انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: همکاری با نشریه سایت دبیان  (دفعات بازدید: 14744 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
پاسخ به: همکاری با نشریه سایت دبیان
« پاسخ #15 : 22 اردیبهشت 1389، 09:57 ق‌ظ »
اهم، ببخشید ما هم یه عرض‌اندامی بکنیم...
به نظرم از اسم و لوگو مهمتر هدف یه مگ هست. با مثال پیش می‌رم:
«فیلم‌نگار» یه مجله‌ی تخصصی آموزش فیلم‌نامه‌نویسی هست. یعنی دو صفحه خبر داره و بقیه نقد و آموزش هست به اضافه‌ی یک فیلم‌نامه‌ی کامل در هر شماره.
«فیلم» یه مجله‌‌ی نقد فیلم هست. نیمی خبر و نیمی تقر و مصاحبه.
خب می‌بینیم که یکی 2 صفحه خبر داره و یکی حدرو 30 صفحه.
به نظرم اول باید اول مشخص کنیم که هدف چیه تا بتونیم صفحات ثابت رو بر اساسش تنظیم کنیم.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #16 : 22 اردیبهشت 1389، 01:05 ب‌ظ »
اگر کننده هستید بهتره شروع کنید!
اول یه فکری برای تامین هزینه هاش بکنید و بعد قسمت های مختلف پروژه دبین رو آنالیز کنید و بعد شروع کنید: مطمئنا در اسکلت کار شما نیازی به وجود مطلب درباره فدورا یا ماندارک یا اوبونتو نیست. شما فکر کنم با عنوان تاپیکت قراره مخاطبت بطور خاص دبین کارها باشن (و در مراحل بعدی استفاده کنندگان از زیرمجموعه های دبین) بنا بر این هدف مشخصه: راه اندازی یک مجله مفید. حالا به نظر شما مفید یعنی راه حل برای مشکلات مطرح شده در یک فروم یا معرفی کارائی یا فوايد استفاده از دبین یا اخبار مربوط به دبین یا صحبت از آخرین بروز رسانی ها و یا تجربه نسخه های ریلیز یا همه این ها به اضافه خیلی های دیگه . این خیلی مساله مهمی نیست! مهمترین مساله اینه که با چند مقاله متوسط نسبت به بالا شروع کنی و با مخاطبت ارتباط برقرار کنی و متعهد بشی که در یک زمان مشخص (روز یا هفته یا ماه یا سال) یک نسخه اراپه می دی. تازه اون موقع هست که شما می تونی بیای و بگی: من دارم یه مجله درباره دبین راه اندازی می کنم. حالا شما به عنوان خواننده من به چی نیاز داری و به چی بیشتر علاقه داری تا از نظر شما استفاده کنیم.
راه انداختن نسخه اول هم فکر نکنم به بیشتر از یک نفر نیاز داشته باشه: پری از مطلب ننوشته و هنوز ته نکشیدی. چهارچوب هم خیلی نخواهد توانست مشخص باشد (فعلو حال کردم: ماضی استمراری مضارع بود ;D) فقط یک کلیاتی را باید بنویسی که زیگ زاگ حرکت نکنی.
درباره توجیه مالیش هم جان برادر مهم نیست که توی بیست نسخه اول یک هفته نامه (مثلا) پولی در کار نباشه اما به هر جهت کار اگر از سر عشق هم باشه نتیجه نداشته باشه ( اگر خیلی مسر باشی ده سال!)  ، مسافری. حالا این نتیجه می تونه حتی غیر مستقیم باشه یعنی شما بتونی به کمکش مثلا بازدید از سایتت رو بالا ببری و یا بتونی به کمک این مجلت یه مجوز از ارشاد بگیری که بتونی با اون ان مبلغ وام بگیری! اما توجیه اقتصادی نداشته باشه با بالا رفتن شما از کار ، خواه نا خواه کارت هم بالا خواهد رفت و پایدار نخواهد بود (آمریکن ژورنال مجله ائی با بیش از دو قرن فعالیت مرتبه!)
اول داستان، به لوگو فکر نکن! این کار وقت نیاز داره. همون لوگوی دبین با یه نوشته ساده (یا غیر ساده) زیرش برای شروع کافی. به کیفیت فکر کن تا کمیت. من مجله شما رو نمی خونم چون لوگوی حرفه ائی داری! حتی نمی خونم چون صفحات رو خیلی عالی ویرایش کردی ، بلکه می خونم یه چیزی بهم اضافه بشه. حالا من تازه کار هستم ، یکم تجربه دار هستم و ممکنه حرفه ائی هم باشم. شما برای تمام این طیف چی برای عرضه داری؟ لوگو یا قابل بندی خوشگل؟ نمی گم مهم نیست ها. مسلما  اگر همزمان بتونی روی این ها هم وقت هزینه کنی خیلی عالی تر میشه ولی اگر تنها هستی فعلا قید این کار ها رو بزن و تا اونجا که ممکنه ساده سازی کن و با کیفیت.
یه کاغذ و قلم بذار بغل دستت و هر نکته یا ایده ائی رو به ذهنت می رسه یاد داشت کن. اصول و فلسفه دبین رو هم حتما بخون و کارتو با اونها هماهنگ کن و نهایتا توی پایگاه من هم مطالبی بعضا مفید برای بازاریابی یک مجله می تونی پیدا کنی که امیدوارم بدردت بخوره.
حالا شما فکر راه اندازی باش قبل از اینکه این اولین مشتریت بپره (یادت باشه مهمترین چیز در این داستان مخاطبته اونم تازه یه مخاطبی مثل من :D)

