انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس یا مک؟!  (دفعات بازدید: 42567 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
پاسخ به: لینوکس یا مک؟!
« پاسخ #90 : 07 خرداد 1389، 12:03 ب‌ظ »
خوب دوباره ها دوباره ها سلام
ای که گفتی یعنی چه؟ :
نقل‌قول
شیرین کاری محصولاتشان در المپیک پکن
این یارو که وسط زمین و هوا آویزونه بیل گیتسه ؟ یا کارخانه میکرو سافت زده تو کار ساخت پروژکتور؟ یا این نقاشی از کارهای فتوشاپ میکروسافته؟  ??? من که هر چی فکر کردم به نتیجه نرسیدم!
آقا گلاب بروتون ولی این که شما نشون دادید یه کار قشنگ فتوشاپیه از استادیوم فرزن مونیخ که در معماری مدرن معروفه بخاطر سقف پلاستیکیش. گلاب بروتون این نمایه اون تصویره هم کار فتوشاپیه خوشگلی شده (دیگه خداییش! شایدم المپیک پکنو توی مونیخ برگزار کردن! ویا مونیخ شهری در چین هست و یا چین یک کشور اروپائی و یا ......؟)
این تخصص (تخسس ؟ تخثث ؟ تخصس ؟ تخصث ؟ تخثص ؟ تخثس ؟ تخسص؟ تخسث؟ ) دوستان مک دونالد خوره لینوکس کار درباره ویندوزه این آقاهه بیگ لیتز واقعا انسان رو به شعف میاره و خودش بیانگر اینه که واقعا چقدر این سیستم عامل بده که همه دوستان متخصصش ( ؟؟؟؟) هستن :D
نقل‌قول
بدون اغراق، تو بررسي‌هايي كه از پست‌هاي شما داشتم، هميشه از شما خوشم اومده
البته من کرگدن نیستم ولی با این وجود خیلی ممنونم 8) من هم همیشه از خودم خیلی خوشم میاد ;D
اگه میشه دوستان محبت کنن برای این داستان های عجیب غریب زیباشون رفرانس های معتبر و قابل استناد عنوان کنن
من البته از طرف دارهای پر و پا قرص پول های جیب جناب بگ لیتسم ولی فکر می کنم طرف انقدرم دیگه ..... نباشه که با این همه یال و کوپالش فکر هنگ کردن سیستم رو نکنه:
اولا معرفی یه سیستم توسط بیگ لیتس اونم توی سال 1995 ؟ این زمان طولانی در ماوراء تاریخ نیست (البته برای شما رو نمی دونم ولی اون موقع من کاربر رایانه بودم که بهش می گفتن کامپیوتر) و قابل بررسی هست و این اتفاق هم پدر صاحاب بازاریابی رو فرش می کنه!
دوما توی معرفی یه سیستم عامل احیانا معرف نمی شینه پشتش و یه دو ساعتی باهاش کار کنه تا همه ببینن دست بزنن (لطفا یه جستجوئی در این زمینه توی اینترنت بکنین ;D بد نیست)
سوما محبت کنید و یه نسخه 95 روی یه سیستم بنصبید (حتی از اون قدیمیتر نباشه) تا ببینید درباره هنگ کردن چه موجود نازنینی با چه کارائی صحبت می کنید بعدا خودتون نظرتون راجع به هنگ کردن سیستم بیگلی در مراسم معارفه عوض میشه (لطفا اول باهاش کار کنید! نکته انحرافی توی موضوع هست)
چهارما جدای از مبحث ویرووس هائی که بعضا خیلی جالب هستن ( آی لاو یو رایانه شما رو تبدیل به ظرفی می کرد که فقط به درد آکواریوم می خورد و پرورش ماهی و نوع دیگری - که اسمش یادم نیست - روی رم می نشست و پاک کردنش به زمان خودش محال بود و یا کاسیاس که اولین موجود زنده با قابلیت تکثیر حتی از طریق امواج بود و ...) ونادوز (جمع ویندوز) جزء سیستم های معقول به جهت خدمات دهی بودند (تا قبل از ویستا) و خصوصا (خثوصا ؟ خسوثا ؟ .......؟) ارائه پشتیبانی و بروزرسانی های مرتب در حد دربی تیم ملی (که برای سرویس های بزرگ که منظور از اونها همون هگزاترابایت ها و اگزادرم هائیست که احتمالا شما حتی نمی دونید درمورد چه چیزی لفظ قلم می کنید - من یه بار کنار یکی از این غول ها عکس گرفتم ;) -  هم هزینه مناسبی داشت و هم سرعت مناسب)
یه دکتری که الان مرده گفته: اگه می خوای یه چیزی رو خراب کنی خوب باهاش درنیوفت بلکه بد ازش دفاع کن. حالا شده حکایت دفاعیات زیبای ما از سیستم عامل لینوکس. نمی دونم توی اشعار کرگدن عزیز بود یا دوستشون یا دوست دوستشون یا دوست دوست دوستشون یا دشمنشون که درباره هزینه ها و رفع ایرادات و روش هاشون و در دسترس بودن و .... زیبا سروده بودند. خوب واقعیت در عمل با این فرمایشات خیلی متفاوته و این صحبت ها نه صحبت های کارشناسی هست و نه علمی. این بحث ها صرفا یک نوع دیدگاه نسبت به مسئله هست. می گن نون و پنیر با دلدرد بعدش قیمت چلو کباب تموم می شه و این هم البته نوع دیگری از دیدگاه درباره مسئله برای ما چند نفر هلاک علم بهتر است یا ثروت هست (من ولی با خوردن همبرگر کاملا موافقم)
کی می خواهیم بپذیریم که آنچه مهمه قانع کردن کاربران لینوکس به استفاده از لینوکس نیست! نمی دونم.

