انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ریموت دسکتاپ از اینترنت  (دفعات بازدید: 2659 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
ریموت دسکتاپ از اینترنت
« : 19 امرداد 1395، 03:51 ب‌ظ »
بفرض آی پی مودم من در اینترنت 200.200.200.200 هست،
و آی پی کامپیوتر من که به مودم وصله در داخل مودم 10.10.10.02 هستش،

من میخام از راه دور و از طریق اینترنت به این کامپیوتر ریموت دسکتاپ کنم،  در قسمت آدرس آی پی چطور باید آدرس رو وارد کنم؟
« آخرین ویرایش: 19 امرداد 1395، 03:56 ب‌ظ توسط Vahid_PC »

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
پاسخ : ریموت دسکتاپ از اینترنت
« پاسخ #1 : 20 امرداد 1395، 07:52 ق‌ظ »
درود

در صورتی که دسترسی به تنظیمات مودم دارید، از طریق مودم باید DMZ (و یا تنظیمات Port Forwarding) را اعمال کنید و IP (و port مورد نظر برای forward در صورت استفاده از port forwarding)را در مودم IP خصوصی (10.10.10.02) تنظیم کنید. این تنظیمات بسته به نوع مودم متفاوت است.

در صورتی که دسترسی به تنظیمات مودم ندارید، بهتر است از teamviewer برای کنترل رایانه ی خود استفاده کنید.
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1395، 07:54 ق‌ظ توسط s1mpleworld »
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین Ubuntu_Like

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
  • زیبایی واقعی در لینوکس است
« پاسخ #2 : 20 امرداد 1395، 01:41 ب‌ظ »
درود

در صورتی که دسترسی به تنظیمات مودم دارید، از طریق مودم باید DMZ (و یا تنظیمات Port Forwarding) را اعمال کنید و IP (و port مورد نظر برای forward در صورت استفاده از port forwarding)را در مودم IP خصوصی (10.10.10.02) تنظیم کنید. این تنظیمات بسته به نوع مودم متفاوت است.

در صورتی که دسترسی به تنظیمات مودم ندارید، بهتر است از teamviewer برای کنترل رایانه ی خود استفاده کنید.
میشه واضح تر بفرمایید ؟

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
« پاسخ #3 : 20 امرداد 1395، 02:04 ب‌ظ »
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید .

و یک سوال دیگه اینکه مصرف پهنای باند اینترنت در روش ریموت دستکاپ و در تیم ویور چقد هستش؟ حدودی.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #4 : 20 امرداد 1395، 02:34 ب‌ظ »
در مورد ip forwarding سرچ کنید

آفلاین Ubuntu_Like

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
  • زیبایی واقعی در لینوکس است
« پاسخ #5 : 20 امرداد 1395، 08:09 ب‌ظ »
در مورد ip forwarding سرچ کنید
مرسی ولی توضیح دادن در صورت بلد بودن بهتر از این جمله است :)
اگر مراحل و نحوه انجام اینکار رو توضیح بدین دوستان میرن سرچ میکنن

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #6 : 21 امرداد 1395، 11:23 ق‌ظ »
فعال کردن port forwarding در مودم
استاتیک کردن IP داینامیک با سرویس های اینترنتی
ssh زدن (با آپشن X)
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1395، 12:14 ب‌ظ توسط afrod »

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #7 : 21 امرداد 1395، 11:55 ق‌ظ »
درود.

در ارتباط با port forwarding: این قابلیت درخواست های ورودی به مودم رو از طریق آدرس پورت درخواستی به مسیر دستگاه مربوطه انتقال میده.

به عنوان مثال IP خصوصی دستگاه اول بنده 192.168.1.1 و دستگاه دوم 192.168.1.2 هستش. فرضا من سرویس HTTP بر روی دستگاه اول و سرویس FTP بر روی دستگاه دوم دارم. لذا از طریق port forwarding میام تنظیماتی رو اعمال می کنم که پورت 80 به 192.168.1.1 و پورت 21 به 192.168.1.2 اعمال بشه. لذا می تونم به این وسیله درخواست های ورودی رو به دستگاه مناسب انتقال بدم، اما در صورتی که فرضا اتصال ورودی درخواست پورت 22 رو بده مودم نمی دونه چکار باید انجام بده چون براش تعریف نشده.

در ارتباط با DMZ: این قابلیت میاد تمامی درخواست های ورودی رو به یک IP در شبکه ی محلی انتقال میده. یعنی برعکس بالاکه مودم نمی دونست در ارتباط با پورت 22 که تنظیم نشده چه واکنشی نشون بده، این بار هر درخواست ورودی که داده شد به یک دستگاه، در مثال مثلا 192.168.1.1، انتقال میده. اما فقط یک دستگاه قابل تنظیم هستش.

#################

اینکه چگونه تنظیمات DMZ و Port Forwarding رو اعمال کنید، کاملا بستگی به مدل مودمتون داره و بهتره خودتون این مساله رو از طریق اینترنت چک کنید و در صورتی که نتونستین تنظیمات مناسب رو پیدا کنید، در همین تاپیک بگین تا راهنمایی بشه. در نظر داشته باشید که حتما باید دسترسی به تنظیمات مودم داشته باشید.

پس از تنظیم مودمتون برای port forwarding و یا DMZ (اگر port forwarding می کنین برای پروتکل rdp پورت 3389 و VNC پورت 5900 تنظیم کنید)، باید سرور rdp یا vnc رو راه اندازی کنید.

teamviewer هم بستگی به کیفیت داره. آخرین بار فکر کنم در طول ۴ ساعت کار حدود 150 مگابایت حجم مصرف شد
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1395، 11:59 ق‌ظ توسط s1mpleworld »
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32