انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اپدیت شدن اوبونتو  (دفعات بازدید: 1013 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m.salahi94

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
  • Just Open Source
اپدیت شدن اوبونتو
« : 11 تیر 1395، 10:16 ق‌ظ »
سلام و عرض ادب خدمت دوستان اپن سورس
من دارم از ویندوز کوچ میکنم به لینوکس و ابونتو کارم هم برنامه نویسی PHP  هستش میخوام از ابونتو شروع کنم حالا نمیدونم این داستان اپدیت شدن ابونتو چیه؟
هر 6ماه یکبار ؟ یعنی باید یه ابوتنو دیگه دانلود کنم نصب کنم یا نه میشه از خودش خودش رو اپدیت کرد؟

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : اپدیت شدن اوبونتو
« پاسخ #1 : 11 تیر 1395، 10:44 ق‌ظ »
سلام و عرض ادب خدمت دوستان اپن سورس
من دارم از ویندوز کوچ میکنم به لینوکس و ابونتو کارم هم برنامه نویسی PHP  هستش میخوام از ابونتو شروع کنم حالا نمیدونم این داستان اپدیت شدن ابونتو چیه؟
هر 6ماه یکبار ؟ یعنی باید یه ابوتنو دیگه دانلود کنم نصب کنم یا نه میشه از خودش خودش رو اپدیت کرد؟

دوستان اپن سورس!
جالب بود، اما بچه‌ها بیشتر ترجیح میدن بهشون بگی دوستان آزادکار!! ;D

شما داری کوچ میکنی به یکی از توزیع‌های گنو/لینوکس و نه لینوکس، چون لینوکس فقط یه هسته هست، این توزیع هم اسمش اوبونتو هست و نه ابونتو :)

اوبونتو هر ۶ ماه یکبار یه ورژن جدید منتشر میکنه، ماه چهارم و دهم میلادی به‌خاطر همین مثلا چنین اسمی میگیره، Ubuntu 16.04 که نشون میده این نسخه در ماه چهارم سال ۲۰۱۶ منتشر شده، هر دو سال یکبار در ماه چهارم میلادی یه نسخه‌ای منتشر میشه با یه ویژگی به اسم لانگ ترم ساپورت، یعنی با پشتیبانی ۵ ساله، در واقع در سالهای زوج و در ماه چهارم ما یه نسخه داریم با پشتیبانی طولانی مدت! اما باقی نگارش‌هایی که در فاصله میان دو نگارش لانگ ترم ساپورت منتشر میشه، پشتیبانی کوتاه مدت دارن اما مثلا آخرین نسخه نرم‌افزارها رو دارن که ممکنه گاهی باعث ناپایداری سیستم بشه، توصیه میشه شما همیشه آخرین نسخه پایدار (لانگ ترم ساپورت) رو داشته باشی، هم اینکه زیاد از تکنولوژی‌های نوین عقب نمیمونی و هم اینکه پایداری رو داری، اما لزوما نیازی نیست هر دو سال توزیع رو آپگرید کنی، مثلا الان میتونی حتی ۱۲/۰۴ رو نصب کنی و تا ۲۰۱۷ پشتیبانی داشته باشی، یا ۱۴/۰۴ رو تا ۲۰۱۹ داشته باشی...
شما وقتی اوبونتو رو نصب کردی هر چند وقت یکبار نیازه یه آپدیت داشته باشی، چیزی که در همه سیستم‌عامل‌ها هست تا نقص‌ها و باگ‌های موجود رفع بشه، سیستم خودش بهت پیام میده که الان آپدیت اومده و نصبش کن، معمولا هم حجم آپدیت‌های از ۱۰۰ مگابایت بالاتر نمیره.

خب امیدوارم گیج نشده باشی ;)

بنابراین پیشنهاد من به شما اینه که ۱۶/۰۴ رو دانلود کنی و مدتی باهاش کار کنی، کم کم اصول کار رو یاد میگیری و بعد خودت میتونی به‌راحتی تصمیم بگیری که آیا نیازه که مثلا برم روی ۱۷/۱۰ یا نه و...

شاد باشی.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : اپدیت شدن اوبونتو
« پاسخ #2 : 11 تیر 1395، 01:00 ب‌ظ »
پاسخ کاملی بود. حرفی برای گفتن نمونده :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن