انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس یا مک؟!  (دفعات بازدید: 42550 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
پاسخ به: لینوکس یا مک؟! مساله این است...
« پاسخ #30 : 26 اردیبهشت 1389، 01:22 ق‌ظ »
نقل‌قول
چه جالب. چه طور ميشه اينطور كه ميگي CUSTEMIZED كرد؟ (يعني در حين نصب اوبنتو بسته هاي مورد نظر رو نصب كنه)
مي خواي براي اينكه بحث اينجا منحرف نشه يا به ايميلم جواب رو بفرست.
ممنون
آدرس ايميل: s_mart_boy@yahoo.com

چرا اینکار
من میگم لطف کنید و یه تاپیک با این موضوع بزنید
بچه ها هم از اندوخته هاتون استفاده کنن
من هم مي خواستم بگما، نمي دونم چرا نگفتم. موافقم اين بهتره...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
« پاسخ #31 : 26 اردیبهشت 1389، 01:57 ق‌ظ »
اوبونتوی شخصی با remastersys  (با رابط گرافیکی)

http://klikit.pbworks.com/Remastersys+tutorial+by+dedoimedo

آفلاین Big Bang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
  • کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!
« پاسخ #32 : 26 اردیبهشت 1389، 02:20 ق‌ظ »
واقیعت اینه که هیچ کدوم از این سیستم عامل ها برتر از دیگری نیستن، هر کدوم از اینها معایب و مزایای خاص خودشون رو دارند و این کاربره که در نهایت تصمیم میگیره با توجه به سازگاری اون سیستم عامل با نیازهاش کدوم رو انتخاب کنه. اگه کاربری ازت پرسید مک بهتره یا گنو/لینوکس، شما ازش بپرسید انتظارش از سیستم عامل چیه و اونوقت با توجه به علایقش یکی از این دو رو پیشنهاد بدید.
هر کدوم از این سیستم عامل های(ویندوز، مک، گنو/لینوکس و ...) توسط انسان های متفاوتی ساخته شده اند، شما مطمئن باشید به همین صورت کاربرهای متفاوتی وجود دارند که از اینها استفاده خواهند کرد.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #33 : 26 اردیبهشت 1389، 02:42 ق‌ظ »
من دوست ندارم تو اينجور بحث ها شركت كنم، چون آخرش نه تنها سوال كننده به جوابش نمي رسه، بلكه يه دعوايي هم سر مي گيره و خيلي ها از دست هم ناراحت ميشن. اصلا يه سوال براي من پيش اومده كه مقايسه‌ي لينوكس با ويندوز و مكينتاش توي فرومي كه اكثريت 90% اعضاي اون لينوكسي هستند و هر كدوم براي خودشون دلايلي دارند كه از لينوكس استفاده مي كنند (درست يا غلطش به من و شما مربوط نمي شه!) و معلوم هم نيست كه آيا -مثلا در اين مقايسه- از مكينتاش استفاده كردن، درسته؟ ??? ;)
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
پاسخ به: لینوکس یا مک؟!
« پاسخ #34 : 26 اردیبهشت 1389، 08:36 ق‌ظ »
با Smart_boy موافقم...مثلا من خودم تا حالا پشت سیستمی که مک داشته باشه ننشستم

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #35 : 26 اردیبهشت 1389، 12:15 ب‌ظ »
دوباره سلام. :)

خوب میبینم که دوستان بحث رو خوب پیش بردن اما :

نقل‌قول
مثلا من خودم تا حالا پشت سیستمی که مک داشته باشه ننشستم

پس شما هم نمیتونید به درستی بین این دو قضاوت کنید.چون از قابلیت های مک اطلاع ندارید.