انصافا من هم خیلی استعداد نوشتن دارم ها ;D خودم که خیلی از خودم خوشم میاد!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #17 : 25 اردیبهشت 1389، 08:23 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان گلم تو این فروم .
من تمامی نظرات شما رو مطالعه کردم . hadi3457 عزیز ایمیل خودتون رو برام بفرستید . من مقاله ها رو جمع آوری کرده بهتون میدم که ویرایش و صفحه بندی کنید می تونین با yaser عزیز هم همکاری داشته باشید . تمامی دوستان نام واقعی خودشون رو در صورت تمایل به همراه ایمیل و شماره موبایلی چیزی بهم ایمیل کنند .
hadi3457 عزیز . دبیان یک توزیعی هستش همه جانبه که توزیع های زیادی از جمله سیدوکس و ابونتو و بسیاری از این قبیل بر پایه اون شکل گرفته . منظور از دبیان منظومون خاص خود توزیع دبیان نیست نه . شمامل بقیه توزیع های مبتنی بر اون حتی توزیع های دیگه که دوستان تمایل داشته باشن تو این نشریه گردآوری خواهد شد . نسخه اول تا شاید 5-6 بلی ممکنه برام سخت باشه و تنها خودمون باشیم ولی کار باید از جایی شروع بشه .
فعلا هیچ اسمی نتونستم انتخاب کنم متاسفانه ولی به پیشنهادها حتما فکر می کنم و رای میگیریم همگی .
در مورد هزینش هم فعلا و یا به عبارتی ناچارا به صورت اینترنتی منتشر می کنیم ولی خوب با چند تا از ارگانها صحبت کردم و نمونه خواستن تا بعدا بتونیم بفروشیم . هزینه ای که در یافت خواهد شد صرف چاپ و کاربرای عزیزی خواهد شد که مقاله ارائه می کنن . حال از بیرون باشه یا داخل گروه فرقی نمی کنه . بیشترین تلاشم اینه . برای لوگو فعلا چیزی مد نظرمون نیست تو شماره های آتی وقتی نشریه سر موقع ریلیز شد و شماره های متعددی چاپ شد طراحی می کنیم.

در کل . تمامی دوستان مقاله هایی که دارن رو یا به من و یا به hadi3457 ایمیل کنند . انشاالله سعی می کنیم حداکثر تا کمتر از یک ماه شاید هم چند هفته اولین شماره رو منتظر کنیم .
مقاله می تونن تو هر فرمتی ارائه بشن فرقی ندره حالا اگه مقاله باید فرمت خاصی روش باشه رو اعمال کنید مهم نیست .
مقاله ها می تونن تو هر زمینه ای باشن چه برنامه نویسی - گرافیک و ... فقط این مورد رو رعایت کنید که باید برای تمامی توزیع های مبتنی بر دبیان کاربرد داشته باشه مثلا بنویسید اگه نحوه اچرای دستور تو ابونتو و دبیان مشترک نیست باید جدا بنویسید حالا اگه فرقی نداشته باشه که می نویسید دبیان . چون تمامی توزیع های مبتنی بر دبیان این جا نوشته میشه توزیع خاصی رو نام نمی  بریم تا همه بتونن استفاده بکن حالا گفتم اگه دستوری خاص توزیع خاصی باشه بجز عباراتی همچون sudo اسم توزیع رو بنویسید .
مقاله ها بعدا ویرایش می شن توسط توسط عزیز hadi3457 و yaser و در نشریه قرار میگیرند . پس منتظر اسامی به همراه شماره تماس در صورت تمایل عکس و بقیه هستم . موفق باشید . ;)
pishguy AT gmail ایمیل من هستش

