انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

آیا لینوکس برای شما یک تفنن مشکوک است یا یک سیستم عامل؟

من خیلی جدیم!
من علاقه مندم خیلی!
من علاقه مندم یکمی!
فقط برای پز لینوکسیم!
من باگ دارم!

نویسنده موضوع: نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟  (دفعات بازدید: 17561 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟
« : 06 خرداد 1389، 03:12 ق‌ظ »
سلام به شما
بر خلاف غالب تاپیک هام این یکی خیلی جدیه :(  من می خوام یه سری آمار بگیرم درباره ایراداتی که مانع همگانی شدن لینوکس توی ایران می شه (نه بحث علم بهتر است یا ثروت! لطفا انشاهای خوشگلتون رو هم بذارید تا بهشون نمره بدم ;D) . خوب تاثیرات و عادات کار با ویندوز (به عنوان سیستم عامل غالب جامعه ما) و بطور متقابل لینوکس ، خلقیات و مشخصات کسانی که بدون اجبار به سمت لینوکس جذب می شن (اگه احساس می کنید باید درباره اصول اخلاقی یا متن باز شعار بدید گزینه آخر متعلق به شماست) و بررسی امکان تقویت این ارزش ها در جامعه کاربران رایانه.
اگر هم براتون اینکه حالا این به چه درد من می خوره شده یه سئوال بزرگ عرض کنم که آخه به تو....  :-X نه نه ببخشید : من دنبال باز کردن یه بازار حرفه ائی و خوب توی وب فارسی می گردم و این از اصول بازاریابی چریکی هست که در اولین قدم ها بتونید مخاطبین هدفتون رو بخوبی شناسائی کنید بنا بر این محبت کنید و بطور جدی و از سر صداقت مطلق و بدور از احساسات ناسیونالیستی به این نظر سنجی بپاسخید ;)
در نظر سنجی های بعدی من هم که در آینده زود خواهند آمد بشرکتید تا بلکه یکی یه بلائی سر این ویندوز کارا بیاره همشون حمله کنن بیان لینوکس کار بشن، شما کلاس آموزش لینوکس بذارید و پول بپارویید!
جانم صفایت یادم قبایت :o
بله و اینا ..... \\:D/ خلاصه....
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
پاسخ به: نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟
« پاسخ #1 : 06 خرداد 1389، 09:25 ق‌ظ »
من هراز گاهی پیش‌میاد پای سیستم ویندوزی یکم کار انجام بدم، تو دانشگاهی، پای سیستم دوستی. واقعا لینوکس خیلی سرتره، هر بار با ویندوز کار می‌کنم، حتی برای چند دقیقه، کلی کلافه می‌شم، اعصابم خورد می‌شه، از بس منوها یا دستکتاپ قفل می‌شه. اگه یه نرم‌افزار رو کلیک کنی یا سی‌دی بندازی یا ... هر کاری می‌کنی چند ثانیه هیچی کار نمی‌کنه. هر چیزی نصب کنی یه بار باید سیستم ریست بشه، چند روز پیش اینترنت اکسپلورر ۸ نصب کردم، جالبه باید ۲ بار سیستم رو پشت سرهم ریست کنه تا نصب بشه! بار دوم هم بصورت اتوماتیکه.

و اما یه چیز که مانع بزرگیه جلوی مهاجرت ویندوزی‌ها به لینوکس یه بیماریه! که مسری هم هست و به شدت تو کاربرای ویندوز شیوع پیدا کرده و اون هم بیماری rightClick->refresh هستش! هر کسی که میاد پشت سیستم من چند ثانیه نمی‌تونه دووم بیاره، تون تون کلیک راست می‌کنن ولی گزینه refresh نداره  ;D دیگه پا می‌شن می‌رن!

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #2 : 06 خرداد 1389، 09:34 ق‌ظ »
نقل‌قول
تون تون کلیک راست می‌کنن ولی گزینه refresh نداره  Grin دیگه پا می‌شن می‌رن!
من هنوز با این بیماری دست و پنجه نرم میکنم
البته خیلی بهتر شدم  :(

آفلاین smrha

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #3 : 06 خرداد 1389، 10:24 ق‌ظ »
مشکل اول اینه که صدای ما به جایی نمی رسه
هنوز حتی توی دانشگاههای ما و در بین دانشجویان کامپیوتر خیلی ها لینوکس رو نمی شناسند و فقط یه اسم ازش شنیدن من که به تازگی با لینوکس آشنا شدم به راحتی می تونم متقاعدشون کنم که لینوکس خیلی سر تره حتی خیلی ها هنوز فکر می کنن که لینوکس محیط گرافیکی نداره و وقتی من بهشون می گم که محیط گرافیکیش خیلی خوبه تعجب می کنن
مشکل دوم اینه که اکثر لینوکس کارایی که به لینوکس پایبندن از درگیر شدن با کامپیوتر لذت می برن اما خیلی های دیگه اینطور نیستن و در این حد که با کامپیوتر کارای روزمرشون رو پیش ببرن براشون کافیه (که معقول هم به نظر میرسه) و ما انتظار داریم که اونها هم از سرو کله زدن با این مشکلات مثل ما لذت ببرن
آدمی یعنی آزادی و رشد، یعنی تنوع و درگیری. اگر آزادی و تنوع و درگیری و تضاد را از زندگی برداریم، نه تکامل خواهیم داشت و نه معنیِ بودن و زندگی کردن که ویژهٔ آدمی است

