انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال _ حل شد  (دفعات بازدید: 3815 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
چند سوال _ حل شد
« : 03 خرداد 1389، 10:51 ب‌ظ »
درود

بنده چند سوال از دوستان داشتم(من تازه از ویندوز اومدم به لینوکس ـ با وجود این که بنده مهندس نرم افزار هستم اما واقعا در دنیای لینوکس گم شدم) :
۱ـچطور میشه برنامه ها رو از روی هارد نصب کرد؟ از طریق dpkg باید باشه درسته ؟ فرمان کلی چیه ؟
۲ـمن با نمایش فونت فارسی در فایرفوکس مشکل دارم و در بعضی از کلمات حروف رو الان دارم منفک می بینم چطور میشه رفعش کرد ؟
۳ـکارت گرافیک Nvidia ۶۲۰۰ با کدوم راه انداز سازگاری داره ؟

با تشکر
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1389، 04:24 ب‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
پاسخ به: چند سوال
« پاسخ #1 : 03 خرداد 1389، 11:18 ب‌ظ »
با سلام
۱-< dpkg --install <Packages Names
البته اگر بخواهید تنها یک پکیج را نصب کنید می توانید روی آن دوبارکلیک کنید و گزینه Install را انتخاب کنید.
2- می توانید بسته فونت ttf-farsiweb را نصب کنید. البته اگر مشکلی با نرم افزار های غیر آزاد ندارید می توانید بسته Ubuntu-Restricted-Extras را هم نصب کنید که شامل بسیاری از نرم افزار های غیر آزاد مانند فلش و جاوا نیز می شود.
۳- بهتر است در بخش Hardware Drivers  بسته Recommended  شده را نصب کنید.
موفق باشید

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 03 خرداد 1389، 11:44 ب‌ظ »
با سلام
۱-< dpkg --install <Packages Names
البته اگر بخواهید تنها یک پکیج را نصب کنید می توانید روی آن دوبارکلیک کنید و گزینه Install را انتخاب کنید.
2- می توانید بسته فونت ttf-farsiweb را نصب کنید. البته اگر مشکلی با نرم افزار های غیر آزاد ندارید می توانید بسته Ubuntu-Restricted-Extras را هم نصب کنید که شامل بسیاری از نرم افزار های غیر آزاد مانند فلش و جاوا نیز می شود.
۳- بهتر است در بخش Hardware Drivers  بسته Recommended  شده را نصب کنید.
موفق باشید

درود بر شما

۱ـ dpkg -i هم همین کار رو میکنه اما متاسفانه هر دو دستور در آخر فرآیند ارور میدن
۲ـممنون ُ حتما نصب میکنم
۳مشکل اینه که در Hardware Drivers هیچ یک از سخت افزارهای من رو شناسایی نکرده ـ باید سخت افزار شناسایی بشه تا Recommendedی هم داشته باشه٫
۴ـدر مخازن دو دایرکتوری به نام های
dists و pool
وجود داره چرا فایل ها در این دو دایرکتوری مجزا طبقه بندی شدن ؟
« آخرین ویرایش: 03 خرداد 1389، 11:59 ب‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #3 : 04 خرداد 1389، 12:32 ق‌ظ »
نقل‌قول
۱ـ dpkg -i هم همین کار رو میکنه اما متاسفانه هر دو دستور در آخر فرآیند ارور میدن
شما پیغام خطا رو بنویس که چیه
ممکنه یه برنامه درست نصب نشده باشه و شکسته شده باشه
راه انداز گرافیک هم از خود سایت  www.nvidia.com دانلود کن و نصبش کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19743
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 04 خرداد 1389، 12:37 ق‌ظ »
۱- چه اروری می‌ده؟
۲- از قسمت language support هم می‌تونین فایل‌های اضافی زبان فارسی رو نصب کنین
۳- مگه کارت گرافیک پیش‌فرض نصب نشده؟
۴- یکی از اون دایرکتوری‌ها حاوی نام و توضیحات مربوط به بسته‌ها و دیگری شامل خود بسته‌ها هست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 04 خرداد 1389، 01:01 ق‌ظ »
این متن کامل دستور و برگشتی های ترمینال لینوکسه :

saeed@Saeed:~/Desktop$ sudo dpkg --install n1.deb
Selecting previously deselected package nvidia-current-dev.
(Reading database ... 124783 files and directories currently installed.)
Unpacking nvidia-current-dev (from n1.deb) ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of nvidia-current-dev:
 nvidia-current-dev depends on nvidia-current (>= 195.36.15); however:
  Package nvidia-current is not installed.
dpkg: error processing nvidia-current-dev (--install):
 dependency problems - leaving unconfigured
Errors were encountered while processing:
 nvidia-current-dev

هیچ کارت گرافیک و یا سخت افزار پیش‌ فرضی در Hardware Drivers وجود نداره

چطور میشه پیش‌ فرض آپدیت اینترنتی رو به آپدیت از لوکال تغییر داد ؟

سه برنامه نصب کردم فرمان gksudo synaptic سه تاش رو به عنوان برنامه های شکسته می شناسه
You have 3 broken package on your system!
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1389، 01:13 ق‌ظ توسط javandata »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19743
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 04 خرداد 1389، 01:26 ق‌ظ »
۱- بسته‌ی شکسته داری. ببین با این درست می‌شه؟: sudo apt-get install -f۳- اگه کارت گرافیک خودش نصب شده باشه (که در ۹۰٪ مواقع همین‌طوره) دیگه توی Hardware Drivers نشون داده نمی‌شه. برای این که ببینی نصب شده یا نه یه راه ساده هست. ببین visual Effect برات فعال می‌شه یا نه ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 04 خرداد 1389، 01:58 ق‌ظ »
۱- بسته‌ی شکسته داری. ببین با این درست می‌شه؟: sudo apt-get install -f۳- اگه کارت گرافیک خودش نصب شده باشه (که در ۹۰٪ مواقع همین‌طوره) دیگه توی Hardware Drivers نشون داده نمی‌شه. برای این که ببینی نصب شده یا نه یه راه ساده هست. ببین visual Effect برات فعال می‌شه یا نه ;)

