انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راه اندازی Squid برای Share کردن اینبرنت برای ۲ یا ۳ سیستم  (دفعات بازدید: 3168 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rostamiani

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
سلام
من می خوام با Squid اینترنت رو بین سیستم خودم که UBUNTU 10.4 روش نصبه و سیستم دیگه ای که Windows 7 داره Share کنم
یک مودم ADSL بیسیم هم دارم که ۴ تا پورت LAN داره و سیستم ها از این طریق به هم وصل شدند
در ضمن اگه کسی خواست به صورت بی سیم به اینترنت وصل بشه ُمی خوام بتونم بهش اینترنت بدم

GAdmin-Squid رو هم نصب کردم ولی نمی دونم از کجا باید شروع کنم. این امکانات رو می خوام:

۱.می خوام تمام ترافیک اینترنت رو Cache کنم تا توی \هنای بانر صرفه جویی بشه
۲.می خوام بدونم اینترنتم رو برای چه کاری صرف کردم.چون تا حالا که با ویندوز به اینترنت وصل می شدم مصرف بیخودی بالا بود
۳.می خوام یه سری محدودیت روی سیستم دیگه بزارم.مثل حداکثر ترافیک روزانه :)

همه این کار ها رو می تونم با Squid انجام بدم؟
متشکرم  ;D

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
سلام
من می خوام با Squid اینترنت رو بین سیستم خودم که UBUNTU 10.4 روش نصبه و سیستم دیگه ای که Windows 7 داره Share کنم
یک مودم ADSL بیسیم هم دارم که ۴ تا پورت LAN داره و سیستم ها از این طریق به هم وصل شدند
در ضمن اگه کسی خواست به صورت بی سیم به اینترنت وصل بشه ُمی خوام بتونم بهش اینترنت بدم

GAdmin-Squid رو هم نصب کردم ولی نمی دونم از کجا باید شروع کنم. این امکانات رو می خوام:

۲.می خوام بدونم اینترنتم رو برای چه کاری صرف کردم.چون تا حالا که با ویندوز به اینترنت وصل می شدم مصرف بیخودی بالا بود

متشکرم  ;D
لطفا قبل از زدن تاپیک جستجو کنید.....
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12617.0.html
و...

آفلاین rostamiani

• Jr. Member
  • *
سلام

متشکرم  ;D
لطفا قبل از زدن تاپیک جستجو کنید.....
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12617.0.html
و...

خیلی متشکرم
ولی از اونجا که کمی تازه کارم اون مقاله با کارم نمیاد :)
در ضمن من ترجیح می دم با GAdmin-Squid کار کنم تا فایل متنی  ;D

اگه ممکنه یکی از دوستان بگه باید چطور GAdmin-Squid رو تنظیم کنمُ ممنون میشم  :)

آفلاین حسین تابش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
سلام.
فکر کنم اگه از کتاب Squid: The Definitive Guide-O'Reilly استفاده کنید مناسب باشه. فقط اگه جسارت نباشه می خواستم چند تا پیشنهاد بدم. چون خودم یه تجریه کوچیک در مورد کار با Squid رو دارم.

1. اگه بخواهید با Gadmin یا هر برنامه دیگه ای کار کنید، نیاز دارید که به اکثر مفاهیم فایل تنطیمات متنی مسلط باشید. به عنوان نظر شخصی می گم؛ خیلی رو Gadmin حساب نکن  ;) بهتره از همون پایه با کتاب شروع بشه!

2. وقتی در Squid بیشتر وارد شدید، متوجه می شوید که Cache کردن همه ترافیک عملکرد squid رو خیلی کم می کنه.

کار با Squid اونقدر ها هم که به نظر میاد سخت نیست.  :)
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1389، 12:58 ب‌ظ توسط حسین تابش »

آفلاین rostamiani

• Jr. Member
  • *
سلام.
فکر کنم اگه از کتاب Squid: The Definitive Guide-O'Reilly استفاده کنید مناسب باشه. فقط اگه جسارت نباشه می خواستم چند تا پیشنهاد بدم. چون خودم یه تجریه کوچیک در مورد کار با Squid رو دارم.

1. اگه بخواهید با Gadmin یا هر برنامه دیگه ای کار کنید، نیاز دارید که به اکثر مفاهیم فایل تنطیمات متنی مسلط باشید. به عنوان نظر شخصی می گم؛ خیلی رو Gadmin حساب نکن  ;) بهتره از همون پایه با کتاب شروع بشه!

2. وقتی در Squid بیشتر وارد شدید، متوجه می شوید که Cash کردن همه ترافیک عملکرد squid رو خیلی کم می کنه.

کار با Squid اونقدر ها هم که به نظر میاد سخت نیست.  :)

خیلی خیلی متشکرم :)

1.خیلی متشکرم حتما همین کار رو می کنم  \\:D/
2.چرا ؟؟؟ هارد دیسک رو خیلی درگیر می کنه ؟ یعنی می شه فقط ترافیک صفحه ها یا ... رو Cache کرد ؟ پیشنهاد می کنید چه چیز هایی رو Cache کنم ؟
3.چه عالی  :D

متشکرم

آفلاین حسین تابش

• Jr. Member
  • *
بله. دقیقا. شما می تونید هر چیزی رو که دلتون می خواهید Cache کنید. حتی در این حد که صفحات asp، jsp, html و ... رو هم می تونید مشخص کنید. با استفاده از refresh_pattern ها فکر کنم. البته دوستانی که بیشتر با Squid کار کردن، بهتر می تونن کمکتون کنن. البته به شرطی که این جوری (http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12224.0/topicseen.html   ??? :( ) جوابتون رو ندن!  ;)
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1389، 01:12 ب‌ظ توسط حسین تابش »

آفلاین rostamiani

• Jr. Member
  • *
خیلی متشکرم :)

پس چرا عملکرد Squid با Cache کردن همه ترافیک کم میشه ؟

آفلاین حسین تابش

• Jr. Member
  • *
والا دقیقا نمی دونم فکر کنم دلیل همون در صف قرار گرفتن زیاد درخواست ها و درگیر شدن هارد باشه. باز بستگی به شبکه شما داره من این کار رو برای ۳۰ تا سیستم انجام دادن که ۱۲ ساعت در روز ترافیک سنگینی داشتن به این نتیجه رسیدم که کار بی فایده ای هست Cache همه موارد. شاید همه کاربرای ما هر روز به سایت  Yahoo سر بزنن ولی ممکنه یکی از کاربران به سایتی سر بزنه و تا ۱ سال دیگه کسی از شبکه ما تو اون سایت نره! چه دلیلی وجود داره که همه اطلاعات اون سایت در سرور ما ذخیره بشه؟!