انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آیا کسی با MATLAB اوبونتو کارکرده؟ مشکل با تصاویری که Matlab رسم می کنه.  (دفعات بازدید: 3469 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hassanagha

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
سلام به همه
آیا کسی با MATLAB اوبونتو کارکرده؟
من یه مشکلی دارم در تصاویری که Matlab رسم می کنه.
به طور کاملا اتفاقی نصف بعضی از Figure ها می افتد توی Desktop های کناری که فعالند. گاهی توی چپی گاهی توی راستی و اونوقت فقط نصف تصویر رسم می شه. و بقیه Figure خالی می مونه
مصیبتی شده که نگو.
بعضی اوقات نتیجه یک شبیه سازی که ۴-۵ ساعت زمان برده قراره که رسم بشه که اینطوری داغون میشه.
کسی می تونه کمک کنه؟
ممنون

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
پاسخ به: آیا کسی با MATLAB اوبونتو کارکرده؟ مشکل ب
« پاسخ #1 : 25 اردیبهشت 1389، 04:18 ب‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
به طور کاملا اتفاقی نصف بعضی از Figure ها می افتد توی Desktop های کناری که فعالند.
اگه درست حدس زده باشم نمودارتون از اندازه desktop بزرگتره می‌تونم بپرسم که با رسم‌های ساده هم همین مشکل رو دارید یا نه؟ و از چه دستوری برای رسم استفاده می‌کنید؟ شاید بتونید اندازه figure رو توی دستور تنظیم کنید.

آفلاین hassanagha

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
این نیست که همیشه بزرگتر باشه.
اگر گوشه سمت چپ بالای شکل را روی صفحه به (x0 , y0) نشان بدیم. این مختصات به طور کاملا اتفاقی انتخاب می شه. همینطور اندازه شکلهایی که نصفشون توی دسک تاپهای کناری است نیز کاملا اتفاقی هستند.
از دستور plot (x,y) استفاده کردم.
حتی مختصات و ابعاد را نیز با دستورات زیر تنظیم کردم. ولی باز هم الا بختکی شکل را هر جا دوست داشت باز می کنه
set(0,'Units','pixels')
pos=[50 50 1200 600];
figure('Position',pos); 

آفلاین Aboozar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
    • صفحه شخصی گوگل
نقل‌قول
بعضی اوقات نتیجه یک شبیه سازی که ۴-۵ ساعت زمان برده قراره که رسم بشه که اینطوری داغون میشه.
شما نتيجه محاسباتت رو توي فايل بنويس كه از بين نره. هميشه هم بعدش ميتوني فورا plot كني.
آرزوهایت را یادداشت کن . خداوند آنها را فراموش نمی کند . اما ، تو یادت می رود که آنچه که امروز داری، خواسته دیروزت بوده است .