دوستان، لطفا احترام همدیگر رو نگه داریم.
دو مساله هست،یکی تاپیکهای تبلیغاتی که گفته شده و این مساله تا جایی که اطلاع دارم کاربران اوبونتو این مساله را رعایت می کنن و تاپیکهای نامناسب به سرعت گزارش میشه که جا داره از همه تشکر کنم
اما اگه منظور از تاپیکهای تبلیغاتی چیز دیگه ای باشه، مثلا تبلیغ یک انجمن دیگه لینوکسی یا یک توزیع دیگه، در حدی که باعث ایجاد درگیری نشه، مشکلی نبوده و نیست و باعث میشه که اطلاعات همه بالاتر بره.
و موضوع همیشگی تاپیکهای تکراری، بد نیست یه توضیح داده بشه. اینکه تاپیک تکراری وجود داره یک واقعیت غیرقابل انکار هست و یک مساله توی انجمن که نظمش رو تا حدی به هم می زنه. اما گاهی وقتها هم هست چند مشکل تحت عنوان یک موضوع مطرح می شن مثلا مشکل با کارت nvidia می تونه به تمام سریها مربوط باشه ولی مشکل یک سری ۷۰۰۰ با یک سری ۵۰۰۰ یکی نیست
ولی از نظر عنوانی مشابه هستن شاید چون در عنوان دقت نمیشه یا دانشش نیست. خودم اوایلی که با اوبونتو کار می کردم، خیلی از سخت افزار یا برنامه ها سر در نمی آوردم و بعدها فهمیدم که بعضی از مسایل طور دیگه ای بودن
فکر می کنم برای دوستان دیگه هم همینطوری باشه.
ولی خود تاپیکهای تکراری: در مورد پیشنهاد مربوطه، قبلا این پیشنهاد مطرح شده بود. اما به دلیل اینکه بیشتر کسانی که با لینوکس آشنا می شن، به این انجمن مراجعه می کنن، تصمیم گرفته شد که مثل انجمنهای دیگه ای که هستن و قوانین سختگیرانه ای برای پستهای تکراری دارن یا اینکه حتی برای پستهای تشکر محدودیت ایجاد می کنن، عمل نشه. قطعا این تصمیم هزینه داشته و داره و اون همکاری و همدلی کاربران حرفه ای تر با کاربران جدید هست (Linux for Human Beings)
کاربرانی هم بودن و هستن که وقتی موضوع تکراری می بینن، با یک جستجو، لینک درست رو می دن و این طوری مساله راحت حل میشه. و از همه این دوستان - چه قدیم و چه جدید - تشکر می کنم. این کار زحمت داره، ولی به منظم شدن و بهتر شدن جامعه خودمون کمک می کنه.یادمون باشه، این جامعه کاربری ماست و قرار نیست کسی دیگه برای ما اون رو بسازه. این جامعه - صرف نظر از درست یا غلط بودن - باز هست و هر کسی می تونه وارد بشه و نمیشه برای ورود شرط تعیین کرد. میشه فقط کمک کرد که همفکری و همدلی باشه.
ولی به هر حال اجرای این رویه سخته و بدون کمک و همکاری کافی دوستان، منجر به وجود تاپیکهای تکراری میشه و شده...
زیاد صحبت شد، ببخشید؛ ولی به کاربرای جدید توصیه می کنم که حتما جستجو کنیم. برای اینکه اگه مساله شما قبلا حل شده باشه، لازم نیست که مدتی صبر کنیم تا مساله حل بشه. فلسفه این عبارت [حل شد] که مدتی فرهنگ شده بود توی پستها و الان کمرنگ شده همینه که وقتی کسی به جواب می رسه، به بقیه هم اطلاع بده که برای جستجو مفید باشه
به قدیمی تر ها هم می گم، حوصله کنیم و کمک بدیم. جایی هم که لازمه تذکر به جا و مناسب بدیم. همونطوری که ما با کسانی که از ما قدمی تر بودن واردتر شدیم، کسانی هم با کمک ما هست که می تونن واردتر بشن.