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
« پاسخ #18 : 25 اردیبهشت 1389، 09:22 ب‌ظ »
پیشگوی جان

من تا اونجای که بتونم کمک می کنم. من طراحی جلد و نشریه رو می تونم انجام بدم ، البته به پای بزرگان که نمی ریسیم. اگر عکس هم داخل مجله می زلری ريا، عکس بنده هم بزار. راه دوری نمی ره.

خبرهای توی اینترنت اگر ترجمه بشن می تونند منبع خبری خوبی باشن و اگر هم fsug راه بیفته و اگر هم دورۀ آموزشی آلباتروس هم برای خبردهی موافقت کنه دوتا منبع خوبی هم پیدا می شه. تازه های لینوکس اف ام هم جای خود داره.

معرفی لینوکس های کاربردی و پر کاربرد و معرفی کاربرد هر یک از لینوکس ها هم جای خود داره.

پس با اجازه من رفتم توی لیست؟؟؟؟ ??? ;D
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
« پاسخ #19 : 25 اردیبهشت 1389، 10:00 ب‌ظ »
با سلام
من هم حمایت می‌کنم ولی عضویت‌ام شناوره. شرمنده ](*,)
در بین بزرگان من رو هم بصورت نخودی وارد کنید. :P
تا ببینم چه کاری از دستم بر می‌آد.
اگه هیچ‌کاری نتونم بکنم چایی که دیگه می‌تونم براتون درست کنم خستگی‌تون در بره! :D

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #20 : 25 اردیبهشت 1389، 11:38 ب‌ظ »
می‌گم اگر مجله قراره اسمی از Debian رو یدک بکشه اسم Debmag بدک نیست.(البته اگر قبلا کسی استفاده نکرده باشه...)

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
« پاسخ #21 : 25 اردیبهشت 1389، 11:51 ب‌ظ »
می‌گم اگر مجله قراره اسمی از Debian رو یدک بکشه اسم Debmag بدک نیست.(البته اگر قبلا کسی استفاده نکرده باشه...)
با سلام
پیشنهاد جالبی بود مثل DebConf = Debian Conference شد. ;) به ترجمه فارسی اسم هم فکر کنید.
ولی بنظرم همونطور که آقای پیشگوی فرمودند باید اسمی باشه که عمومی‌تر از یک توزیع مثلا دبیان باشه و تمامی توزیع‌های خانواده دبیان رو و حتی کل گنو/لینوکس رو شامل بشه.
نقل‌قول
دبیان یک توزیعی هستش همه جانبه که توزیع های زیادی از جمله سیدوکس و ابونتو و بسیاری از این قبیل بر پایه اون شکل گرفته . منظور از دبیان منظومون خاص خود توزیع دبیان نیست نه . شمامل بقیه توزیع های مبتنی بر اون حتی توزیع های دیگه که دوستان تمایل داشته باشن تو این نشریه گردآوری خواهد شد .
به این جنبه وجه کنید و ایده بدید.

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
« پاسخ #22 : 26 اردیبهشت 1389، 12:50 ق‌ظ »
سلام به همه دوستان گلم تو این فروم .
من تمامی نظرات شما رو مطالعه کردم . hadi3457 عزیز ایمیل خودتون رو برام بفرستید . من مقاله ها رو جمع آوری کرده بهتون میدم که ویرایش و صفحه بندی کنید می تونین با yaser عزیز هم همکاری داشته باشید . تمامی دوستان نام واقعی خودشون رو در صورت تمایل به همراه ایمیل و شماره موبایلی چیزی بهم ایمیل کنند .
hadi3457 عزیز . دبیان یک توزیعی هستش همه جانبه که توزیع های زیادی از جمله سیدوکس و ابونتو و بسیاری از این قبیل بر پایه اون شکل گرفته . منظور از دبیان منظومون خاص خود توزیع دبیان نیست نه . شمامل بقیه توزیع های مبتنی بر اون حتی توزیع های دیگه که دوستان تمایل داشته باشن تو این نشریه گردآوری خواهد شد . نسخه اول تا شاید 5-6 بلی ممکنه برام سخت باشه و تنها خودمون باشیم ولی کار باید از جایی شروع بشه .
فعلا هیچ اسمی نتونستم انتخاب کنم متاسفانه ولی به پیشنهادها حتما فکر می کنم و رای میگیریم همگی .
در مورد هزینش هم فعلا و یا به عبارتی ناچارا به صورت اینترنتی منتشر می کنیم ولی خوب با چند تا از ارگانها صحبت کردم و نمونه خواستن تا بعدا بتونیم بفروشیم . هزینه ای که در یافت خواهد شد صرف چاپ و کاربرای عزیزی خواهد شد که مقاله ارائه می کنن . حال از بیرون باشه یا داخل گروه فرقی نمی کنه . بیشترین تلاشم اینه . برای لوگو فعلا چیزی مد نظرمون نیست تو شماره های آتی وقتی نشریه سر موقع ریلیز شد و شماره های متعددی چاپ شد طراحی می کنیم.