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
« پاسخ #4 : 06 خرداد 1389، 10:41 ق‌ظ »
اخیرا موقع نشستن پشت کامپیوتر های دانشگاه هم

۱- virtualbox
۲- کپی درایو زوبونتو از روی فلش مموری
۳- right ctrl + F

مایکروسافت با بینگ آخر لوس بازی را در آورد.

یه چیزی، اگه امروز درصد کاربرای لینوکس ۴ درصده، وقتی ۵ بشه دیگه ۴ نمی شه. وقتی ۲۰ درصد شد دیگه ۱۹ نمی شه. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

لینوس توروالدز: ما برای نابودی مایکروسافت نیومدیم، این یک اثر جانبی کاملا غیر ارادیست.

من باگ دارم تو لینوکس. ظمنا ویندوز خودش یه پا باگه.
توصیه جانبی: هارد ظرفیت بالای سی گیت مزخرف است، ترجیحا از برندهای دیگری استفاده کنید.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #5 : 06 خرداد 1389، 11:20 ق‌ظ »
و اما یه چیز که مانع بزرگیه جلوی مهاجرت ویندوزی‌ها به لینوکس یه بیماریه! که مسری هم هست و به شدت تو کاربرای ویندوز شیوع پیدا کرده و اون هم بیماری rightClick->refresh هستش! هر کسی که میاد پشت سیستم من چند ثانیه نمی‌تونه دووم بیاره، تون تون کلیک راست می‌کنن ولی گزینه refresh نداره  ;D دیگه پا می‌شن می‌رن!

KDE SC راست کلیک رفرش هم داره  ;) جهت رفاه حال معتادین عزیز  ;D

========

دوستان بنظرم چیزی که جلوی مهاجرت خیلیها رو میگیره سیستم عامل نیست بلکه نرم افزاره

پس بیشتر از اینکه مهاجرت از ویندوز به لینوکس باشه مهاجرت نرم افزاریه

نرم افزارهای خیلی عالی برای ویندوز و مک هست و خب گیم هم موثره تو مواردی ولی اهمیت اصلی عموما با نرم افزاره

کاربر ویندوز و یا مک چون سیستم عاملشو سریع و ساده نصب کرده کمترین چیزی که بهش فک میکنه همون سیستم عامله یعنی دقیقا برعکس جامعه فعلی لینوکس که بیشتر درگیر کارهای سیستم عامل و توزیع سازی پی در پی و اتلاف انرژی تو بحث بین میز کارها و توزیعها هستن بقیه انرژیشونم صرف رفع اشکالات بین انتشار توزیعها میکنن و کمتر انرژی میمونه برای گسترش نرم افزارها  :)

کاربر تو ویندوز و مک قوت و ضعف انواع نرم افزارهای که قراره نصب کنه رو میبینه ( بی اینکه به جوازهاشون فک کنه )

شاید تنها مواقعی که به سیستم عامل فک میکنن این باشه که پس از چند ماه خیلی کند بشه و یا دچار الودگی شدید بشه که اونم سریع عوضش میکنن و چیزی که باز جلوشونه نرم افزارها و قابلیتهاست طرف که از ویندوز یا مک میاد بر فرض چهل تا نرم افزار داشته و باهاشون یه گستره کارهایی رو انجام میداده لینوکس رو در صورتی میپسنده که بتونه عین همون کارها رو انجام بده و در صورتی که حس کنه تو لینوکس ضعف نرم افزاری هست ( که تو خیلی موارد هم هست هم کیفتی و هم کمیتی ) سریع در میره چون احساس محدودیت به طرف دست میده

این نکات مربوط به کلیت اجتماعه نه افراد خاصی که بهر دلیل بند لینوکس میشن

نکته دیگه هم کاریه که قراره سیستم عامل بکنه یعنی کار با سخت افزارها اگه مشگل یا کمبود سخت افزاری باشه که از قضا هست ایا کاربر رو خوشحال میکنه یا سرخورده ؟ طبیعتا بازم احساس محدودیت بهش دست میده حالا هر چقدرم سرود ازادی براش خونده بشه اون باز میبینه محدود شده