نقل‌قول
من دوست ندارم تو اينجور بحث ها شركت كنم، چون آخرش نه تنها سوال كننده به جوابش نمي رسه، بلكه يه دعوايي هم سر مي گيره و خيلي ها از دست هم ناراحت ميشن. اصلا يه سوال براي من پيش اومده كه مقايسه‌ي لينوكس با ويندوز و مكينتاش توي فرومي كه اكثريت 90% اعضاي اون لينوكسي هستند و هر كدوم براي خودشون دلايلي دارند كه از لينوكس استفاده مي كنند (درست يا غلطش به من و شما مربوط نمي شه!) و معلوم هم نيست كه آيا -مثلا در اين مقايسه- از مكينتاش استفاده كردن، درسته؟

این بحثی نیست که دو تا کاربر متعصب مک و لینوکس راه انداخته باشن. ما داریم منطقی در مورد مزیت های اینا با همدیگه صحبت میکنیم.
اتفاقا من دقیقا اومدم اینجا تاپیک زدم تا ببینم واقعا دلایل لینوکسی ها قانع کننده هست یا نه! چون معمولا تا به یه لینوکسی میگی چرا از لینوکس استفاده میکنی دلایل فلسفی و اینجور چیزا میارن که اصلا قانع کننده نیست. در مورد مک هم من تحقیق کردم. برای همین میخوام ببینم دوستان میتونن ذهنیت من رو که اخیرا کمی به مک متمایل شده تغییر بدن یا نه. ( نه برای استفاده , فقط از نظر برتری. چون من شدیدا با انحصار طلبی مک مخالفم و اگر مجانی هم محصولاتش رو بهم بدن استفاده نمیکنم )

نقل‌قول
واقیعت اینه که هیچ کدوم از این سیستم عامل ها برتر از دیگری نیستن، هر کدوم از اینها معایب و مزایای خاص خودشون رو دارند و این کاربره که در نهایت تصمیم میگیره با توجه به سازگاری اون سیستم عامل با نیازهاش کدوم رو انتخاب کنه. اگه کاربری ازت پرسید مک بهتره یا گنو/لینوکس، شما ازش بپرسید انتظارش از سیستم عامل چیه و اونوقت با توجه به علایقش یکی از این دو رو پیشنهاد بدید.
هر کدوم از این سیستم عامل های(ویندوز، مک، گنو/لینوکس و ...) توسط انسان های متفاوتی ساخته شده اند، شما مطمئن باشید به همین صورت کاربرهای متفاوتی وجود دارند که از اینها استفاده خواهند کرد.

کاملا با شما موافقم. ولی حالا من میخوام دقیقا با همین معایب و مزایا آشنا بشم! ;D

نقل‌قول
پونزده سال پیش همه داس داشتند. یادم می آد با دادشم رفتیم بازی فوتبال بخریم (سال ۲۰۰۰) داداشم گفت فیفا ۹۹ بخریم، آخه فیفا ۲۰۰۰ پرش داشت (۱-چند نفر اون زمون می دونستن به خاطر کارت گرافیکه؟ ۲- کارت گرافیک من اون موقع ۲ مگ بود)
جوری نسبت به فیفا ۲۰۰۰ جبهه گرفته می شد که انگار ۹۹ تا آخر دنیا می مونه.

اینکه ویندوز برای کاربران عادی باب شده فقط به خاطر عادته. والا این گنوم از اکسپلولر بهتر هست. ببین چه قشنگ برنامه ها را دسته بندی می کنه توی گروهای صوتی و تصویری/برنامه نویسی/آفیس ..... من یادم می آد هر وقت ویندوز نصب می کردم کلی داستان داشتم توی فولدر
start menu. مثلن یه کاربر عادی ببینه وقتی استارت را می زنه یهو یه منو با سه تا ستون می زنه بیرون خیلی احساس راحتی داره؟ (البته سعی می کنه احساس بدی بروز نده چون به تازگی نیم میلیون تومان را از جیب مبارک برای کمک به مهندسین و اسمبلر ها عنایت نموده)

به نظر من لینوکس چون ظرفیت آدمهای حرفه ای را داره و جوابگوی حس تشنه و کنجکاوشون هست، به غلط سیستم مناسبی برای کاربران عادی به حساب نمی آد.