خودم هم عرض کرده بودم که broken package دارم
از فرمان sudo apt-get install -f استفاده کرده بودم اما نتیجه نداشت از صفحه ویژال synaptic هم برای فیکس کردن استفاده کردم اما باز هم بی نتیجه بوده.
بنده تمام این راه ها رو قبلا رفته ام اما همش بن بست بوده.
دقیقا بنده روی visual Effect مشکل دارم که میخوام کارت گرافیک رو نصب کنم و گرنه کار بنده برنامه نویسیه و با گرافیک زیاد سروکار ندارم

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 04 خرداد 1389، 08:41 ق‌ظ »
کسی نبود که روشی برای حل این مشکل داشته باشه ؟!!!!!!!!!!!!

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #9 : 04 خرداد 1389، 10:52 ق‌ظ »
برای مشکل فونت فارسی این‌جا رو تگاه کن احتمال میده مشکلت حل بشه
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #10 : 04 خرداد 1389، 10:55 ق‌ظ »
برای حل مشکل بسته‌های شکسته این دستور رو هم امتحان کن
sudo aptitude -f
اگه مشکل حل نشد aptitude رو اجرا کن تو منوهاش می‌تونی لیست بسته‌های شکسته رو پیدا کنی، وقتی بدونی مشکل از کدوم بسته‌هاست راحتر می‌تونی مشکل رو حل کنی

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 04 خرداد 1389، 12:07 ب‌ظ »
برای حل مشکل بسته‌های شکسته این دستور رو هم امتحان کن
sudo aptitude -f
اگه مشکل حل نشد aptitude رو اجرا کن تو منوهاش می‌تونی لیست بسته‌های شکسته رو پیدا کنی، وقتی بدونی مشکل از کدوم بسته‌هاست راحتر می‌تونی مشکل رو حل کنی

از همه دوستان بابت راهنمایی هاشون تشکر میکنم
قضیه بنده با لینوکس اینه که پکیچ کارت گرافیک (همه پک های موجود در مخازن رو امتحان کردم ـ نمیشه که همشون خراب باشن ـ اما همه اروری که عرض کردم میدن) درست نصب نمیشه به عبارت بهتر قبل از نصب کارت گرافیک هیچ broken package ندارم اما وقتی یکی از پک ها رو نصب میکنم اون پک رو به عنوان برنامه شکسته میشناسه برام خیلی عجیبه مگه میشه همه پک های موجود در مخازن شکسته و معیوب باشن ؟؟؟؟

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #12 : 04 خرداد 1389، 12:09 ب‌ظ »
شاید مشکل از اتصال اینترنتی باشه ( البت نه اینکه قطع باشه  ;D ) منظورم اینه که با اینترنت شما اتصال به مخازن ممکن نباشه تنها راهشم عوض کردن لیست مخازنه که من این کار رو درست و حسابی بلد نیستم از دوستان اگه کسی بلده دوستمون رو راهنمایی کنه
البته گفتم شاید

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 04 خرداد 1389، 12:43 ب‌ظ »
شاید مشکل از اتصال اینترنتی باشه ( البت نه اینکه قطع باشه  ;D ) منظورم اینه که با اینترنت شما اتصال به مخازن ممکن نباشه تنها راهشم عوض کردن لیست مخازنه که من این کار رو درست و حسابی بلد نیستم از دوستان اگه کسی بلده دوستمون رو راهنمایی کنه
البته گفتم شاید

من از طریق اینترنت مخازن رو نصب نمیکنم بلکه از طریق dvd این کار رو انجام میدم
عوض کردن لیست مخازن برای ارجاع به سرورهای دیگه :
software sources >ubuntu software>download from

گمون کنم اگر تیک موجود در بخش installable from cd-rom/dvd رو بزنیم نصب از روی سی دی انجام میشه (خودم جواب خودمو میدم  :o !!!! لینوکس هم عجب دنیایه ;)) دوستان اگر مسیر درسته بفرمایید.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #14 : 04 خرداد 1389، 01:11 ب‌ظ »
شاید مشکل از اتصال اینترنتی باشه ( البت نه اینکه قطع باشه  ;D ) منظورم اینه که با اینترنت شما اتصال به مخازن ممکن نباشه تنها راهشم عوض کردن لیست مخازنه که من این کار رو درست و حسابی بلد نیستم از دوستان اگه کسی بلده دوستمون رو راهنمایی کنه
البته گفتم شاید

من از طریق اینترنت مخازن رو نصب نمیکنم بلکه از طریق dvd این کار رو انجام میدم
عوض کردن لیست مخازن برای ارجاع به سرورهای دیگه :
software sources >ubuntu software>download from

گمون کنم اگر تیک موجود در بخش installable from cd-rom/dvd رو بزنیم نصب از روی سی دی انجام میشه (خودم جواب خودمو میدم  :o !!!! لینوکس هم عجب دنیایه ;)) دوستان اگر مسیر درسته بفرمایید.
سلام  :)
نصب از طريق اينترنت رو هم امتحان كرديد؟ فكر نمي‌كنم نيازي باشه كه مخازن رو عوض كنيد چون مخازن پيش‌فرض اصولا استاندارد هستند و كمتر دچار مشكل مي‌شن.
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت