انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب لینوکس  (دفعات بازدید: 4487 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fateme123

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
نصب لینوکس
« : 28 تیر 1395، 05:54 ب‌ظ »
سلام ببخشید من چند تا سوال داشتم چون زیاد به لینوکس وارد نیستم.اولا برای نصب هر لینوکسی چه اوبونتو چه کالی باید در کنار ویندوز باشه یا مستقل و با پاک کردن وبندوز هم میشه؟؟؟بعدش کالی لینوکس فقط مخصوص کارهای امنیتی هست یعنی نمیشه مثلا کارهای دیگه و نرم افزار های دیگه رو چه میدونم مثلا بازی نصب کنیم ؟؟در اوبونتو چطور همه کارهایی که در ویندوز انجام میدیم رو میشه انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
پاسخ : نصب لینوکس
« پاسخ #1 : 28 تیر 1395، 06:11 ب‌ظ »
این رو بخون

لینوکس ویندوز نیست

در ضمن میتونی بصورت مستقل یا بصورت دوال بوت نصبش کنی هیچ محدودیت نداره
درباره بازی این سیستم‌عامل تنوع خیلی کمی داره
کالی رو فراموش کن و از یه توزیع درست حسابی شروع کن مثل اوبونتو
« آخرین ویرایش: 28 تیر 1395، 09:45 ب‌ظ توسط کیهان »

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #2 : 28 تیر 1395، 06:53 ب‌ظ »
کیهان مثل همیشه کامل جواب داد ;) فقط یه نکته, روی گنو/لینوکس هم میشه کلی بازی کرد, من خودم DOTA2, Left4 Dead 2 و .. بازی می‌کنم! (البته نه با بالاترین کیفیت چون کامپیوترم ضعیفه)
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین fateme123

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 29 تیر 1395، 12:36 ق‌ظ »
این رو بخون

لینوکس ویندوز نیست

ممنون از راهنماییتون مقاله رو هم خیلی طولانی بود ولی تا جایی تونستم خوندم.فقط درباره کالی لینوکس ی چیزی برام سواله وقتی سرچ تو اینترنت میکنی همش از ابزار امنیت کالی و این چیزا صحبت میکنند و درباره نصبش کنار ویندوز صحبت میکنند چیزی که تو ذهن من درباره کالی به وجود اومده اینه که فقط تو مسایل امنیتی کاربرد داره وکارهای دیگه نمیشه باهاش انجام داد و باید در کنارش از ویندوز استفاده کرد؟؟تو ویندوز مثلا با km player میشه فیلم دید تو کالی نرم افزار ها و برنامه هایی مثل این هست میشه فیلم نگاه کرد؟؟؟؟ممنون

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #4 : 29 تیر 1395، 01:11 ق‌ظ »
این رو بخون

لینوکس ویندوز نیست

ممنون از راهنماییتون مقاله رو هم خیلی طولانی بود ولی تا جایی تونستم خوندم.فقط درباره کالی لینوکس ی چیزی برام سواله وقتی سرچ تو اینترنت میکنی همش از ابزار امنیت کالی و این چیزا صحبت میکنند و درباره نصبش کنار ویندوز صحبت میکنند چیزی که تو ذهن من درباره کالی به وجود اومده اینه که فقط تو مسایل امنیتی کاربرد داره وکارهای دیگه نمیشه باهاش انجام داد و باید در کنارش از ویندوز استفاده کرد؟؟تو ویندوز مثلا با km player میشه فیلم دید تو کالی نرم افزار ها و برنامه هایی مثل این هست میشه فیلم نگاه کرد؟؟؟؟ممنون
کالی برای نصب روی سیستم نیست نهایت روی فلش نصب کنین وبصورت لایو تست کنین همین
برای نصب روی سیستم بهتر از یه توزیع درست حسابی استفاده کنین که برای شروع اوبونتو خوبه
این سیستم عامل هم مثل ویندوز راحت میشه از پخش کننده ها استفاده کرد...
اون مقاله لینوکس ویندوز نیست رو کامل بخونین حتما
« آخرین ویرایش: 29 تیر 1395، 01:18 ق‌ظ توسط کیهان »

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
« پاسخ #5 : 29 تیر 1395، 01:56 ق‌ظ »
این رو بخون

لینوکس ویندوز نیست

سلام.
شما رو هر سیستم‌عامل گنو/لینوکسی می‌تونین نرم‌افزار‌های مورد نظرتون رو نصب کنین. در بعضی موارد این کار ساده‌ای هست مثل زدن یک دکمه در مرکز نرم‌افزاری اوبونتو و یا شاید لازم باشه که اون رو از اول برای سیتمتون کامپایل کنین.