شما مشکل لینوکسی دارید؟ چه مشکلی پیش می آد جز موقعی که می خواید از آزادی استفاده کنید و هر جای سیستم سرک بکشید؟
توی ویندوز مثل بچه آدم می شین سر جاتون و هر چی گذاشتن جلو روتون می خورین. ولی تو لینوکس که می رسید یهو از جاتون پا می شید و شصتتون میره توی چشتون.

خیلی با لینوکس مشکل داری، به جای دانلود نسخه رسمی اون از سایت رسمی اون، آدرس بده به من یک نسخه customized برات می فرستم که هی بهانه نیاری mp3 نمی خونه، فلش نداره.

ممنون از توضیح کاملتون.البته من متوجه نشدم خطابتون به کی بود!
ولی در کل یه چیزی بگم : اکثر قریب به اتفاق کسانی که با لینوکس مشکل دارن مشکلشون بر میگرده به انتخاب توزیع نامناسب. مثلا طرف توقع پخش فایل های ویدئویی رو داره رفته redhat نصب کرده... طرف اینترنت پر سرعت نداره رفته آرچ نصب کرده...

نقل‌قول
خب من این رو توی فروم اصلی چاکرا مطرح کردم و خودتون که بهتر از من میفهمید چی میگه ؟
ببین مشکلت با این حل میشه‌ ؟

There are more steps to the install, at the stage where it halts/goes blank for you, good chance the install will be corrupt in more ways then just user-name & password.
Did you check the md5sum of the ISO, if CD used, what burn speed, if USB-stick, did you use dd to create it?
In Tribe, was easy or advanced mode used, and install over an existing OS?  Did you remember to hit "delete" for the selected partition?

اول میگه که باید md5sum رو با سایت اصلی چک کنی
دوم میگه در مرحله پارتیشن بندی از کدوم مدل استفاده کردی ( آسان یا حرفه ای ؟ )
سوم میگه رو سیستم کدوم سیستم عامل بود البته اگه ترکیب پارتیشن بندی هم بهم بدی خیلی خوب میشه ( مثلا ویندوزتو کدوم درایو نصب شده ُ لینوکس تو کدوم pri یا logi )
و این مشکل چهارم که عنوان میکنه برای من هم پیش اومد  اونم از این قراره که یه پارتیشن رو بخواهی delete کنی ( از من هم وقتی خواستم پارتیشن رو delete کنم کرش شد )
حالا من در خدمتم تا بتونیم با کمک هم و اون خارجیه چاکرا رو به سلامتی روی سیستم شما نصب کنیم
قربان شما ایمان  Wink

ممنون از کمکتون . ولی من تا زمانی که چاکرا توزیع های دیگه رو نشناسه و نصابش این وضعیت رو داشته باشه طرفش نمیام. امیدوارم تو نسخه beta 1 این مشکلات پیش پا افتاده حل شده باشه. چون ترمیم گراب همیشه جواب نمیده و من با دستور fixmbr  و دستورهای مشابه نتونستم ویندوزم رو برگردونم و مجبور شدم دوباره نصبش کنم. ( به خاطر اطرافیان متاسفانه همیشه باید ویندوز رو سیستم باشه )

خستم شد بس که نوشتم.  :D
برگردیم سر بحث اصلی.
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #36 : 26 اردیبهشت 1389، 12:34 ب‌ظ »
نقل‌قول
منون از کمکتون . ولی من تا زمانی که چاکرا توزیع های دیگه رو نشناسه و نصابش این وضعیت رو داشته باشه طرفش نمیام. امیدوارم تو نسخه beta 1 این مشکلات پیش پا افتاده حل شده باشه. چون ترمیم گراب همیشه جواب نمیده و من با دستور fixmbr  و دستورهای مشابه نتونستم ویندوزم رو برگردونم و مجبور شدم دوباره نصبش کنم. ( به خاطر اطرافیان متاسفانه همیشه باید ویندوز رو سیستم باشه )

