انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هنوز اندر خم دمای Cpu هستم  (دفعات بازدید: 3778 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamid.mohammadi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
    • فناوری اطلاعات و برنامه نویسی
هنوز اندر خم دمای Cpu هستم
« : 03 خرداد 1389، 10:16 ق‌ظ »
سلام
نمی دونم بگم این درد و دل هست یا سوال اما تقریبا یک ماهی میشه دمای cpu رو اندازه گرفتم واسه اولین بار که دیدم دمای این cpu بی نوا چسبیده رو ۵۵ پایینم نمیاد. کلی پست رو خوندم انواع برنامه رو نصب کردم. granola , gkrellm. حتی تنظیمات کارت گرافیک هم خیلی کم کردم نشد.هیچ افکتی هم نذاشتم باز هم نشد.البته قبلا تا ۶۸ می رفت کمتر شده اما بازم نسبت به ویندوز خیلی بالاست.کل لبتپو باز کردم تمیز کردم اما افاقه نکرد. توی ویندوز دماش ۴۰ بالاتر نمیره اما تو اوبونتو زیر ۵۵ نمیاد.با اینکه فقط فایرفکس باز هست. دیگه کلافه شدم.فن گذاشتم زیر لبتاپ بازم نشد.دیگه خلاصه فکر کنم برم لبتاپو عوض کنم.
دوستان زیادی هم تو پست ها خوندم که با من هم دردن.بازم اگه کسی تونست کمکی کنه خبر بده اگه که نه ما با دمای بالای cpu می سوزیم و میسازیم  ](*,)
در پناه حق
در بی کرانه زندگی دو چیز افسونم کرد: آبی اسمان که می ببینم و می دانم نیست و خدایی که نمی بینم و می دانم هست ( دکتر علی شریعتی)
http://hamidonline.blogsky.com => این منم

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
پاسخ به: هنوز اندر خم دمای Cpu هستم
« پاسخ #1 : 03 خرداد 1389، 12:39 ب‌ظ »
سی پی یو شما چیه
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

lomion

• مهمان
« پاسخ #2 : 03 خرداد 1389، 12:54 ب‌ظ »
و کارت گرافیکی شما چه نوعی هست؟

آفلاین hamid.mohammadi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 03 خرداد 1389، 02:57 ب‌ظ »
cpu : intel core2 due p8400  2.26 GHzgraphic : ati mobility radeon hd 3400 series ممنون دوست عزیز
در بی کرانه زندگی دو چیز افسونم کرد: آبی اسمان که می ببینم و می دانم نیست و خدایی که نمی بینم و می دانم هست ( دکتر علی شریعتی)

lomion

• مهمان
« پاسخ #4 : 03 خرداد 1389، 03:27 ب‌ظ »
کارت شما از کارتهایی نیست که بشناسم و مشکل گرمایش داشته باشن.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #5 : 03 خرداد 1389، 03:28 ب‌ظ »
برای من هم بالای ۶۰ درجه میره!!! جالبه توی تنظیمات ستاپ پایین‌ترین دمایی که برای target temperature فن موجود بود ۵۱ درجه بود!!

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
« پاسخ #6 : 03 خرداد 1389، 03:36 ب‌ظ »
با سلام
مشکل شما دقیقا چیه؟ اینکه دمای زیاد لپتاپ آزارتون می ده یا اینکه نسبت به آسیب دیدن اون نگران هستید؟
اگر مشکل اولی رو دارید که من هم همدردی می کنم چون کاری از دستم بر نمیاد :(
اما در صورتی که مشکل دوم رو دارید فکر نمی کنم جایی برای نگرانی باشه. من  معمولا دمای CPU لپتاپم ۴۵ درجه هست و حتی در زمان کامپایل نرم افزار به ۸۰ درجه می رسد!!!
این موضوع باعث شد که نگران بشم و توی اینترنت سرچ کنم. متوجه شدم که این موضوع تو لینوکس خیلی متداول هست و CPU هم طوری طراحی شده که اگر دمایش بالای ۱۰۰ درجه رفت خودش خاموش شود ( البته این رو اونا گفتن و شاهدش این بود که افرادی که فن CPU شون سوخته بود بعد مدتی سیستم ریبوت می شد.)
البته باید گفت دمای CPU من توی FreeBSD حدود ۵۵ بود و توی اوبونتو ۴۵ .