نکته‌ای که هست اینه که هر سیستم‌عاملی از خانواده‌ی گنو/لینوکس‌ها بسته به فلسفه‌ی بوجود اومدن و توسعه‌اش یک سری نرم‌افزار‌هایی رو با روش‌های خاصی در اختیار کاربراش قرار می‌ده.
کالی لینوکس هم که برای تست نفوذ و امنیت سیتم‌ها بوجود اومده، اولاً به صورت زنده‌ (بوت از روی فلش و یا CD)استفاده می‌شه تا راحت تر بشه اون رو هر جایی استفاده کرد. و البته نرم‌افزار‌هایی رو که برای این کار لازم هست رو به صورت پیش‌فرض روی خودش داره.

شما اگه تازه‌کاری بهتره با سیستم‌عامل‌هایی که کاربرپسندتر هستند رو امتحان کنید، مثل اوبونتو. بعد اگه خواستید در زمینه‌ی امنیت کار کنید برید و ابزار‌های کالی رو یاد بگیرید. شما می‌تونید اون ابزار‌ها رو روی اوبونتو هم داشته باشید.

آفلاین fateme123

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 29 تیر 1395، 03:26 ب‌ظ »
این رو بخون

لینوکس ویندوز نیست

کالی برای نصب روی سیستم نیست نهایت روی فلش نصب کنین وبصورت لایو تست کنین همین
برای نصب روی سیستم بهتر از یه توزیع درست حسابی استفاده کنین که برای شروع اوبونتو خوبه
این سیستم عامل هم مثل ویندوز راحت میشه از پخش کننده ها استفاده کرد...
اون مقاله لینوکس ویندوز نیست رو کامل بخونین حتما
تشکر. ی سوال دیگه فرق اوبونتو 64با 32چیه من کدومشون رو نصب کنم؟؟ رم 2هست

آفلاین fateme123

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 29 تیر 1395، 03:28 ب‌ظ »
این رو بخون

لینوکس ویندوز نیست

سلام.
شما رو هر سیستم‌عامل گنو/لینوکسی می‌تونین نرم‌افزار‌های مورد نظرتون رو نصب کنین. در بعضی موارد این کار ساده‌ای هست مثل زدن یک دکمه در مرکز نرم‌افزاری اوبونتو و یا شاید لازم باشه که اون رو از اول برای سیتمتون کامپایل کنین.

نکته‌ای که هست اینه که هر سیستم‌عاملی از خانواده‌ی گنو/لینوکس‌ها بسته به فلسفه‌ی بوجود اومدن و توسعه‌اش یک سری نرم‌افزار‌هایی رو با روش‌های خاصی در اختیار کاربراش قرار می‌ده.
کالی لینوکس هم که برای تست نفوذ و امنیت سیتم‌ها بوجود اومده، اولاً به صورت زنده‌ (بوت از روی فلش و یا CD)استفاده می‌شه تا راحت تر بشه اون رو هر جایی استفاده کرد. و البته نرم‌افزار‌هایی رو که برای این کار لازم هست رو به صورت پیش‌فرض روی خودش داره.

شما اگه تازه‌کاری بهتره با سیستم‌عامل‌هایی که کاربرپسندتر هستند رو امتحان کنید، مثل اوبونتو. بعد اگه خواستید در زمینه‌ی امنیت کار کنید برید و ابزار‌های کالی رو یاد بگیرید. شما می‌تونید اون ابزار‌ها رو روی اوبونتو هم داشته باشید.
اقا بابک ممنون.به نظر شما اوبونتو 32 نصب کنم یا 64 با رم 2که دارم؟؟

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #8 : 29 تیر 1395، 06:52 ب‌ظ »
مشخصات سیستم چیه

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #9 : 29 تیر 1395، 10:34 ب‌ظ »
اگر سیستم کمتر از 2 گیگ حافظه داره یا معماری پردازنده 32 بیتی هست ورژن 32 بیتی اوبونتو وگرنه ورژن 64 بیتی اوبونتو توصیه میشه.
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
« پاسخ #10 : 30 تیر 1395، 11:37 ق‌ظ »
همون طور که دوستان گفتن بسته به معماری CPU هم داره. معماریش رو با جستجوی اسمش توی اینترنت می‌تونین پیدا کنین.

اگه ۳۲ هست که مجبورین ۳۲ نصب کنین. اگه نه فرقی نمی‌کنه. یعنی اجباری نیست که چون رم سیستم کمتر از ۲ هست حتماً باید ۳۲ نصب بشه.