0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
sudo apt install vlc
یک برنامهای است به نام Dolby Digital Plus که وقتی این نرم افزار اجرا میشه، به شدت کیفیت صدای ویدئو یا موزیک، افزایش پیدا میکنه. یا به عنوان مثال اگر با پاور دی وی دی برنامه رُ اجرا کنم هم، کمی در خوب شدن کیفیت صدا تاثیر داره.
درود درایور صدا در لینوکس alsa هستش که برخلاف درایور ارایه شده در ویندوز (درایور realtek) هست. درایور ویندوز به خوبی کانفیگ شده لذا کیفیت صدای خروجی پس از نصب درایور ویندوز بسیار واضح هستش. در لینوکس این پروسه اتوماتیک نیست و مجبورین اکوالایزر رو خودتون دستی تنظیم کنید. با نرم افزار pulseaudio equalizer می تونین کیفیت خروجی رو تنظیم کنید. البته من نتیجه ی مثبتی نگرفتم با این نرم افزار dolby home v4 اکوالایزر رو عالی تنظیم میکنه
نقلقول از: s1mpleworld در 20 امرداد 1395، 08:57 بظدرود درایور صدا در لینوکس alsa هستش که برخلاف درایور ارایه شده در ویندوز (درایور realtek) هست. درایور ویندوز به خوبی کانفیگ شده لذا کیفیت صدای خروجی پس از نصب درایور ویندوز بسیار واضح هستش. در لینوکس این پروسه اتوماتیک نیست و مجبورین اکوالایزر رو خودتون دستی تنظیم کنید. با نرم افزار pulseaudio equalizer می تونین کیفیت خروجی رو تنظیم کنید. البته من نتیجه ی مثبتی نگرفتم با این نرم افزار dolby home v4 اکوالایزر رو عالی تنظیم میکنهسلام. این اپ dolby home v4 نسخه لینوکسی داره؟ من هر چی سرچ کردم ویندوزی هست این اپ!اگه داره محبت کنید بزارید لینکشو.
سلامممنون از همهی دوستانی که راهنمایی کردن.فقط یک سوال دیگه. همانطور که مشاهده میکنید یکی از دوستان پاسخ دادند که استفادهی دراز مدت از این سری ابزارها، باعث صدمه زدن به قطات میشه. من الان تقریبا از مدتی که لپ تاپم را خریداری کردم، از این ابزارها استفاده کردم. میخواستم مطمئن بشم که آیا واقعا باعث صدمه میشه؟ ممنون.