تاپیکم می زنم ملت بخونن بخندن صاب فروم میاد می بندتش ](*,)

واقعا من که اینجام نیاز ندارم بدونم لینوکس بهتره یا ویندوز! تازه وارد باشم احتمالا تا هفته آینده می فهمم (خودم نظر خودم رو پیدا می کنم)
کاربران لینوکس نیاز به قانع شدن درباره اینکه لینوکس استفاده کنند ندارند!!!!!!!!!!
(پایان نامه هم تایپ می کنیم ;D )

شاید هم حق با شماست و ما اشعار زیبایی گفتیم :)

برای بنده به شخصه هیچ اهمیتی نداره ۲ نفر کمتر یا بیشتر  از لینوکس استفاده کنند :) بنده برای کارم نیاز ۱۰۰ ٪ به لینوکس دارم و ارزشش رو هم خوب می دونم :)
بنده مبلغ مذهبی نیستم که بخوام هر چیزی رو به زور به خورد ملت بدم :) شما می تونید هر جور دوست دارید زندگی کنید :) دنیا برای شماست
موفق و شاد باشید :)
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1389، 12:07 ب‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #91 : 08 خرداد 1389، 02:13 ب‌ظ »
کرگدن عزیز!
متاسفانه دنیا برای من نیست که اگر بود هم همه آنرا می فروختم به آقای بیگ لیتس و می رفتم هند!  8) متاسفانه هرجور هم که دوست دارم نمی توانم زندگی کنم که قانون مانع تردد بدون البسه در خیابان میشه ;D
و مبلغ مذهبی هم نیستم اما مهمان که به خانه ام می آید به ایشان به زور غذا می هم (نخورد با کتک می خوره!) .
 البته اگر شما کس دیگری را هم می شناسید که برای وی اهمیت داره که دو نفر کمتر یا بیشتر از لینوکس استفاده کنن وی یا استالمن هست یا تروالدز یا ابله! مسلما دو نفر کاربر کم و زیاد یک سیستم عامل را منسوخ یا محبوب نمی کنه (خداییش اگه اوباما باشه باید بهش فکر کرد!) ولی خداییش رفاقتی بگم شما با این همه احساسات نصیحت منشانه تان بد هم نیست برید یه دوره آموزش مبلغ مذهبی شذن ببینید ها! خداییش خیلی استعداد دارید توی این زمینه ;)
این صاب فروم هم که چپ و راست نشسته فقط من تاپیک بزنم ، پاکش کنه! یکی نیست بهش بگه بابا تو مگه کار دیگه ائی تو زندگیت نداری که گیر دادی به من :( 
مرگ بر آمریکا ، مرگ بر صدام
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #92 : 08 خرداد 1389، 02:23 ب‌ظ »
باز هم خطاب به کرگدن زیبا و عزیز!
آقا من یه بار دیگه پست خودمو خوندم تا بفهمم شما چرا دلخور شدی:
نقل‌قول
نمی دونم توی اشعار کرگدن عزیز بود یا دوستشون یا دوست دوستشون یا دوست دوست دوستشون یا دشمنشون که درباره هزینه ها و رفع ایرادات و روش هاشون و در دسترس بودن و .... زیبا سروده بودند
تا بالاخره پیدا کردم ;D
عزیز دل برادر من معذرت می خوام! اصلا قصد بی احترامی نبود! سوء تفاهمی پیش اومده!
من همیشه معتقدم برنامه نویسی شعر گفتنه و خودم هم بسیاری از مواقع از نظم نویسی همانند شاعری لذت می برم. قصدم بلند کردن گفتار شما تا برنامه نویسی و برنامه ریزی بود و نه خدای ناکرده بی احترامی!
اما باز هم پوزش من را بپذیرید و برای شادی روح این مرحوم - خودم رو عرض می کنم - لبخند بزنید ;D
الهی که که به هرچی می خوای برسی و بری فلسطین!
آقا این صاب فروم نشسته من تاپیک بزنم ؛ حذفش کنه! آخه مگه خودش زندگی نداره؟
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #93 : 08 خرداد 1389، 03:06 ب‌ظ »
آقا حالا که در مورد مک حرف می‌زنید یکی بیاد بگه این «والدیگرانو» یعنی چی!

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #94 : 09 خرداد 1389، 03:21 ب‌ظ »
چشم من حتما میام و درباره والدیگرانو یک کنفرانس می ذارم تا حالشو ببری ;)

ولی خوب که به این کلمه نگاه می کنم شبیه یه نوع نون باگت هست که احتمالا در همبرگر به کار میره.
بحث پس چرا خوابید؟ خوب داشتین آقایون علما یقه همدیگه رو می گرفتین؟

آقا من فکر کنم مک برای استفاده روی سیستم های کامپیوتری خیلی عالی باشه به حدی که لینوکس یه ده سال وقت بخواد به پاش برسه. انصافا سیستم عامل بدون نقص یعنی مک. حالا قبول دارم ویندوز یه جورائی نواقص لینوکس رو داره ولی مک یه چیز دیگست! (با سس سفید)
ت بده عزیز! ;D
----

آفلاین Big Bang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
  • کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!
« پاسخ #95 : 10 خرداد 1389، 12:42 ق‌ظ »
Votekick hadi3457 ;D

آفلاین kaveh_asroma

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #96 : 04 فروردین 1391، 08:08 ب‌ظ »
واسه من مک ۲ برتری نسبت به اوبنتو داره که مجبور شدم با تمام برتری هایی که اوبنتو نسبت به مک داشت تو مک بمونم. یکی پشتیبانی محصولات ادوب مثل فتوشاپ و افتر افکت و ... یکی پیش نمایش فایل ها حتی psd و پیش نمایش سریع و فوق العاده کار راه انداز.
اگه میتونستم adobe master collection cs5.5 رو تو اوبنتو نصب کنم حتما برمیگشتم اوبنتو.

آفلاین kaveh_asroma

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #97 : 04 فروردین 1391، 08:12 ب‌ظ »
چشم من حتما میام و درباره والدیگرانو یک کنفرانس می ذارم تا حالشو ببری ;)

ولی خوب که به این کلمه نگاه می کنم شبیه یه نوع نون باگت هست که احتمالا در همبرگر به کار میره.
بحث پس چرا خوابید؟ خوب داشتین آقایون علما یقه همدیگه رو می گرفتین؟

آقا من فکر کنم مک برای استفاده روی سیستم های کامپیوتری خیلی عالی باشه به حدی که لینوکس یه ده سال وقت بخواد به پاش برسه. انصافا سیستم عامل بدون نقص یعنی مک. حالا قبول دارم ویندوز یه جورائی نواقص لینوکس رو داره ولی مک یه چیز دیگست! (با سس سفید)
ت بده عزیز! ;D
من خیلی کاربر حرفه ای نیستم ولی نسبت به اوبنتو فوق العاده محدودیت داره. خیلی گشتم و سعی کردم اونو انطور که خودم میخوام شخصی سازی کنم ولی نشد. بیش از حد دست و پای ادمو واسه شخصی سازی بسته. ولی قبول دارم برای من از ویندوز جذابتره

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #98 : 04 فروردین 1391، 09:32 ب‌ظ »
طبیعتا به سبب آزاد و غیر آزاد بودن نمیشه این دو سیستم عامل رو مقایسه کرد، ولی من میگم مک!

چون درسته که مک آزاد نیست، ولی لااقل بهترین پشتیبانی رو داره، از طرفی با خرید یک دستگاه Apple ، پول 10 تا (حداقل) آپدیت بعدی رو هم دادید، و در صورت امکان بیشتر هم میتونید آپدیت کنید ( با هزینه بسیار کم).

ولی در مورد لینوکس و مک ، باید بگم که وقتی سیستم اپل ندارم، و امکان خرید ویندوز اورجینال هم برام نیست و مایکروسافت کشورم رو تحریم فرموده، هیچ راهی جز استفاده از لینوکس نمیمونه، در ضمن توزیعات متناسب کاربران خانگی مثل اوبونتو و پارسیکس هم موجودند و میشه براحتی ازشون استفاده برد!