حرف شما متین ولی برای شناختن توزیع های دیگه توی چاکرا 4 خط رو به محتویات آخر فایل menu.lst اضافه میکنی که فکر کنم در حالت زنده هم بشه این کار روکرد و نصاب رو هم که فقط یک بار باهاش کار داری حالا 1 باگ که هیچی 1000 تا داشته باشه
یکم موضوع به بیراهه رفت ( شرمنده )
قصدم کمکه اگه هم مایل نیستید که هیچی
اینم اون چهار خطی که  باید به فایل boot/grub/menu.lst/ اضافه کنی
اول میزنی

sudo kate /boot/grub/menu.lst
بعدشم آخر کار اینو اضافه میکنی

title Windows
root (hd0,0)
chainloader +1
makeactive
اگه  ویندوزت هم تو درایوی غیر از پارتیشن اول هارد دیسک اوله یکم کد عوض میشه
« آخرین ویرایش: 26 اردیبهشت 1389، 12:37 ب‌ظ توسط eMan »

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #37 : 26 اردیبهشت 1389، 01:33 ب‌ظ »
یه نکته:
  نرم افزارهای ادوبی مثل فتوشاپ اول برا مک منتشر میشن نه ویندوز!!!
لطفا یه مثال دیگه بزنید

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #38 : 26 اردیبهشت 1389، 01:48 ب‌ظ »
همان طور که گفتم من از مکینتاش استفاده می کنم (بهتره بگم استفاده می کردم) و سیستم من یک Power Mac هست. در حال حاضر تنها مورد استفاده من از مکینتاش مربوط به زمانی است که قصد کار با برنامه FL Studio را دارم و در سایر موارد هیچ انگیزه ای برای استفاده از سایر امکانات مکینتاش برایم وجود ندارد.
به طور کلی اپل را باید به دو قسمت تقسیم کرد:
۱- سخت افزار (قسمت اصلی)
۲- نرم افزار (قسمت فرعی)

در میان اهالی فن همگان اپل را یک سخت افزار فروش می شناسند به این معنا که تعداد محدودی از قطعات سفارشی را گرد هم جمع آوری می کند و به بالاترین قیمت می فروشد. اما این قطعات محدود به واسطه داشتن یک برند حتی الامکان از میان بهترین ها انتخاب می شوند.
مشکل اصلی مکینتاش و اپل همان چیزی است که مایکروسافت با آن مواجه است یعنی انحصار گرایی. با این تفاوت که انحصار گرایی مکینتاش و اپل از نرم افزار گذشته و به سخت افزار هم رسیده است. از قطعات و طراحی فیزیکی که بگذریم به سیستم عامل می رسیم یعنی همان مکینتاش.
به طور کلی سیستم عامل موفق و پر قدرتی است و در بسیاری از موارد هم سرمشق سایرین قرار گرفته است اما توجه داشته باشید که این سیستم عامل هم مانند ویندوز به طرز عجیبی مستهلک می شود و دستگاه شما در کنار نصب برنامه های مختلف روز به روز کندتر و مستهلک تر می شود تا جایی که زمان بوت نسبت به روز اول حتی تا ۲۰ یا ۳۰ ثانیه بیشتر می شود یا تایم اجرای برنامه ها بیشتر شده و تاخیر محسوسی به وجود می آید.
در مورد جلوه های ویژه حرفی برای گفتن نمانده و مکینتاش در این باره حرف اول را می زند و لینوکس در رتبه دوم قرار دارد.
طریقه نصب برنامه ها زیاد تفاوتی ندارد و با چند کلیک ساده می توان برنامه را نصب کرد و از این نظر هیچ یک بر دیگری برتری ندارد.
در زمینه پایداری هم دقیقا همین گونه است اما نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد:
نخست اینکه لینوکس متن باز است پس در بسیاری از موارد اشتباه کاربر در دستکاری متن ها موجود اختلال در سیستم می شود که ناشی از عدم اطلاع است اما در مکینتاش اختلال در سیستم به کاربر ربطی ندارد و این مربوط می شود به استهلاک سیستم. البته برخی از ناپایداری ها در لینوکس هم مربوط به خود سیستم است که اگر کاربر دارای اطلاع قبلی باشد می داند که چگونه با مشکل برخورد کند مانند اینکه تجربه ثابت کرده که نباید بلافاصله پس از انتشار یک نسخه جدید آن را نصب کرد چرا که هنوز باگ هایی وجود دارند.
به طور کلی بعد از چندین سال استفاده از مکینتاش و لینوکس به این نتیجه رسیدم که هیچ یک از این دو سیستم عامل برتری محسوسی نسبت به یکدیگر ندارند و هر دو دارای خوبی ها و بدی هایی هستند که خوشبختانه به مرور زمان در حال رفع شدن است اما همواره پیدایش تکنولوژی جدید وقوع مشکلات جدید را هم در پی دارد.

