انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو سرور چیست ؟  (دفعات بازدید: 5503 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arashshiler

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
اوبونتو سرور چیست ؟
« : 13 تیر 1395، 01:18 ب‌ظ »
سلام دوستان خسته نباشید . \\:D/

میدونم شما عزیزان خیلی حرفه ای هستید و شاید سوال من یکم خنده دار باشه  :-X

بنده میخواستم اموزش ساخت ربات تلگرام رو یاد بگیرم که سر از سرور مجازی در اوردم .
میخواستم سرور مجازی رو یاد بگیرم فهمیدم باید سیستم عامل ابونتو 14 رو یاد بگیرم ..

اومدم سرچ کردم دیدم یه اوبونتو هستش که مثل ویندوزه روی لب تاب نصب میشه  ??? یکی هم هست روی سرور نصب میشه  ???
کلا گیجججججججججج شدم.....

یکی میشه کامل برام توضیح بده اوبنتو برای سرور چی هستش ؟

چرا اوبونتو برای ویندوز وجود داره باهاش چیکار میشه کرد فرقش با ویندوز 7  چیه  ؟
چرا وقتی میشه از ویندوز 7 راحت استفاده کرد از اوبونتو استفاده میکنید ؟ ایا همه نرم افزارا روش نصب میشه  ؟

بیشتر میخام در مورد اوبونتو سرور بدونم .. و بدونم کد هاش چطوریه کجا اموزش ببینم ..چطوری میشه مناسب سایت رو ریخت روی سرورش... مثلا برای نصب وردپرس روی سرور مجازی نیازی به کد نویسی اوبونتو هستش ؟

:-Xببخشید سوالا زیاد شد .. به یک ادم با حوصله نیازمندیم  :D

آفلاین Ubuntu_Like

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
  • زیبایی واقعی در لینوکس است
پاسخ : اوبونتو سرور چیست ؟
« پاسخ #1 : 13 تیر 1395، 02:22 ب‌ظ »
سلام.
ابتدا باید بگم اوبونتو مثل ویندوز نیست :)
اوبونتو یه نسخه از لینوکسه که هم برای مبتدی ها مناسبه و هم برا حرفه ای ها :)
اوبونتو تحت دسکتاپ مثل اون نسخه از اوبونتو هست که اکثرا نصب و استفاده میکنیم ولی اوبونتو سرور در حقیقت به عنوان سرور میمونه که چندسایت روش راه اندازی میشن و نیازمند یه آی دی استاتیک و دیفالت گیتوی هست .

دلیل اینکه چرا با وجود راحتی در ویندوز همچنان از اوبونتو استفاده میکنیم دلیلش امنیت هست و یکیم اینکه در لینوکس خودت سیستم عاملت رو میسازی و حرفه ای بارت میاره و یکیم علاقه به سیستم عامل هست.

شما یه سرچ توی یوتیوب بزنین و حتی گوگل بهتر میتونین جواب پیدا کنید برای سوالاتون.

آفلاین arashshiler

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 13 تیر 1395، 02:25 ب‌ظ »
من اموزش کامل سیستم عامل ابونتو روی سرور میخام... در حقیقت از ترمینال استفاده میکنم و اون کدهارو میخام

آفلاین Ubuntu_Like

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
  • زیبایی واقعی در لینوکس است
« پاسخ #3 : 13 تیر 1395، 04:35 ب‌ظ »
آموزش مربوط به کدوم مبحثش؟ کدوم قسمتش؟
همین که میگید آموزش کامل سیستم عامل اوبونتو سرور خودش شاخه ها و مباحث زیادی هست برای همین بهترین راه سرچ کردنه.
:)

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #4 : 13 تیر 1395، 05:57 ب‌ظ »
نقل‌قول
اوبونتو یه نسخه از لینوکسه که هم برای مبتدی ها مناسبه و هم برا حرفه ای ها :)

درستش اینه که اوبونتو یک توزیع از گنو/لینوکس هست، حذف عبارت گنو به‌نظرم اصلا شایسته نیست، چرا که فلسفه آزادی و اینکه دلیل پیدایش همچین چیزی چی بود به مرور زمان کم‌رنگ میشه.

آفلاین arashshiler

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 13 تیر 1395، 06:52 ب‌ظ »
به طور کلی بنده میخواهم ربات تلگرام در سرور مجازی خودم که سیستم عامل آن اوبونتو هستش بسازم..
برای ساخت با نرم افزار پوتی به سرور متصل میشم و باید دستورات دترمینال رو وارد کنم
بنده اون کد ها دترمینال رو میخام یاد بگیرم و رفع خطاهایی که میده ..

بعضی از این خطاها مربوط به عدم وجود یک پکیج هستش ککه باید نصب بشه و بنده بلد نیستم ... و موارد این چنینی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 18 تیر 1395، 02:03 ب‌ظ »
شما می‌تونی یه دورهٔ آموزشی خط فرمان رو ببینی. برای شروع این‌جا خوبه: https://videos.ubuntu.ir
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #7 : 26 آذر 1395، 10:24 ب‌ظ »
سلام دوستان خسته نباشید . \\:D/

میدونم شما عزیزان خیلی حرفه ای هستید و شاید سوال من یکم خنده دار باشه  :-X

بنده میخواستم اموزش ساخت ربات تلگرام رو یاد بگیرم که سر از سرور مجازی در اوردم .
میخواستم سرور مجازی رو یاد بگیرم فهمیدم باید سیستم عامل ابونتو 14 رو یاد بگیرم ..

اومدم سرچ کردم دیدم یه اوبونتو هستش که مثل ویندوزه روی لب تاب نصب میشه  ??? یکی هم هست روی سرور نصب میشه  ???
کلا گیجججججججججج شدم.....

یکی میشه کامل برام توضیح بده اوبنتو برای سرور چی هستش ؟

چرا اوبونتو برای ویندوز وجود داره باهاش چیکار میشه کرد فرقش با ویندوز 7  چیه  ؟
چرا وقتی میشه از ویندوز 7 راحت استفاده کرد از اوبونتو استفاده میکنید ؟ ایا همه نرم افزارا روش نصب میشه  ؟

بیشتر میخام در مورد اوبونتو سرور بدونم .. و بدونم کد هاش چطوریه کجا اموزش ببینم ..چطوری میشه مناسب سایت رو ریخت روی سرورش... مثلا برای نصب وردپرس روی سرور مجازی نیازی به کد نویسی اوبونتو هستش ؟

:-Xببخشید سوالا زیاد شد .. به یک ادم با حوصله نیازمندیم  :D
۱−خوب از اسمش معلومه دیگه برای سرور ( محیط گرافیکی نداره و پایداری بالاتری داره)
۲−اوبونتو برای ویندوز وجود نداره ، اوبونتو یه توزیع از (سیستم عامل) گنو/لینوکس هست.
۳٫۱−چون نرم افزار آزاد،امنیت داره،سریع تر، مثل ویندوز جاسوسی نمی کنه وکلی دلیل دیگه. ۳٫۲−بله اوبونتو مخازن غنی داره که نرم افزار های فراوانی داخل اون هست.
اگه برای ادمین سرور هم می خوای باید دستورات ترمینال یاد بگیری و دوره هایی مثل lpic رو ببینی