انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال؟؟  (دفعات بازدید: 493 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mostafa.kh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سوال؟؟
« : 13 تیر 1395، 08:15 ب‌ظ »
سلام دوستان کسی میدونه واسه این ارور باید چکار کنم؟؟؟ یه نرم افزار رو باید نصب کنم قبلش نیاز به نصب c++ دارم ولی وقتی دستور نصبش رو میزنم این ارور رو میده.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
پاسخ : سوال؟؟
« پاسخ #1 : 13 تیر 1395، 09:08 ب‌ظ »
لطفا عنوان موضوع را عوض کن, خطا‌ها را در تگ کد بذار و بگو چه نرم‌افزاری می‌خوای نصب کنی :) این میشه قاعده‌ی کلی سوال پرسیدن :)

خطای 403 می‌ده که مربوط به دسترسی‌ها میشه در واقع شما اجازه ندارید از اون بسته استفاده کنید که دلیلش می‌تونه تحریم‌ها باشه می‌تونی فیلتر‌های داخلی باشه یا ... در کل 403 یعنی اجازه نمی‌ده!

راه حل: تور :D
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
« پاسخ #2 : 13 تیر 1395، 10:15 ب‌ظ »
بسته‌ای (build-essential) که شما می‌خواید نصب کنید Java را هم شامل می‌شه بنابراین مدیر بسته (APT) برای نصب اون، داده‌(ها) رو از سرورهای Oracle دریافت می‌کنه که متاسفانه IP ایران رو تحریم کرده.
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1395، 12:10 ق‌ظ توسط 藤沼 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 18 تیر 1395، 02:06 ب‌ظ »
سلام دوستان کسی میدونه واسه این ارور باید چکار کنم؟؟؟ یه نرم افزار رو باید نصب کنم قبلش نیاز به نصب c++ دارم ولی وقتی دستور نصبش رو میزنم این ارور رو میده.
این ربطی به سی‌++ نداره. شما قبلش اومدی جاوا رو به شیوهٔ غیراستاندارد نصب کنی که سیستمت رو خراب کرده. ابتدا جاای معیوب رو به صورت کامل پاک کن و بعد هرچی می‌خوای نصب کن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن