انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

به نظر شما کدوم رو نصب کنم؟

Ubuntu
13 (65%)
Kubuntu
0 (0%)
Xubuntu
0 (0%)
edubuntu
1 (5%)
Fedora
3 (15%)
openSuse
3 (15%)

مجموع آرای اعضا: 20

نویسنده موضوع: کمک و راهنمایی در انتخاب نسخه مناسب لینوکس  (دفعات بازدید: 6904 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
با سلام

یک توصیه عمومی می کنم:
1- نیازهای خودتون رو شناسایی کنید که از یک توزیع چی می خواید و دوست دارید کدام وجه از توزیع برای شما نمود بیشتری داشته باشه.
2- قابلیتها و مشخصات توزیع های مختلف رو بررسی و مقایسه کنید.
3- امکانات و توانایی های خودتون رو هم در نظر بگیرید

بر مبنای نیاز و قابلیتها توزیع و توانایی ها و امکانات خودتون انتخاب کنید.

و مطمئن باشید که با همه توزیع های گنو/لینوکس می تونید همه کاری بکنید (خوب منتها با بعضی راحتتر و دم دستتر و با بعضی مشکلتر و حرفه ای تر)

برای معرفی و مقایسه توزیع های مختلف گنو/لینوکس و BSD بهترین و معروفترین سایتی که می تونه واقعا خیلی کمکتون کنه:
http://distrowatch.com/

آفلاین aliiiiiii

• Full Member
  • *
  • ارسال: 238
    • Iranian RoboCuppers
به نظر شما فدورا چطوره؟  :-X

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
به نظر شما فدورا چطوره؟  :-X
فدورا هم از نسخه های قدیمیه که همیشه توزیع هاش یه جور نو آوری داشته اون هم فروم قدرتمندی برای جواب دادن به سوالات احتمالی شما داره و کلا اونم خوبه

آفلاین aliiiiiii

• Full Member
  • *
  • ارسال: 238
    • Iranian RoboCuppers
فدورا هم از نسخه های قدیمیه که همیشه توزیع هاش یه جور نو آوری داشته اون هم فروم قدرتمندی برای جواب دادن به سوالات احتمالی شما داره و کلا اونم خوبه
مرسی
باید تستش کنم!

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
مرسی
باید تستش کنم!

تست کردن تنها راهی ِ که میتونی توزیع مناسب واسه کارهاتو پیدا کنی ;)

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
نقل‌قول
از همین اوبونتو که راه‌دست تره شروع کن، بعد یه مدت خودت مسیر رو پیدا می‌کنی
حرف حسابه. کاملا شخصیه و به تجربه خود شما مربوط می شه و کسی برای نظر دادن ذیصلاح نیست. با یه چیز ساده مثل اوبونتو شروع کن و ظرف یک سال آینده خود شما متخصص توزیع های مختلف خواهی بود! (چون وسوسه رهایتان نخواهد کرد!) بعدا تصمیم بگیر.
مثل این می مونه که من از شما بپرسم من توی شلوار جین راحت ترم یا توی شلوار پارچه ائی! کاملا سلیقه ائی هست!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
به نظر این حقیر واقعا مهم نیست که از چه توزیعی داری استفاده میکنی چون تموم توزیع ها تقریبا یکسان هستن و تفاوت مهمشون توی تعداد و گوناگونی بسته هایی هست که همراهشون هست. منکر این نیستم که بعضی توزیع ها یکم خود هسته رو هم سفارشی کردن و روش کار کردن تا به قابلیت های خاصی برسن مثلا بعضی توزیع ها واقعا سبک هستن چون اصلا لازم ندارن یکسری از ماجول های هسته رو که کاربر اون توزیع باهاشون سروکار نداره اول کار لود کنن. بعضی ها هم واسه مباحث سکیوریتی بهینه شدن و ...

ولی در نهایت همون که اول گفتم بیشتر تفاوت ها توی تعداد بسته ها و نوع بسته های انتخابی توی توزیع های مختلفه که اون توزیع رو متفاوت از بقیه میکنه مثلا مندریوا واقعا واسه برنامه نویسی عالیه ( قبل از اوبونتو باهاش کار میکردم هنوزم باهاش کار میکنم و راضی هم هستم تازه دارم بصورت جدی سویچ میکنم رو اوبونتو ). یا مثلا فدورا آخرین فناوری های روز رو بهت ارائه میده که خوب شاید به همین علت یکم ( فقط یکم ) پایداریش کمتر از بقیه باشه.

شما اگه صرفا به زیبایی اهمیت میدی هر توزیعی که دوست داری دانلود کن حتی پاپی بعد هم روش آخرین نسخه کی دی ای رو نصب کن و با نصب درایور اختصاصی کارت گرافیکت کار رو تموم کن.کامپیز فیوژن و اینها رو هم که دیگه اگه نصب کنی آخر شاهکاره

اما من خودم شخصا اوبونتو رو به خاطر مخازن خوب و بزرگی که داره و حمایت خوب بچه هایی مثل بچه های همین سایت انتخاب کردم. موفق و موید باشید
هیچ حیوان درنده خویی را ندیدم که بویی از مهربانی و شفقت نبرده باشد و من بویی از شفقت نبرده ام پس حیوان نیستم. (قطار فراری - آندره کونچالفسکی - به جرات میتونم بگم هرکسی باید توی عمرش یکبار این فیلم رو ببینه - درسته که مال 25 سال پیشه اما این فیملیه که میتونه به راحتی احساساتت رو به بازی بگیره ).