از بدو خلقتش كار كردم. ويندوز خيلي جيگره. نازه. لطيفه.
حتي اگه چيزي روش نصب نكني بعد از يه مدت اينقدر كند ميشه كه مجبوري دوباره نصبش كني.
آخي. بهش بر ميخوره ديگه.
حالا فكر كنيد كه هي روش برنامه نصب كنيد و پاك كنيد. خب قلبش ميشكنه و زودتر ريق رحمتو سر ميكشه.
والا من عشق دانلود دارم. يعني يه كامپيوتر بايد بيست و چهار ساعته روشن باشه و انواع و اقسام چيزاي بدرد بخور و بدرد نخور رو دانلود كنه.
يه مدت كه از ويندوز اينجور استفاده كني، افت سرعتو در عملكردش واقعا حس ميكني و اينم يه مشكل ديگشه. ( با لينوكس به اين مشكل برنخوردم)
ويروساش كه نگو. آه. هر چي بخواي.
هك كردنش كه هلو. الان سرعت اينترنت تو ايران پايينه، وقتي سرعتا چند دهه ديگه بالا رفت و 24 ساعته وصل بودين، ميفهمين با ويندوز چه اتفاقي مي افته.
اگه درايوراي سخت افزارا رو نصب نكنيد ميشه يه سيستم عامل بدرد نخور.
راستي از يه كاربر ويندوز بپرسين هر چند وقت يكبار ويندوزشو دوباره نصب ميكنه.(اين چيزيه كه براي يك مك كار يا لينوكس كار ديگه شده جُك) من كه تا حالا نشده لينوكسمو دوباره نصب كنم. مگه اينكه ورژن جديد بياد.
با تمام اينا بايد بگم،
لينوكس هنوز يه نوجوان ياغي و سركشه.
توزيعهاي مختلف و روندهاي گيج كننده نصب نرم افزار در توزيعهاي مختلف براي كاربران عادي، وحشتناكه.
يه جاهاييش يه كمبودايي حس ميشه.
ولي داره جا مي افته. چند سال پيش فقط ميشنيدم كه يه بابايي تو فلان جا يونيكس يا لينوكس بلده! حالا هر جا ميرم ميبينم حداقل يكي داره باهاش كار ميكنه. بعضيا چون مجبورا، تو محل كارشون از ويندوز استفاده ميكنن ولي تو خونه لينوكس دارن.
بازم هست ولي الان ديگه نميخوام بنويسم ميخوام برم وبگردي.
روي هم رفته لينوكس بچه است ولي منم اين بچه رو خيلي دوست دارم.