انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب توزیع های مختلف لینوکس در کنار هم  (دفعات بازدید: 2303 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kadmiom

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
نصب توزیع های مختلف لینوکس در کنار هم
« : 24 اردیبهشت 1389، 05:31 ب‌ظ »
سلام دوستان من می خوام کوبونتو رو در کنار اوبونتو نصب کنم ایا امکانش هست وچجوری ؟ :o
ویا اگه بشه توزیع های دیگه...
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1389، 02:42 ب‌ظ توسط kadmiom »

آفلاین n4v4r3d

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
  • آیا این پایانی برای آغازه؟
پاسخ به: نصب توزیع های مختلف لینوکس در کنار هم
« پاسخ #1 : 24 اردیبهشت 1389، 07:08 ب‌ظ »
سلام
ubuntu و kubuntu هر دو از نظر base یکی هستن فقط محیط کارشون فرق می کنه من پیشنهاد می کنم ubuntu نصب کن و روی اون kde رو نصب کن نیاز نیست هر دو رو نصب کنی.  :o

آفلاین kadmiom

• Newbie
  • *
پاسخ به: نصب توزیع های مختلف لینوکس در کنار ه
« پاسخ #2 : 24 اردیبهشت 1389، 07:28 ب‌ظ »
خیلی ممنون حالا توزیع های دیگه چی؟ چون می خوام همشونو امتحان کنم حالا اگه شد کامل نصب کنم.

« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1389، 08:36 ب‌ظ توسط kadmiom »

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #3 : 24 اردیبهشت 1389، 10:10 ب‌ظ »
سلام.

بله که میشه. توزیع هایی که دوست داری رو نصب کن و سپس گراب رو ادیت کن که توی هر کدوم خواستی بری ...

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #4 : 24 اردیبهشت 1389، 10:31 ب‌ظ »
سلام
ubuntu و kubuntu هر دو از نظر base یکی هستن فقط محیط کارشون فرق می کنه من پیشنهاد می کنم ubuntu نصب کن و روی اون kde رو نصب کن نیاز نیست هر دو رو نصب کنی.  :o

تجربه ثابت کرده نصب میزکار KDE روی اوبونتو یا Gnome روی کوبونتو چندان موفقیت آمیز نیست و بعد یه مدت مشکل ساز میشه... حتی الامکان جدا نصب بشه بهتره.

خیلی ممنون حالا توزیع های دیگه چی؟ چون می خوام همشونو امتحان کنم حالا اگه شد کامل نصب کنم.

کسی نیست جواب بده؟

برای نصب توزیع های دیگه در کنار هم می تونی از یه پارتیشن swap برای همشون استفاده کنی و پارتیشن /home هم مشترک در نظر بگیری به شرطی که برای هر کدوم user متفاوت انتخاب کنی به علاوه برای هر کدوم یه پارتیشن root...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین kadmiom

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 29 اردیبهشت 1389، 08:35 ب‌ظ »
وقتی از ویندوز می خوام جدا نصب کنم میگه باید اوبونتو رو پاک کنی بعد... حالا چکار کنم

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #6 : 05 خرداد 1389، 02:18 ق‌ظ »
ببخشید این
نقل‌قول
از ویندوز می خوام جدا نصب کنم
دقیقا یعنی چه ؟ از نصاب نسخه لایو که می خواهید استفاده کنید یا از نصب مستقیم از روی سی دی؟
اگر منظور اینه که شما سی دی کوبونتو رو گذاشتید تا از روش KDE روی اوبونتو نصب کنید ، این کار فکر کنم به سادگی - کمینه - شدنی نباشه! یعنی برای نصب میز کار KDE روی اوبونتو (که بطور پیش فرض گنوم روش نصب هست) شما باید از مخازن استفاده کنی و نه از سی دی کوبونتو ( و تجربه من میگه باید خیلی وقت آزادتو خرج کنی تا بتونی این دو رو بطور رو به راه کنار هم قرار بدی: از حذف و اضافه بعضی برنامه ها تا نصب مجدد بعضی چیزها تا بالا رفتن حجم اشغال شده مموری!) ولی در نهایت من این هر دو رو کنار XFCE  و LXDE ( که میز کار هستن) و دبیان و DSL و سوزه (که توزیع لینوکس هستن) دارم و بدک هم نیست ;)
در حکایت نصب کنار هم  دو توزیع ، من تجربه خیلی پیچیده ائی داشتم: اشکال از اونجا شروع می شه که در هر حالت نسخه دومی که نصب می کنید گراب نسخه اول رو پاک می کنه و وقتی گراب اولی از بین رفت با روش آپ دیت گراب ، نسخه قبلی به لیست گراب بر نمی گرده و در نتیجه باید این کار رو بطور دستی انجام بدی. در اینباره توی وب (انجمن تکنوتاکس فکر کنم) یک مقاله ائی هست که مفیده ولی نیاز به یه مقدار تمرین داره تا بتونی انجامش بدی ولی یه بار که درست شد دیگه درباره همشون استاد می شی \\:D/
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین kadmiom

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 09 خرداد 1389، 03:22 ب‌ظ »
من می خوام کلا تو یه درایو جدا کوبونتو داشته باشم
 :( یعنی کاری به اون یکی نداشته باشه

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 09 خرداد 1389، 06:18 ب‌ظ »
میتونید این کار رو انجام ادید و محدودیتی نباید وجود داشته باشه. مساله فقط ترمیم گراب خواهد بود. میشه دقیقا درباره پیغام خطا و مرحله ائی که اعلام میشه بیشتر توضیح بدید؟
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----

آفلاین kadmiom

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 11 خرداد 1389، 02:41 ب‌ظ »
من از طریق wubi  که می خوام نصب کنم میگه باید اوبونتو اول پاک بشه

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 11 خرداد 1389، 03:45 ب‌ظ »
بله دوست عزیزم کاملا درسته
از طریق ووبی شما فقط می تونید یک توزیع خانواده اوبونتو رو نصب کنید (درباره مابقی توزیع ها اطلاعاتی ندارم) و اون هم به این خاطر هست که ووبی میاد و در درایو C ویندوز شما یک فولدر می سازه به نام اوبونتو و این سیستم عامل رو درون اون قرار می ده. خوب دوتا فولدر هم نمی تونه بسازه! ;D
برای نصب دو سیستم عامل اوبونتو و کوبونتو بروی دو درایو مختلف شما باید برای نصب کوبونتو یک درایو اختصاص بدهید و مشخص کنید که اونجا نصب شود! این کار با برنامه Parted در محیط خط فرمان و برنامه GParted در محیط گرافیکی سی دی لایو قابل انجام است. منتها دقت کنید کار با برنامه های پارتیشن بندی باید دقت خاص خود را داشته باشد چون بحث پارتیشن که میشه خواه ناخواه بحث پاک شدن مقدار زیادی از اطلاعات هم داخلش هست!
بهتر هست بعد از آشنائی اولیه با محیط نرم افزار به سمت نصب آن بروی یک پارتیشن مخصوص به خودش حرکت کنید که اطلاعات خوبی درباره اون توی بخش ویکی همین فروم وجود داره.
نکته جالب هم اینه که شما می تونید دایرکتوری home/  خودتونو توی هر دوتا بر روی یک پارتیشن واحد تعریف کنید تا به محتویات این دایرکتوری از داخل هر کدوم از اونها براحتی دسترسی داشته باشید!
----