اما! و اما!
یک ویژگی بسیار مهم لینوکس که هرگز در مکینتاش یافت نمی شود همان ویژگی متن باز بودن لینوکس است و ابن مورد نه تنها فلسفی که بسیار تکنیکی است و همین ویژگی موجب شده که لینوکس برخلاف سایر سیستم عامل ها چنین حرکت سریعی به سوی ترقی داشته باشد. اما به طور مثال بقای اپل در ساخت سخت افزارهای جدید است هرچند که آن دستگاه دارای مشکلاتی هم باشد.
« آخرین ویرایش: 26 اردیبهشت 1389، 01:51 ب‌ظ توسط LinuxRevo »
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #39 : 26 اردیبهشت 1389، 04:59 ب‌ظ »
LinuxRevo  جان بسیار توضیح عالی بود. ممنونم

نقل‌قول
یه نکته:
  نرم افزارهای ادوبی مثل فتوشاپ اول برا مک منتشر میشن نه ویندوز!!!
لطفا یه مثال دیگه بزنید
تقریبا اکثر قریب به اتفاق نرم افزارهای گرافیکی برای مک منتشر میشن.

eMan جان از شما هم خیلی ممنونم. من سعی میکنم طی چند روز آینده یه بک آپ از سیستمم بگیرم و دوباره دلو بزنم به دریا. ولی مشکل اینه که چند بار امتحان کردم دقیقا همین اتفاق افتاد... حالا با توجه به توصیه های شما پیش میرم تا ببینم چی میشه.

در کل من به بر اساس فرمایش دوستان هم در اینجا و هم در جاهای دیگه و مقالاتی که خوندم به این نتیجه رسیدم که مک تفاوت زیادی با لینوکس نداره و میشه تقریبا همه کارهایی که با مک میشه انجام داد رو در لینوکس هم اعمال کرد... درست نمیگم؟ البته یه سری قابلیت ها و نوآوری های خود اپل رو نمیشه نادیده گرفت مثل قابلیت Quicksilver که واقعا فوق العادس. ( توی لینوکس مشابهش هست؟ )

و در مورد انحصار طلبی وحشتناک اپل که باعث کم بودن کاربراش شده :
اپل براي خودش يه دنيا ساخته و به کسي هم کار نداره ميگه من اين رو ساختم ميخوايد بخوايد نميخوايد نخوايد!! هر کي هم علاقه داره بهش ميره ميخره هر کي هم علاقه نداره نميخره. مثلا وقتی یه محصول رو ارائه میده میبینی فلان قابلیت رو از روش ورداشته و به هیچ وجه هم امکان نداره که خودت تغییری در وضعیت بدی و یا قطعه ای رو تغییر بدی...
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #40 : 26 اردیبهشت 1389، 06:56 ب‌ظ »
بدون شک لینوکس برای من (: من دو سال پیش مک خریدم و تجربه یکساله باهاش داشتم. مک همونه که هست. هر چیزی که داره رو داره و هر چیزی که نداره رو مطلقا نداره. مثلا وقتی اسکایپ رو دانلود می کنی مطمئن هستی که وبکم رو می شناسه و صدا داره چون دقیقا برای همین سخت افزار و سیستم عامل درست شده.

اما در مقابل دستتون کاملا بسته است. مثلا اگر یک روز احساس کنید که ترجیح می دین دگمه های پنجره به جای دایره، مربع باشن نمی تونین اینکار رو بکنین. یا مثلا اگر حس کنین که دوست دارین دور پنجره ها قرمز باشه امکانش نیست. یا مثلا اگر یکنفر یک ابتکار توی نرم افزار بزنه و شما بخونین که فلان روش برای فلان کار اومده، خیلی بعیده بتونین توی مک استفاده اش کنین. یا مثلا فرض کنین می خواین یک برنامه رو باز کنین و مثل آدم فارسی تایپ کنین، توی مک کار راحتی نیست (: حداقل به راحتی لینوکس نیست.

برای یک کاربر عادی که با ویندوز بزرگ شده و نمی خواد چیزی یاد بگیره و می خواد با همون چیزهایی که بلده کار کنه و دزدی هم براش مهم نیست، ویندوز انتخاب معقولیه. برای کسی که می خواد به کامپیوترش کنترل داشته باشه و آزادی براش مهمه و فارسی هم زیاد تایپ می کنه و کار می کنه، لینوکس بهترین انتخابه. کسی هم که دوست داره یک کامپیوتر خیلی معقول داشته باشه که پایداره و قشنگه و سریع و دقیقا کارهایی که قراره بکنه رو می کنه، مک انتخاب خوبیه براش.

اینها بحث سیستم عامل بود. بدون شک اگر کسی فکر می کنه با للوگوی سیب باکلاس می شه، شکی نیست که بهترین انتخاب براش مک بوک است. البته قدیم سخت افزار جذابی داشت که هکرها هم دوست داشتن لینوکسشون رو روی اون داشته باشن.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
« پاسخ #41 : 26 اردیبهشت 1389، 09:38 ب‌ظ »
با سلام
پس کلا بعد از این همه بحث به این نتیجه رسیدیم که:
سیب بهتر است یا پرتقال
هر کدوم فایده و خاصیت خودشون رو داره. کاملا یک انتخاب شخصی است.

سیب رو با خیال راحت گاز می‌زنند و اگر کرمی هم توش داشت، چاره‌ای نیست.
و پرتقال رو پوست می‌کنن و قطعه قطعه می‌کنند و می‌خورند و به دیگران هم تعارف می‌کنند (حالا ممکنه بعضی از پرتقال‌ها هسته هم داشته باشه)

حال کردین با این مثال سیب/پرتقالی \\:D/

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
« پاسخ #42 : 28 اردیبهشت 1389، 02:29 ق‌ظ »
مکینتاش نو آورترین شرکت کامپیوتری هست که می شناسم.
یو اس بی
موس
آی فون
آی پد
آی پاد
رابط گرافیکی
*کارتونهای پیکسار
*زندگی خانوادگی متفاوت و طاقت فرسای استیو جابز

در برابر، مایکروسافت را نگاه کنین که یه ایکس باکس ساخته و می ده چینی های بدبخت براش موس بسازن
ولی موس را کی برای اولین بار برای کامپیوتر استفاده کرد؟ این همه وسیله همه با یو اس بی هستن.
بدون یو اس بی عمرا می شد یه نت بوک ۱۰ اینچ نیم وجبی را به پرینتر و کارت تی وی و هزار چیز دیگه وصل کرد. هر کدوم یه پورت گنده باسه خودشون داشتن

به نظرم کسایی که از ویندوز استفاده می کن، در انتخاب وسیله بازی دچار اشکال شدن. باید این طور افراد را به سمت پلی استیشن راهنمایی کرد.
برای هنرمند ها قطعا مک عالیه. کدوم تدوین گری نیاز به مربعی کردن دکمه های یک پنجره داره؟ ???