اما در مورد برتری های مک نسبت به لینوکس، میشه به وجود سری اداب و آفیس کامل برای مک اشاره کرد که خیلی پیش تر از ویندوز در مک بودند (البته آفیس خود اپل ، یعنی iWork)

لینوکس هم که ماشا الله براحتی روی هر سخت افزاری نصب میشه (چون که توزیعات زیادی مختص هر سخت افزاری داره) و نیازی نیست که سازگار بشه.

در کل ویندوز چه در دنیای آزاد و چه در دنیای غیر آزاد از رقبای دست اول خودش (در آزادها گنو/لینوکس و غیر آزادها مک) خیلی عقب میمونه ، و مک هم تقریبا با همه گیر شدنش و در دسترس بودنش ، دیگه جایگزین ویندوز میان گیک های اپل میشه ، به تازگی بوت کمپ اپل هم با لینوکس سازگار تر شده و این نشون دهنده حمابت اپل از نرم افزار آزاد هست، پس اگر زمانی یک لپتاپ اپل خریدید، بدون پاک کردن مک میتونید از دنیای آزاد هم بهره ببرید :)
« آخرین ویرایش: 06 اردیبهشت 1391، 06:54 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #99 : 04 فروردین 1391، 11:31 ب‌ظ »
یک برتری مک بر لینوکس که هیچ کس بهش اشاره نکرد مصرف بسیار پایین انرژی هست.لپتاب های apple تا 7 ساعت با باتری کار میکنه.در لینوکس این میزان بین 10 دقیقه تا نهایت 2 ساعت نوسان داره.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #100 : 05 فروردین 1391، 12:25 ق‌ظ »
یک برتری مک بر لینوکس که هیچ کس بهش اشاره نکرد مصرف بسیار پایین انرژی هست.لپتاب های apple تا 7 ساعت با باتری کار میکنه.در لینوکس این میزان بین 10 دقیقه تا نهایت 2 ساعت نوسان داره.

دقیقا، من حتی تو نسخه های هک شده مخصوص PC هم مشکلی نداشتم!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Darknight

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
« پاسخ #101 : 06 فروردین 1391، 10:51 ق‌ظ »
سلام به مومنین
تا وسطهای بحث مطالب خوب بود ولی یکدفعه کشید به سمت ویندوز، بگذریم و بریم سر بحث اصلی
اگر من بخوام سیستم عاملی رو برای افراد عادی معرفی کنم حتما و قطعا ویندوز رو معرفی می کنم. هرچند مزخرف باشه ولی یک کاربر عادی بیشتر از ویندوز نیاز نداره
مک رو هیچوقت پیشنهاد نمی کنم چون با پولی که به سیستم های مک میدی می تونی با نصف قیمت بلکه یک سوم قیمت سیستمی بسیار قویتر از اون رو جمع کنی.(چون من انیمیشن ساز هستم و تخصصمه میگم)
دوستان لینوکسی باید این واقعیت رو بپذیریم که کمبود نرم افزارهای قوی ویندوز و مک در لینوکس ضربه بسیار سنگینی به لینوکس زده. این حرف رو چندبار زدم و شماها هم قبول دارید. نرم افزارهای جایگزین در لینوکس بسیار ضعیف تر از نرم افزارهای مشابه در ویندوز و مک هستند. حداقل اگر روی توضیع های لینوکس کار می کردم سعی می کردم حرکتی کنم تا نرم افزارهای قوی و پرطرفدار ویندوز در لینوکس استفاده بشه(هرچند این کار آزادی لینوکس رو زیر سوال میبره) و حداقل نرم افزارهای جایگزین رو خیلی سریع به حد نرم افزارهای موجود در مک و ویندوز میرسوندم.
دلیلش اینه که هرکسی که از سیستم عاملی استفاده میکنه توقع داره بتونه در اون سیستم عامل کارهای روزمره و مهمتر کارهای تخصصی خودش رو انجام بده. حالا شما در نظر بگیرید شخص بیاد روی لینوکس و نتونه کارهای تخصصی خودش رو انجام بده.
همونطور که در بالا گفتم من اگر بخوام به کاربر عادی پیشنهاد بدم ویندوز رو پیشنهاد می دم چون برای اون شخص راحته. مک رو هیچوقت پیشنهاد نمی کنم فقط بخاطر قیمتش که حداقل 3 برابر اختلاف قیمت داره
موفق باشید. یا علی

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
پاسخ به: لینوکس یا مک؟! مساله این است...
« پاسخ #102 : 06 فروردین 1391، 09:24 ب‌ظ »
خوب شما اینهمه از بدی های مک گفتید ولی حالا چند تا از بدی های لینوکس :

