انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کارکردن با لب تاپ برای افزایش عمر بیشتر  (دفعات بازدید: 790 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین king.mehrdad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
با سلام من میخواهم بدانم؟
1 من با دانلود مسنجر شب ها از ساعت 2 تا 7 رایگان دانلود میکنم و میخواهم زمان دانلود مانیتور لب تاپ خاموش باشد؟
2 من میخواهم زمانی که دانلود انجام میشود فضای کمی بگیرد
3 من فیلم های زیر نویس فارسی را زمانی که با خوده فیلم هماهنگ میکنم و روی فلش میریزم ابعاد کوچک و درههم میشود و به اجبار باید لب تاپ را با کاپل اچی دی ام ال وصل کنم و میخواهم آن زمان صفحه لب تاپ خاموش باشد و فقط تلوزون نمایش دهد؟
4 من میخواهم متوجه بشوم که آیا لب تاپ من وای فای دارد یا خیر؟
5 من میخواهم بدانم چگونه ویندوز خود را ریکاوری کنم من راه های مختلف مثل دیسک دفرمنت و سیستم ریکاوری را بلدم منظور بنده آیا وب سایتی هست که رایگان این کار را انجام دهم؟
6 جدیدن چند برنامه من مثل نرو و گوگل کروم من با مشکلاتی روبرو شودن و اروری که میداد.من را به وب مکروسایفت برو و در انجا بهم گفت ویندوز شما 7 /64 بیتی هست و باید اپدیت کنید به ویندوز 10 آیا راهی دارد که ویندوز ده را نصب نکنم؟
7 چگونه میتوانم روی فلش برنامه پلیر وصل کنم که فیلم های زیر نویس را با همن اندازه و بدون درهمی اجرا کند

آفلاین محمدرضا کیهانی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 108
  • GrayWolf
سلام

نقل‌قول
من با دانلود مسنجر شب ها از ساعت 2 تا 7 رایگان دانلود میکنم و میخواهم زمان دانلود مانیتور لب تاپ خاموش باشد؟
1.دانلود مسنجر دیگه چه صیغه ای ؟ البته فکر کنم منظورت دانلود منیجر هستش. برای خاموش کردن صفحه نمایش هم یکی از دکمه های F1 تا F12 رو بسته به برند لپ تاپت باید بزنی مثلا توی لنوو باید دکمه F9 رو بزنی .

2.منظورت رو متوجه نمیشم یعنی فضای کمی بگیرد. :o :o

3.باز هم عین مورد 2.

4.خب اگه مدل لپ تاپتو میدونی تو اینترنت سرچ کن ویا با دستور
ifconfig -aببین چیزی با نام wlan یا wlp9s یا همچیزی هستش.

5.اینجا انجمن اوبونتو هستش و سوالات ویندوزی خود رو در انجمن های ویندوز مطرح کنید.

6. عین مورد5

7.من که اصلا نفهمیدم چی گفتی . :o :o :o :o :o

در ضمن عنوان تاپیک اصلا ربطی به سوالات نداره اونم لطفا درستش کن.
Debian + Gnome Shell

دل نوشته های من توی وبلاگ شخصی : mkeihani.blog.ir

آفلاین Ubuntu_Like

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
  • زیبایی واقعی در لینوکس است
۱) پاور آپشن رو بگرد اگه امکانش باشه اونجا گیرت میاد

۲) خب هرچقدر حجم دانلودت باشه همون قدر نیز فضا میگیره. این یه چیز منطقی هست نمیشه کمتر و بیشتر از این کاری کرد. حالا اگه منظور دیگه داری بگو

۳) موقعی که لپ تاپ رو به پروژکتور یا تلویزیون یا هرچیز دیگه وصل میکنی صفحه نمایش لپ تاپ تغییر میکنه به اندازه استاندارد در اون حالت ولی نمیشه مانیتورش رو کاری کرد که در همین هنگام خاموش شه.

۴) لپ تاپ های امروزی همشون دارند ولی برا اطمینان توی خط فرمان اگه ویندوزی هستی بنویس‌:

ipconfig

اگه لینوکسی هستی بنویس‌:

ifconfig

اونجا میاره کارت شبکه وایرلس رو.

۵) وبسایت رایگان که ریکاوری کنه براتون؟؟ نه وجود نداره ولی از برنامه های ریکاوری استفاده کن حتی Norton Ghost هم چک کن.

6) مجددا نصب کن

۷) نمیدونم.

اینجا انجمن لینوکسه پس تا جایی که امکانش بود سوالات ویندوزی شما رو پاسخ دادم بنابراین مجددا سوال نکنید :)

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
با سلام من میخواهم بدانم؟
1 من با دانلود مسنجر شب ها از ساعت 2 تا 7 رایگان دانلود میکنم و میخواهم زمان دانلود مانیتور لب تاپ خاموش باشد؟
2 من میخواهم زمانی که دانلود انجام میشود فضای کمی بگیرد
3 من فیلم های زیر نویس فارسی را زمانی که با خوده فیلم هماهنگ میکنم و روی فلش میریزم ابعاد کوچک و درههم میشود و به اجبار باید لب تاپ را با کاپل اچی دی ام ال وصل کنم و میخواهم آن زمان صفحه لب تاپ خاموش باشد و فقط تلوزون نمایش دهد؟
4 من میخواهم متوجه بشوم که آیا لب تاپ من وای فای دارد یا خیر؟
5 من میخواهم بدانم چگونه ویندوز خود را ریکاوری کنم من راه های مختلف مثل دیسک دفرمنت و سیستم ریکاوری را بلدم منظور بنده آیا وب سایتی هست که رایگان این کار را انجام دهم؟
6 جدیدن چند برنامه من مثل نرو و گوگل کروم من با مشکلاتی روبرو شودن و اروری که میداد.من را به وب مکروسایفت برو و در انجا بهم گفت ویندوز شما 7 /64 بیتی هست و باید اپدیت کنید به ویندوز 10 آیا راهی دارد که ویندوز ده را نصب نکنم؟
7 چگونه میتوانم روی فلش برنامه پلیر وصل کنم که فیلم های زیر نویس را با همن اندازه و بدون درهمی اجرا کند

سلام.
شما مدل لپتاپت چیه؟ اصلاً سیستم‌عامل لپتاپت چیه؟
به نظر میاد جای اشتباهی اومدی. چون من این جور برداشت می‌کنم که شما فقط ویندوز داری.