شما باید مسیر خودتون را مشخص کنید و این قدر شتر گاو پلنگ نباشید. متاسفانه مفت بودن قیمت نرم افزار در ایران باعث شده همه چند تا کلکسیون از نرم افزار داشته باشن، ولی یه کار درست حسابی نتونن انجام بدن.

من آقایی را دیدم که فقط فتو شاپ بلد بود و دریم وویر. داشت با در آمدش هر سال یک ماه سفر خارج می رفت و خوش می گذروند. چه معنی داره این جور آدمها بخوان شکل ایکن سرچ مکینتاش را عوض کنن؟
یا سیب را هلو کنن :o

با عرض معذرت، اصلا شما می فهمید دردتون چیه؟

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #43 : 28 اردیبهشت 1389، 08:17 ب‌ظ »
نقل‌قول
پس شما هم نمیتونید به درستی بین این دو قضاوت کنید.چون از قابلیت های مک اطلاع ندارید.
البته میدونم که این یه جمله‌ی خبری بود،اما مگه من قضاوتی درباره‌ی مک کردم؟
اون چیزی هم که درباره‌ی نصب سیستم عامل مک روی PC گفتم چیزی بود که از چند نفر شنیده بودم...تو تکنوتاکس هم یادمه یه بار یکی رو PC نصب کرده بود و راضی نبود

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #44 : 30 اردیبهشت 1389، 01:48 ق‌ظ »
متاسفانه منم چشمم به جمال این مک خانوم روشن نشده  :D . ولی سوالی که برام پیش اومده اینه که چرا بعضی از مردم میرن تو صف وای میستن یه محصول جدید این شرکتو بخرن؟ ها؟  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? مگه مک چی داره؟ واقعا چرا؟
من الان یه ماهی هست دارم ویندوز xp ایم رو با برنامه های مختلف customize می کنم. باور کنید یا نه روزی 18 ساعت کار میکنم. تازه به یه وضعیت پایدار رسیدم.
اگه براتون سوال پیش اومده که مثلا من چه کاری میکنم:؟ مثلا امروز از صبح تا شب چندین برنامه مختلف رو برای دیفرگ تست کردم تا بهترینش رو انتخاب کنم. 3 روز روی این مساله داشتم کار می کردم که hdd موقع بیکاری خاموش نمیشد. خیلی از اجزای سیستم رو باید خاموش و روشن می کردم که بفهمم مشکل از کجاست.

برای انجام همین کارها که تو ویندوز انجام میدم 2 ماه همین طور روی لینوکس وقت گذاشتم. لذت یاد گرفتنش به کنار ولی آخرش نشد که بشه. لینوکس از بعضی جهات اینقدرها هم قابل تغییر نیست. البته مشکلش ساختاری نیست. مشکلش از تعداد کاربرای کمش هست و برنامه نویس نبودن من.

اگه مک واقعا تمام مشکلات سیستمش رو اینطور که من مال خودم رو حل کردم، حل کرده باشه واقعا ارزش هزینه کردن رو داره. تازه این نکته رو هم باید در نظر داشت که سخت افزار خوب هم میخرید. مثلا من وقتی گوشی omnia رو می خریدم با خوندن مشخصاتش به خودم می گفتم آدم مگه دیونس بره این همه پول واسه iphone بده، ولی وقتی 2 ماه بعدش رو برای پیدا کردن برنامه ها و رفع مشکلات ... صرف کردم بازم ناراضی بودم چون مشکلات سخت افزاری لاینحل داشت (مثلا صفحش زیر نور خورشید قابل خوندن نبود). منظورم اینه که کاری که اپل میکنه چه از نظر نرم افزاری و چه از نظر سخت افزاری ارزش خودش رو داره. اگه بشه با پول یه بلیط برای بهشت اپل (اگه به جایی که ساختن میگید بهشت) خرید چرا آدم این کارو نکنه و وقتش رو برای کارای مفیدتر نگداره؟ ها؟ موافقید؟