پس چیزی که بشدت باید دید ساپورت سخت افزاری قوی و میزان و کیفیت و عملکرد نرم افزارهای ( و گیمهای ) لینوکس و ویندوز و مک هست

پاینده باشید
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1389، 12:45 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #6 : 06 خرداد 1389، 12:46 ب‌ظ »
و اما یه چیز که مانع بزرگیه جلوی مهاجرت ویندوزی‌ها به لینوکس یه بیماریه! که مسری هم هست و به شدت تو کاربرای ویندوز شیوع پیدا کرده و اون هم بیماری rightClick->refresh هستش! هر کسی که میاد پشت سیستم من چند ثانیه نمی‌تونه دووم بیاره، تون تون کلیک راست می‌کنن ولی گزینه refresh نداره  ;D دیگه پا می‌شن می‌رن!

KDE SC راست کلیک رفرش هم داره  ;) جهت رفاه حال معتادین عزیز  ;D

========

دوستان بنظرم چیزی که جلوی مهاجرت خیلیها رو میگیره سیستم عامل نیست بلکه نرم افزاره

نرم افزارهای خیلی عالی برای ویندوز و مک هست و خب گیم هم موثره تو مواردی ولی اهمیت اصلی عموما با نرم افزاره

کاربر ویندوز و یا مک چون سیستم عاملشو سریع و ساده نصب کرده کمترین چیزی که بهش فک میکنه همون سیستم عامله یعنی دقیقا برعکس جامعه فعلی لینوکس که بیشتر درگیر کارهای سیستم عامل و توزیع سازی پی در پی و اتلاف انرژی تو بحث بین میز کارها و توزیعها هستن بقیه انرژیشونم صرف رفع اشکالات بین انتشار توزیعها میکنن و کمتر انرژی میمونه برای گسترش نرم افزارها  :)

کاربر تو ویندوز و مک قوت و ضعف انواع نرم افزارهای که قراره نصب کنه رو میبینه ( بی اینکه به جوازهاشون فک کنه )

شاید تنها مواقعی که به سیستم عامل فک میکنن این باشه که پس از چند ماه خیلی کند بشه و یا دچار الودگی شدید بشه که اونم سریع عوضش میکنن و چیزی که باز جلوشونه نرم افزارها و قابلیتهاست طرف که از ویندوز یا مک میاد بر فرض چهل تا نرم افزار داشته و باهاشون یه گستره کارهایی رو انجام میداده لینوکس رو در صورتی میپسنده که بتونه عین همون کارها رو انجام بده و در صورتی که حس کنه تو لینوکس ضعف نرم افزاری هست ( که تو خیلی موارد هم هست هم کیفتی و هم کمیتی ) سریع در میره چون احساس محدودیت به طرف دست میده

نکته دیگه هم کاریه که قراره سیستم عاLل بکنه یعنی کار با سخت افزارها اگه مشگل یا کمبود سخت افزاری باشه که از قضا هست ایا کاربر رو خوشحال میکنه یا سرخورده ؟ طبیعتا بازم احساس محدودیت بهش دست میده حالا هر چقدرم سرود ازادی براش خونده بشه اون باز میبینه محدود شده

پس چیزی که بشدت باید دید ساپورت سخت افزاری قوی و میزان و کیفیت و عملکرد نرم افزارهای ( و گیمهای ) لینوکس و ویندوز و مک هست

پاینده باشید
بسيار ايده‌ي درست و جالبي بود...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #7 : 06 خرداد 1389، 02:56 ب‌ظ »

KDE SC راست کلیک رفرش هم داره  ;) جهت رفاه حال معتادین عزیز  ;D

========

کاربر ویندوز و یا مک چون سیستم عاملشو سریع و ساده نصب کرده کمترین چیزی که بهش فک میکنه همون سیستم عامله یعنی دقیقا برعکس جامعه فعلی لینوکس که بیشتر درگیر کارهای سیستم عامل و توزیع سازی پی در پی و اتلاف انرژی تو بحث بین میز کارها و توزیعها هستن بقیه انرژیشونم صرف رفع اشکالات بین انتشار توزیعها میکنن و کمتر انرژی میمونه برای گسترش نرم افزارها  :)

نکته دیگه هم کاریه که قراره سیستم عاLل بکنه یعنی کار با سخت افزارها اگه مشگل یا کمبود سخت افزاری باشه که از قضا هست ایا کاربر رو خوشحال میکنه یا سرخورده ؟ طبیعتا بازم احساس محدودیت بهش دست میده حالا هر چقدرم سرود ازادی براش خونده بشه اون باز میبینه محدود شده

پاینده باشید
بسيار ايده‌ي درست و جالبي بود...
اصلا من اومدم تو این بحث که همینو بگم. ایشون پیشدستی کردن و البته خیلی بهتر هم احساسات من ندیده رو بیان کردن. احسنت =D>

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
« پاسخ #8 : 06 خرداد 1389، 03:16 ب‌ظ »
freeman خوب گفتی. فقط سرود آزادی خیلی دلنشین تر از این چیزهاست. کاش اصلن این قسکت حرفت را نمی زدی.
نمی دونم ایرانی چش شده که مرگ با عزت به از زندگی با ذلت را فراموش کرده.

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #9 : 06 خرداد 1389، 03:41 ب‌ظ »
همچین از عزت و ذلت حرف میزنی کسی ندونه فکر می کنه ویندوز ما رو اسیر گرفته یا یه چیزی تو این مایه ها. آقا دنیا جهانی شده. مردم از هر چیزی که بهتر جواب نیازشونو بده استفاده می کنه اصلا مهم نیست سابقه تاریخی کی چی بوده. امروز ویندوز خوب جواب داده از ویندوز استفاده می کنیم فردا لینوکس بهتر جواب بده از اون. اصلا هم عزت و ذلت و از این چیزها مطرح نیست. شما از دستت بر میاد فبل مرگت یه دونه شن ریزه از سر راه مردم بردار و به اندازه یه ارزن جاده رو برای بفیه صاف کن وظیفت رو انجام دادی. اونوقت عزیز میشه و با عزت.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #10 : 06 خرداد 1389، 03:55 ب‌ظ »
نقل‌قول
شما همون گزینه پنجو انتخاب کن ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #11 : 06 خرداد 1389، 04:01 ب‌ظ »
همچین از عزت و ذلت حرف میزنی کسی ندونه فکر می کنه ویندوز ما رو اسیر گرفته 
شما نخواه نظر خودت رو تحمیل کن
من با دوستمون Comboy  موافقم و کاربری ویندوز رو ذلت میدونم ( خودش می گه قربانی نرم افزار ( ویندوز کرک شده ) از ویندوز استفاده نکن اون وقت من بیام بگم تو رو خدا بگذار ۳۰ روز دیگه باهاش کار کنم ؟ )
ویندوزشون ارزونی خودشون ذلت پاچه خاری ویندوزی ها رو نمیخوام مثل مرد از لینوکسی استفاده میکنم که توی صفحه اولش زده get it now  و دوستش دارم

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #12 : 06 خرداد 1389، 07:43 ب‌ظ »
منم کاملا با  freeman موافقم. نظر منم دقیقا همینه.
فقط یه بیماری دیگه هم هست تو ویندوز که منم به شدت بهش مبتلا بودم و وقتی با لینوکس آشنا شدم تا مدتها گیج و گنگ بودم! اونم مرض اسکن کردنه!! یعنی عادت داشتم هی سیستم رو با ابزارهای مختلف از آنتی ویروس و آنتی اسپای گرفته تا  defrag و ... اسکن کنم :D .البته تو لینوکس rkhunter هست ولی اصلا حال نمیده :o البته تازگی ها حالم بهتر شده.

در ضمن با اینکه اصرار داشتین این پست کاملا جدیه ولی اون گزینه پنجم به ذره مشکوک میزنه. اگه میشه بیشتر توضیح بدین! چون زیاد با گزینه های دیگه همخونی نداره. یعنی لینوکسمون باگ داره یا ما باگ داریم که اومدیم سراغ لینوکس یا ...  :D

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: پاسخ به: نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟
« پاسخ #13 : 06 خرداد 1389، 09:45 ب‌ظ »
freeman خوب گفتی. فقط سرود آزادی خیلی دلنشین تر از این چیزهاست. کاش اصلن این قسکت حرفت را نمی زدی.

درود

گفتم مساله جهانیه نه ایرانی ربطی هم به مرگ و عزت و ذلت نداره بلکه صرفا دلایل فنی داره

اما در مورد ایران : برخی تصور میکنن چون تو ایران بحث جوازها اصلا مطرح نیست و نرم افزارهای تجاری با قیمتهای خیلی ارزون در دسترس عمومه شاید همین جلوی فراگیری نرم افزارهای ازاد رو میگیره تقریبا درسته اما تو کشورهای دیگه که مساله کپی رایت هم بشدت رعایت میشه باز هم امار کاربری گنو/لینوکس و ویندوز مشابه ایرانه پس مساله صرفا ساپورت سخت افزاری و تعداد و کیفیت و قابلیتهای نرم افزارها و گیمهاست که تعیین کننده هست

شاید برای من تحمل سختی ها و محدودیتها برای گسترش و دستیابی به ازادی زیبا باشه اما این یه گرایش عمومی نیست بدلایل پست قبلی  :)

و ......

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1389، 10:14 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
« پاسخ #14 : 06 خرداد 1389، 10:44 ب‌ظ »
آره
این ساپورت نرم افزاری منو دیونه کرده