در کل . تمامی دوستان مقاله هایی که دارن رو یا به من و یا به hadi3457 ایمیل کنند . انشاالله سعی می کنیم حداکثر تا کمتر از یک ماه شاید هم چند هفته اولین شماره رو منتظر کنیم .
مقاله می تونن تو هر فرمتی ارائه بشن فرقی ندره حالا اگه مقاله باید فرمت خاصی روش باشه رو اعمال کنید مهم نیست .
مقاله ها می تونن تو هر زمینه ای باشن چه برنامه نویسی - گرافیک و ... فقط این مورد رو رعایت کنید که باید برای تمامی توزیع های مبتنی بر دبیان کاربرد داشته باشه مثلا بنویسید اگه نحوه اچرای دستور تو ابونتو و دبیان مشترک نیست باید جدا بنویسید حالا اگه فرقی نداشته باشه که می نویسید دبیان . چون تمامی توزیع های مبتنی بر دبیان این جا نوشته میشه توزیع خاصی رو نام نمی  بریم تا همه بتونن استفاده بکن حالا گفتم اگه دستوری خاص توزیع خاصی باشه بجز عباراتی همچون sudo اسم توزیع رو بنویسید .
مقاله ها بعدا ویرایش می شن توسط توسط عزیز hadi3457 و yaser و در نشریه قرار میگیرند . پس منتظر اسامی به همراه شماره تماس در صورت تمایل عکس و بقیه هستم . موفق باشید . ;)
pishguy AT gmail ایمیل من هستش

در مورد اسم نشریه باید بگم اگر منظورت اینه که:
نشریه تخصصی در مورد متن باز و گنو/ لینوکس و نرم افزارهای آزاد می خواهیم درست کنیم و بیشتر در مورد دبیان صحبت کنیم باید بگم که اسمش باید حول و حوش دبیان بگرده. ولی اگر هر یک از نرم افزارهای آزاد جایگاهی رو برای خودشون در مجله یا همون نشریه پیدا کنند ، فک کنم که باید اسم مجله به دبیان محدود نشه و یک اسم فرا دبیانی (متعلق به کل دنیای نرم افزار آزاد) براش انتخاب بشه.

در کنار این کارها ، پیشنهاد می کنم که قسمتی از نشریه را به ادبیات گنو/لینوکسی (نرم افزار آزاد) بسط داده بشه و در راستای رایج کردن ادبیات نرم افزار آزاد و خود نرم افزار آزاد در جامعه و محیط اینترنت به بحث و تبادل نظر و درج نظرات در این مورد بپردازه ، تا اینکه ره روشنی برای علاقه مند کردن مردم به این نوع نرم افزار پیدا بشه. حتی در این مورد می توان به جوک و لطیفه و شعر و داستان روی آورد که خودش برای همچین مجله ای حسن داره. در این صورت هم من می تونم با کمک شما و دوستان بخش طنز و داستان گنو/لینوکسی را ایجاد کنیم.
فکر خوبی نیست؟ ??? ;D
« آخرین ویرایش: 26 اردیبهشت 1389، 01:02 ق‌ظ توسط Thinker - محمدمهدی محمدی »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 26 اردیبهشت 1389، 10:32 ق‌ظ »
سلام . در مورد ادبیات گنو/لینوکسی  شدیدا موافق هستم . دوستان عزیز مقالاتشون رو هر چه زودتر به hadi3457  تحویل دهید . Thinker - محمدمهدی محمدی   عزیز می تونین به قالب برای نشریه طراحی کنین با همکاری بقیه دوستان کاملترش کنیم ؟ هر چه زودتر بهتر .
در مورد اسم همچنان منتظر ئیشنهاد از سوی شما هستیم .

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #24 : 26 اردیبهشت 1389، 08:36 ب‌ظ »
منو ترک شراب ؟ این چه حکایت باشد؟
حاج مهدی یه بار دیگه خیر کن دقیقتر نوع کمک کردن منو بخون : من می خورمو تو می کنی بدمستی؟ البته بتونم کاری انجام بدم خوشحال می شم ولی یه بار دیگه مطالب ایت تاپیک رو شما با دقت بیشتر بخون ;D
یا حق
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
« پاسخ #25 : 26 اردیبهشت 1389، 09:09 ب‌ظ »
سلام . در مورد ادبیات گنو/لینوکسی  شدیدا موافق هستم . دوستان عزیز مقالاتشون رو هر چه زودتر به hadi3457  تحویل دهید . Thinker - محمدمهدی محمدی   عزیز می تونین به قالب برای نشریه طراحی کنین با همکاری بقیه دوستان کاملترش کنیم ؟ هر چه زودتر بهتر .
در مورد اسم همچنان منتظر ئیشنهاد از سوی شما هستیم .

تشکر می شه. پس اول کاری رفتیم تو کار اسم نشریه.

دلیل ایستادن را از پاهای ایستاده بپرس نه متحرک.

یا علی. ;)

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 28 اردیبهشت 1389، 10:52 ق‌ظ »
خوب پس من منتظر طراحی اولیه شما هستم . ;) راستی دوستانی که مقاله رو به hadi3457  دادن همینجا بگن که عنوانش یا موضوعش چیه ؟

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 28 اردیبهشت 1389، 11:23 ق‌ظ »
دوستان مقاله هاشونو رو به من ایمیل بزنن . pishguyATgmail

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
« پاسخ #28 : 28 اردیبهشت 1389، 08:52 ب‌ظ »
خوب پس من منتظر طراحی اولیه شما هستم . ;) راستی دوستانی که مقاله رو به hadi3457  دادن همینجا بگن که عنوانش یا موضوعش چیه ؟

من طراحی کنم؟ مشکلی نیست. فقط بگید باید در چند صفحه و در چه اندازه ای (a4 یا a5) طراحی کنم. چون بعضی از مجله ها رو دیدم که در a5 طراحی کردند و شده مینی مجله که جای خودش هم باز کرده.

حالا باید اسمش هم انتخاب کنیم که با توجه به اسم مجله طراحی جلد بهتر می شه. در ضمن بید مقاله ها هم باید بدونیم چی هستند که با توجه به مقاله ا طراحی جلد و صفحات راحت تر می شه. فک کنم که اگر این طوری پیش بریم راحت تر طراحی می کنیم.

این نظر شخصی بنده بود ولی طراحی رو شروع می کنم. ولی هر چه زودتر اسم مجله و اندازه و تعداد صفحاتش و موضوع مقاله های مجله رو بدونم ، زودتر طراحی می کنم.

پس طراحی رو شروع می کنم ولی زود به بنده این چیزها رو برسونید. دوستان دیگر هم لطفا هم کار بکنند.

با تشکر ;)

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
« پاسخ #29 : 28 اردیبهشت 1389، 08:58 ب‌ظ »
سلام عزیزان

آقای پیشگوی طبق جستجو کردن در مورد انتخاب اسم نشریۀ سایت دبیان کاران ایرانی ، بنده کلی اسم بدست آوردم که گلچین آنها را برای شما و دوستان ارض می کنم.

اسم ها:

دنیای گنو    gnu world

مجلۀ نرم افزار آزاد    (Free software magazine (FSM

دبیان چه خبر؟!!      !!?What’s up debian

سیستم عامل من    My os (MOS

اخبار گنو    gnu press

متفکران گنو    gnu thinkers

مجلۀ آزاد    Free magazine (FM

زندگی باز    open life

دستان آزاد     free hands

ذهن آزاد    Free mind

سیستم عامل دبیان   debian operating system (DOS

سیستم عامل آزاد    free OS

مجلۀ کاربران آزاد ایرانی     Iranian free users magazine (I fum

آزاد نویسان
و... .
خواهشمندم دوستان به این اسم ها بنگرند و بفکرند و حتی اگر خواستند دست کاری بکنند ، دست کاری هم بکنند تا یک اسم خوب بدست بیاد. ;)