آفلاین hamid.mohammadi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 03 خرداد 1389، 06:29 ب‌ظ »
خب r_m1232002 عزیز وقتی من می بینم توی ویندوز با باز بودن vs2005 و sql server و media player و defrag و ... 40 بالاتر نمیره خب نگران میشم توی اوبونتو پایین 55 نمیره.هم خودم اذیت میشم موقع کار کردن و دستم عرق می کنه و کلافه میشم هم اینکه نگران cpu هستم یهو نسوزه.اومدیم ریبوت نشد.اونوقت من با cpu سوخته چه کنم ؟  ](*,) :(

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
« پاسخ #8 : 03 خرداد 1389، 10:57 ب‌ظ »
خب r_m1232002 عزیز وقتی من می بینم توی ویندوز با باز بودن vs2005 و sql server و media player و defrag و ... 40 بالاتر نمیره خب نگران میشم توی اوبونتو پایین 55 نمیره.هم خودم اذیت میشم موقع کار کردن و دستم عرق می کنه و کلافه میشم هم اینکه نگران cpu هستم یهو نسوزه.اومدیم ریبوت نشد.اونوقت من با cpu سوخته چه کنم ؟  ](*,) :(

توزیعی غیر از ubuntu رو هم امتحان کردید ببینید آیا اونا هم این مشکل رو دارن یا نه؟

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #9 : 03 خرداد 1389، 11:52 ب‌ظ »
CPU  به این راحتی ها دار فانی رو وداع نمیگه
من یه هفته پیش فن CPU  از کار افتده بود و سیستم یک دفعه خاموش شد فکرش رو نمیکردم CPU  باشه ولی وقتی دوباره روشنش کردم و رفتم تو حال و احوال سیستم توی سیستم ست آپ ددم رو ۹۹ درجس توی فروم اورکلاک که بهترین مکان برای همچین سوالیه مطرح کردم و اونا بهم گفتن که مشکلی پیش نمیاد ( من خیلی قبولشون دارم اگه بگن مشکلی نیست یعنی نیست )
بقول دوستمون هم cpu  روی ۱۰۰ درجه خودش خاموش میشه ولی میتونی از سیستم ست آپ هم براش محدودیت ایجاد کنی مثلا روی ۸۰ درجه که درجه مطمپنی هم هست بگی که خاموش بشه
پس نگران نباش

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19743
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 04 خرداد 1389، 12:33 ق‌ظ »
cpu با این دماها چیزیش نمی‌شه. اتفاقا براش مفید هم هست و از تنبلی در می‌آد ;D
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1389، 01:22 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #11 : 04 خرداد 1389، 01:00 ق‌ظ »
cpu با این دماها چیزیش نمی‌شه. اتفاقا براش مفید هم هست و از تبلی در می‌آد ;D
شاید به نظر مسخره بیاد ولی من با بهزاد موافقم احساس میکنم یه چند بار که تحت فشار باشه تازه این رگ هاش باز میشه و خون بهتر پمپاژ میشه  :D
در ضمن بد نباشه بدونید من یه CPU  قدیمی رو که به درد نمیخورد رو نیم ساعت بدون فن باهاش کار کردم و نسوخت خلاصه هرچقدر زور زدم بسوزونمش نشد ( این تست رو یکی از دوستام کرد نه خودم ) ;)
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1389، 01:58 ق‌ظ توسط eMan »

آفلاین hamid.mohammadi

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: هنوز اندر خم دمای Cpu هستم (همچنان مبهم)
« پاسخ #12 : 04 خرداد 1389، 01:34 ب‌ظ »
دوستان ممنون اما همچنان در ترس سوختن به سر می برم.
چون حال و حوصله دردسر ندارم و اینکه وقت اینو ندارم که چند روز معطل شم.به هر حال ممنون.
در پناه حق

آفلاین حسنک‌وزیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
  • جنگ صلحه - آزادی برده‌گیست - نادانی قدرت است
    • از لینوکس تا انیمه
« پاسخ #13 : 05 خرداد 1389، 07:01 ب‌ظ »
برنامه powertop رو امتحان کنید. به شما میگه چی داره CPU را دایما بیدار میکنه.
وب‌نوشت من: http://hassanakevazir.wordpress.com/

اگر سرعت و دسترسی محدودی به اینترنت دارید و نیاز به کسی دارید که با اینترنت سرعت بالا به شما کمکی بکند با من از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرید ( برای دریافت فایل‌های تحریمی، torrentها، تکه کردن فایل‌های پر حجم و ... )

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
پاسخ به: پاسخ به: هنوز اندر خم دمای Cpu هستم
« پاسخ #14 : 06 خرداد 1389، 12:20 ب‌ظ »
cpu با این دماها چیزیش نمی‌شه. اتفاقا براش مفید هم هست و از تبلی در می‌آد ;D
شاید به نظر مسخره بیاد ولی من با بهزاد موافقم احساس میکنم یه چند بار که تحت فشار باشه تازه این رگ هاش باز میشه و خون بهتر پمپاژ میشه  :D

ایمان جان.منم همین مشکل دما رو دارم ولی میترسم این زیاد بودن دما بطور متداول یهو بجایه باز شدن رگها بزنه همه رو پاره کنه :o
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.