به نظر من این سوال زیاد معنی نداره . تمام توزیع ها قشنگنن . فقط کافیه یک تم روی توزیع مورد نظرت نصب کنی و یک بک گراند و استفاده از افکت های سه بعدی . تمام .
اگه منظور مقایسه ی میزکار هاست که باز بر می گرده به سلیقه ی افراد که قشنگی به چی می گن .
عريز من معني داره ديگه. مثلا به نظر من kde در كوبونتو خيلي جالبتر از open suse هست.
جالب یا قشنگ ؟ کدوم مورد ؟ البته باز هم میگم این یک امر سلیقه ایی در بین کاربران هست . اگر بخواهیم از نظر تکنولوژی بین کوبی و اوپن سوزه مقایسه ایی داشته باشیم که با کمال اطمینان به شما می گویم کوبی قابل قیاس با اوپن سوزه نیست ولی اگر بخواهیم از نظر زیبایی مقایسه کنیم باز باید گفت کوبی هیچ تلاشی برای زیبایی میزکار نکرده و چیزی که شما می بینید تلاش بی وقفه تیم KDE هست .
تیم کوبی حتی زحمت ایجاد یک بک گراند ساده هم برای کوبی نکشیدن . اوپن سوزه حتی یک تم اختصاصی برای خود داره .
باز می گم این سلیقه ایی هست
هم جالبتر هم قشنگتر.
منظورت اينه كه suse از لحاظ تكنولوگژي و زيبايي از كوبونتو بهتره؟!
منظورم دقیقا اوپن سوزه است . 100 در صد
این رو می تونی با یک بار نصب کردن اوپن سوزه و مقایسه اوپن سوزه با کوبی انجام بدی یا حتی می تونی از کسانی که کوبی کار می کردن ولی حالا به توزیع دیگه ایی مثل حتی چاکرا یا فدورا مهاجرت کردن بپرسی .
اوپن سوزه با داشتن YaST خیلی سر تر از کوبی هست . یک سوال از شما می پرسم کوبی چی دارد ؟
کوبی فقط از کرنل اوبونتو + میزکار خالص KDE + مدیر نصاب APT + Kpackagekit استفاده می کنه . وسلام
حالا بر گردیم به عنوان تایپک . به نظر من قشنگترین توزیعی که من دیدم فدوراست
مخصوصا محیط KDM آون که واقعا خوشگله .