سلام به همه دوستان گلم تو این فروم .
من تمامی نظرات شما رو مطالعه کردم . hadi3457 عزیز ایمیل خودتون رو برام بفرستید . من مقاله ها رو جمع آوری کرده بهتون میدم که ویرایش و صفحه بندی کنید می تونین با yaser عزیز هم همکاری داشته باشید . تمامی دوستان نام واقعی خودشون رو در صورت تمایل به همراه ایمیل و شماره موبایلی چیزی بهم ایمیل کنند .
hadi3457 عزیز . دبیان یک توزیعی هستش همه جانبه که توزیع های زیادی از جمله سیدوکس و ابونتو و بسیاری از این قبیل بر پایه اون شکل گرفته . منظور از دبیان منظومون خاص خود توزیع دبیان نیست نه . شمامل بقیه توزیع های مبتنی بر اون حتی توزیع های دیگه که دوستان تمایل داشته باشن تو این نشریه گردآوری خواهد شد . نسخه اول تا شاید 5-6 بلی ممکنه برام سخت باشه و تنها خودمون باشیم ولی کار باید از جایی شروع بشه .
فعلا هیچ اسمی نتونستم انتخاب کنم متاسفانه ولی به پیشنهادها حتما فکر می کنم و رای میگیریم همگی .
در مورد هزینش هم فعلا و یا به عبارتی ناچارا به صورت اینترنتی منتشر می کنیم ولی خوب با چند تا از ارگانها صحبت کردم و نمونه خواستن تا بعدا بتونیم بفروشیم . هزینه ای که در یافت خواهد شد صرف چاپ و کاربرای عزیزی خواهد شد که مقاله ارائه می کنن . حال از بیرون باشه یا داخل گروه فرقی نمی کنه . بیشترین تلاشم اینه . برای لوگو فعلا چیزی مد نظرمون نیست تو شماره های آتی وقتی نشریه سر موقع ریلیز شد و شماره های متعددی چاپ شد طراحی می کنیم.
در کل . تمامی دوستان مقاله هایی که دارن رو یا به من و یا به hadi3457 ایمیل کنند . انشاالله سعی می کنیم حداکثر تا کمتر از یک ماه شاید هم چند هفته اولین شماره رو منتظر کنیم .
مقاله می تونن تو هر فرمتی ارائه بشن فرقی ندره حالا اگه مقاله باید فرمت خاصی روش باشه رو اعمال کنید مهم نیست .
مقاله ها می تونن تو هر زمینه ای باشن چه برنامه نویسی - گرافیک و ... فقط این مورد رو رعایت کنید که باید برای تمامی توزیع های مبتنی بر دبیان کاربرد داشته باشه مثلا بنویسید اگه نحوه اچرای دستور تو ابونتو و دبیان مشترک نیست باید جدا بنویسید حالا اگه فرقی نداشته باشه که می نویسید دبیان . چون تمامی توزیع های مبتنی بر دبیان این جا نوشته میشه توزیع خاصی رو نام نمی بریم تا همه بتونن استفاده بکن حالا گفتم اگه دستوری خاص توزیع خاصی باشه بجز عباراتی همچون sudo اسم توزیع رو بنویسید .
مقاله ها بعدا ویرایش می شن توسط توسط عزیز hadi3457 و yaser و در نشریه قرار میگیرند . پس منتظر اسامی به همراه شماره تماس در صورت تمایل عکس و بقیه هستم . موفق باشید .
pishguy AT gmail ایمیل من هستش