انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با دبل کلیک موس پد لب تاپ  (دفعات بازدید: 3047 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین babak_kish

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
مشکل با دبل کلیک موس پد لب تاپ
« : 18 تیر 1395، 03:08 ب‌ظ »
سلام
من سرچ کردم ولی جواب این پرسش را پیدا نکردم
با موس پی لب تاپ توی محیط کالی و لینوکس کلا نمیشه دبل کلیک کرد یک اموزش توی یک سایت پیدا کردم که مشکل را حل میشکنه ولی هربار که ری استارت کنم باز برمیگرده به حالت اول از دوستان کسی راه حلی داره؟ اموزشی هم که گفتم را پیوست کردم
با تشکر

شاید برای شما هم پیش اومده باشه که بعد از نصب لینوکس متوجه بشید که نمی تونید با تاچ پد یا موس کلیک کنید یا از اسکرول استفاده کنید ، خب این مشکلی بود که برای خود من بعد از نصب کالی لینوکس به وجود اومد و اینجوری حل شد : محیط ترمینال رو باز کنید اگر نشانگر موس حرکت هم نمیکنه ، از کلید های میانبر ctrl+alt+t استفاده کنید که البته لازمه اش اینه که قبلا چنین میانبری برای ترمینال تعریف شده باشه ( :دی) اگه این هم عمل نکرد ، از اونجایی که هدف ما فعلا فقط دسترسی به ترمیناله ، کلید های alt+F2 رو فشار بدید تا پنجره run باز بشه و در اون تایپ کنید : gnome-terminal خب حالا که به هر لطایف الحیلی به ترمینال دست پیدا کردیم ، میتونیم مشکل موس و تاچ پد رو حل کنیم: در محیط ترمینال این کد رو تایپ کنید :

modprobe -r psmouse
modprobe psmouse proto=imps

خب اصولا باید مشکل حل شده باشه ، برای اینکه تغییرات ذخیره بشه و بعد از ری استارت همه چیز به حالت اول برنگرده ، leafpad رو باز کنید و این کد رو بنویسید : options psmouse proto=imps و این فایل رو با هر اسمی که دوست دارین با پسوند conf و در مسیر etc \ modprobe.d ذخیره کنید . خب برای اینکه خیالتون راحت بشه وارد setting \ keyboard بشید و در تب shortcuts در قسمت custom shortcut یک میانبر برای دسترسی به ترمینال تعریف کنید .به این صورت که علامت + رو بزنین و در پنجره باز شده در قسمت name بنویسید terminal یا هر اسمی که باهاش راحتین و در قسمت command بنویسید gnome-terminal و add رو بزنین تا ردیفی برای میانبر ترمینال ایجاد بشه ، روی اون کلیک کنید و نگه دارید تا بنویسه new acceleration و کلید های ctrl+alt+t یا هر میانبری که دوست دارین رو وارد کنین

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
پاسخ : مشکل با دبل کلیک موس پد لب تاپ
« پاسخ #1 : 18 تیر 1395، 03:40 ب‌ظ »
بذارش تو استارت آپ.

آفلاین babak_kish

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 18 تیر 1395، 05:09 ب‌ظ »
ممنون
میشه دقیقا توضیح بدید چکار کنم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 18 تیر 1395، 05:16 ب‌ظ »
باید ماژولش رو اضافه کنی به فهررست ماژول‌های بار شونده هنگام راه‌اندازی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول صفری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • رسول صفری |‌Rasool Safari
« پاسخ #4 : 18 تیر 1395، 10:38 ب‌ظ »
سلام
محیط کالی و لینوکس
سلام
یه سوال .... حالا چرا کالی ؟؟!!
Arch + KDE Plasma 5.9 :)

آفلاین babak_kish

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 18 تیر 1395، 10:56 ب‌ظ »
همینطوری بخاطر کار کردن و تجربه کردن توزیع های مختلف

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #6 : 19 تیر 1395، 01:44 ق‌ظ »
ممنون
میشه دقیقا توضیح بدید چکار کنم

درود.

بسته به نسخه ی ubuntu ممکن است راه حل های مختلفی نیاز به طی کردن باشد، نسخه های قدیمی تر ubuntu فاقد systemd بوده که مراحل کار با مراحلی که در مثال فعلی توضیح داده خواهد شد متفاوت خواهد بود. در مثال زیر فرض بر این است شما از آخرین نسخه ی اوبونتو استفاده می کنید(نسخه ی 16.04). نکته اینکه مراحل برای تمامی توزیع های دارای systemd یکسان می باشد.

- دستور زیر را در ترمینال وارد کنید

cd /etc/modprobe.d

در این مسیر لیستی از درایور هایی که در هنگام بارگزاری سیستم عامل بارگیری خواهند شد دیده میشود. حال نیاز است که یک فایل با نام دلخواه و با پسوند conf ایجاد کنید. در مثال فرض بر آن است که ما از ویرایشگر nano استفاده خواهیم کرد:

sudo nano mydriver.conf

نام فایل ( همان عنوان mydriver ) اختیاری است و پسوند حتما باید conf باشد. محتویات فایل باید به صورت زیر باشد.

options ModuleName

به جای ModuleName نام ماژول مورد نظر برای بارگیری را انتخاب کنید.
پس از ذخیره قادر خواهید بود در هنگام بارگیری سیستم عامل ماژول مورد نظر را نیز بارگیری کنید
« آخرین ویرایش: 19 تیر 1395، 01:56 ق‌ظ توسط s1mpleworld »
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32