انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با نصب گرافیک amd در اوبونتو ۱۶.۰۴  (دفعات بازدید: 889 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hat3ck

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
با سلام خدمت دوستان من به تازگی اوبونتو 16.04 رو نصب کردم قبل از نصب لپتاپم مدام روی لوگوی اوبونتو گیر میکرد و ریست میشد تا اینکه با کمی جستجو رو حالت nomodeset قرار دادم و تونستم نصب کنم ولی مشکلی که بهش برخوردم اینه که درایور گرافیک سی پی یو و گرافیک اکسترنالم رو نمیشناسه و بهمین دلیل توی کارهای معمول گرافیکی مثل پخش ویدیو و یا سوییچ بین برنامه ها خیلی هنگ میکنه . از طرفی درایور fglrx هم رو این نسخه اجرا و نصب  نمیشه این مشخصات سیستمم هست و اروری که میده لطفا اگر کسی میدونه چیکار باید بکنم راهنماییم کنه
ممنون

آفلاین ghasemi.hussein

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
پاسخ : مشکل با نصب گرافیک amd در اوبونتو ۱۶.۰۴
« پاسخ #1 : 16 تیر 1395، 03:29 ق‌ظ »
فکر کنم اگه کرنل رو آپدیت کنی مشکل حل بشه. چون تو لیست تغییرات کرنل ۴.۶ نوشته درایور های amd اضافه شدن.
http://ubuntuhandbook.org/index.php/2016/05/install-linux-kernel-4-6-ubuntu-16-04/

آفلاین hat3ck

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 16 تیر 1395، 04:04 ق‌ظ »
فکر کنم اگه کرنل رو آپدیت کنی مشکل حل بشه. چون تو لیست تغییرات کرنل ۴.۶ نوشته درایور های amd اضافه شدن.
http://ubuntuhandbook.org/index.php/2016/05/install-linux-kernel-4-6-ubuntu-16-04/
آپدیتش کردم ولی مشکل هنوز پابرجاست قبل از بالا اومدن سیستم عامل پیغام میده no ums suport in radeon drivers وقتی هم که سیستم بالا میاد چراغ گرافیک دوم روشنه که در حال معمول باید خاموش باشه و بهمین خاطر سیستم داع میکنه و عملکردش به مرور ضعیفتر میشه .

« آخرین ویرایش: 16 تیر 1395، 10:42 ق‌ظ توسط hat3ck »

آفلاین hat3ck

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 19 تیر 1395، 07:00 ب‌ظ »
هیچ پیشنهادی ندارید الان وضعیت سیستمم خیلی داغونه زود داغ میکنه تیک های زیاد داره حتی واسه ی کار های کوچیک شارژ هم زود خالی میشه .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 21 تیر 1395، 09:56 ق‌ظ »
اگه من بودم تا وقتی ای‌ام‌دی راه‌اندازش رو برای ۱۶.۰۴ بده، از ۱۵.۱۰ استفاده می‌کردم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hat3ck

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 21 تیر 1395، 11:49 ب‌ظ »
اگه من بودم تا وقتی ای‌ام‌دی راه‌اندازش رو برای ۱۶.۰۴ بده، از ۱۵.۱۰ استفاده می‌کردم.
آخه وقتی هم میخوام اوبونتو 15 نصب کنم هم پیغام میده no ums support in radeon module ولی توی سایت اوبونتو زده که گرافیکم رو میشناسه
« آخرین ویرایش: 22 تیر 1395، 02:02 ب‌ظ توسط hat3ck »