انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب برنامه  (دفعات بازدید: 835 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yasaer1366

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
مشکل در نصب برنامه
« : 16 تیر 1395، 07:08 ب‌ظ »
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز من به تازگی کار بالینوکسو شروع کردم من از اوبونتو 13.10 استفاده میکنم.هیچ نرم افزاری رو نمیتوم نصب کنم ازابلیکشن سنتر خود اوبونتو هم نمیتونم چیزی نصب کنم هی بیغام میده لطفا اتصال خودرابررسی کنید طبق چند تا آموزش جلو رفتم تمام مراحل طی میشه ولی آخر برای تمام نرم افزارا این بیغامو میده:Errors were encountered while processing:!!!! و قسمت پایین اسم نرم افزارو مینویسه..لطفا یکی به دادم برسه دیگه هنگ کردم!!!

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
پاسخ : مشکل در نصب برنامه
« پاسخ #1 : 16 تیر 1395، 08:11 ب‌ظ »
این نسخه قدیمیه و منسوخه. 16.4 نصب کنید.

آفلاین yasaer1366

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 16 تیر 1395، 10:19 ب‌ظ »
یعنی حتما باید اوبونتو 16 رو دانلود کنم ونصب کنم اینو نمیشه کاریش کرد؟

آفلاین Victor

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 256
« پاسخ #3 : 16 تیر 1395، 11:35 ب‌ظ »
هر نسخه ابونتو 5سال پشتیبانی میشه یعنی تا 5سال نرم افزار های ابونتو رو میتونی دانلود و نصب کنی البته اینم باید اضافه کرد که جز نسخه های زوج 1سال پشتیبانی میشن
Hacking is not easy.Enjoy the virtual world in the real world of sleep

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #4 : 17 تیر 1395، 12:34 ق‌ظ »
نسخه های اوبونتو به دو دسته LTS (Long Time Support) و غیر LTS تقسیم میشن
هر ۶ ماه یک بار یک نسخه بیرون میاد .
نسخه های LTS پشتیبانی ۵ ساله دارند و نسخه های غیر LTS پشتیبانی ۹ ماهه دارند
نسخه های LTS هر دوسال یک باز منتشر میشن
16.04 LTS
16.10 غیر LTS
17.04 غیر LTS
17.10 غیر LTS
18.04 LTS
که دوعدد اول مربوط به سال انتشار هست و دو عدد آخر مربوط به ماه انتشار هست
هر نسخه قابلیت آپدیت به نسخه بالاتر رو داره و شما فقط تا پایان ساپورت نسخه بعدی فرصت آپدیت داری (مثلا 15.10 میتونه به 16.04 آپدیت بشه)  و البته نسخه های LTS هم میتونن به هم آپدیت بشن (مثلا 14.04 به 16.04 ) میتونه آپدیت بشه

http://www.ubuntu.com/info/release-end-of-life
« آخرین ویرایش: 17 تیر 1395، 12:36 ق‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین yasaer1366

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 17 تیر 1395، 06:09 ب‌ظ »
باسلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان خیل ممنون از اینکه وقت گذاشتید وراهنمایی کردید.به توصیه استاد بزرگوار رفتم اوبونتو ۱۶٫۴۰ دانلود کردم و نصبش کردم.فقط یک نکته در اینجا هست میخوام فایر فاکس جدید که از سایت خود فایرفاکس دانلود کردم نصب کنم پسوند فایل tar.bz2 هست اینو چطور باید نصب کرد؟سوال دیگه اینکه کلیدهای ترکیبی تو لینوکس چیان مخصوصا برا تعویض زبان و.....و اینکه تاریخچه فایلارو که توقسمت جستجو در کامپیوتر میاد و چطوری حذف کرد.ببخشید که زیاد سپوال میپرسم.ممنون میشم جواب بدین.

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #6 : 17 تیر 1395، 07:09 ب‌ظ »
باسلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان خیل ممنون از اینکه وقت گذاشتید وراهنمایی کردید.به توصیه استاد بزرگوار رفتم اوبونتو ۱۶٫۴۰ دانلود کردم و نصبش کردم.فقط یک نکته در اینجا هست میخوام فایر فاکس جدید که از سایت خود فایرفاکس دانلود کردم نصب کنم پسوند فایل tar.bz2 هست اینو چطور باید نصب کرد؟سوال دیگه اینکه کلیدهای ترکیبی تو لینوکس چیان مخصوصا برا تعویض زبان و.....و اینکه تاریخچه فایلارو که توقسمت جستجو در کامپیوتر میاد و چطوری حذف کرد.ببخشید که زیاد سپوال میپرسم.ممنون میشم جواب بدین.
۱) برای هر سوال یک موضوع جدید باز کن، این باعث میشه جستجو و خیلی کار های دیگه راحت بشه

۲) برای نصب برنامه هایی که میخوای استفاده کنی دو راه ساده هست

۱-۲) گشتن اسم اون توی Software center

۲-۲) زدن دستور زیر توی Terminal emulator (مثال برای firefoxه، میتونید تغییر بدید)
sudo apt-get install firefox    برای آشنا شدن با دستور های دیگر خط فرمان ، دستور man intro رو وارد کن

۳) tar.bz2 , tar.gz , .tbz2 ,tgz همگی پسوند هایی مثل zip هستند. راه متحدالشکلی برای نصبشون برنامه های که داخلشون میزارن نیست
ولی معمولا یک فایل با نام INSTALL داخلش میذارن که مراحل نصب رو شرح میده.

۴)لفظ "لینوکس" خیلی کلیه. ولی تو اوبونتو کلید ترکیبی پیش فرض Meta+Spaceه (Meta همون دکمه ایه روش علامت ویندوز داره) برای راحت شدن کار میتونید وارد تنظیمات شده و تغییرش بدید

۵) نمیدونم
« آخرین ویرایش: 17 تیر 1395، 07:18 ب‌ظ توسط undefined »