1.اگه دقت کرده باشین اکثر توزیع های لینوکس ناپایداری شدیدی دارن. درسته که در حالت رفع باگ شده و پس از کلی سر و کله زدن از سیستم های دیگه پایدار تر هستن. ولی تا حالا دقت کردید که چقدر مشکل با لینوکس زیاده؟ توی همین انجمن نگاه کنید ببینید حجم مسائل آموزشی بیشتره یا رفع مشکلات؟

2. لینوکس به خوبی از مودم های دیال آپ پشتیبانی نمیکنه و این برای کشوری مثل ایران که 70 درصد کاربراش حداقل از دیال آپ استفاده میکنن یه فاجعه میتونه باشه.

3.نرم افزارهای لینوکسی هنوز خیلی راه دارن تا به نسخه های تجاری برسن. هرگز نمیشه openoffice یا gimp رو با ms office و فتوشاپ مقایسه کرد. طیف گسترده نرم افزاری که لینوکس داره و خیلی ها به عنوان یه حسن ازش نام میبرن واقعا کاربر رو گیج میکنه و در بسیاری از موارد هرگز به یه نرم افزار حرفه ای نمیرسن. ( مثلا هرگز نرم افزاری توی لینوکس با امکانات و قدرت kmplayer دیده نمیشه. من خیلی گشتم. میشناسید معرفی کنید. )

4.در لینوکس کاربر در اختیار سیستم عامل هست. چجوری؟ تا حالا دقت کردین که وقتی اولین بار به لینوکس اومدین ( برای این اینطور میگم چون شاید الان براتون عادی شده باشه ) چند روز وقتتون رو صرف رفع مشکلات سیستم عامل و کامل کردنش کردین؟ در صورتی که این وقت در مک صرف کار های اساسی میشه و نیازی به سر و کله زدن با سیستم عامل نیست. حتی خود کاربران لینوکس به کسانی که میخوان از ویندوز مهاجرت کنن میگن : اگه حوصله سر و کله زدن با سیستم عامل رو نداری نیا!

و کلی مشکلات دیگه که اگه لازم بشه میگم.
با سلام
با توجه به اطلاعات من که یه تازه‌کارم
مورد اول : دوستانی که دوست دارن کمتر باگ ببینند میتونند از مخازن استیبل استفاده کنند.
مورد دوم : از اونجایی که ADSL داشتم به چنین مشکلی نخوردم ولی از دوستام شنیدم که روش نصب مودم‌های دایل آپ هم در اینترنت یافت میشه
مورد سوم : دوست گرامی لطفا یه سرچ توی اینترنت بزنید و نمونه کارهایی که با gimp یا Inkscape شده رو ببینید ... من خودم عمری با فتوشاپ و کرل زندگی کردم ولی از لحاظ قدرتمندی Gimp و Inkscape خیلی قوی هستند. فکر نمی‌کنم قرار باشه نرم‌افزار آزاد فقط به تجاری شدن فکر کنه!
مورد چهارم : این حرف شما رو قبول ندارم ... شما هر طور بخواین، با هر سلیقه‌ای می‌تونید گنو/لینوکستون رو کاستومایز کنید ... در ضمن توزیع‌هایی وجود دارن که بعد از نصب کاستومایز شده باشن!
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین mamali0935

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
پاسخ : لینوکس یا مک؟!
« پاسخ #103 : 06 اردیبهشت 1391، 06:18 ب‌ظ »
این ساکس رو هر کار کردم نشد نصب کنم..وگرنه کلا ویندوز رو میریخنم دور

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : لینوکس یا مک؟!
« پاسخ #104 : 06 اردیبهشت 1391، 07:08 ب‌ظ »
گنو/لینوکس چون:

۱. مک آزاد نیست
۲. مک رایگان نیست
۳. مک قابل شخصی‌سازی نیست
۴. ترمینال در مک خیلی ابتدایی‌تره
۵. پشتیبانی در مک خیلی ضعیف و ابتداییه. برای هر مشکلی باید به خود اپل مراجعه بشه
۶. رابط کاربری در مک خیلی از یونیتی عقب‌تره
۷. سازگاری مک با زبان فارسی خیلی پایینه و مثلا هنوز نرم‌افزاری که بشه باهاش متون فارسی رو بدون مشکل نوشت و ویرایش کرد وجود نداره
۸. مک فقط روی سخت‌افزار خودش نصب می‌شه
۹. بومی‌سازی در مک تعریف نشده و مثلا سیستم تقویم فارسی نداره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن