انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

آیا لینوکس برای شما یک تفنن مشکوک است یا یک سیستم عامل؟

من خیلی جدیم!
من علاقه مندم خیلی!
من علاقه مندم یکمی!
فقط برای پز لینوکسیم!
من باگ دارم!

نویسنده موضوع: نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟  (دفعات بازدید: 17564 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
پاسخ به: نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟
« پاسخ #15 : 06 خرداد 1389، 11:10 ب‌ظ »
همچین از عزت و ذلت حرف میزنی کسی ندونه فکر می کنه ویندوز ما رو اسیر گرفته یا یه چیزی تو این مایه ها. آقا دنیا جهانی شده. مردم از هر چیزی که بهتر جواب نیازشونو بده استفاده می کنه اصلا مهم نیست سابقه تاریخی کی چی بوده. امروز ویندوز خوب جواب داده از ویندوز استفاده می کنیم فردا لینوکس بهتر جواب بده از اون. اصلا هم عزت و ذلت و از این چیزها مطرح نیست. شما از دستت بر میاد فبل مرگت یه دونه شن ریزه از سر راه مردم بردار و به اندازه یه ارزن جاده رو برای بفیه صاف کن وظیفت رو انجام دادی. اونوقت عزیز میشه و با عزت.
شما را دعوت می کنم به جستجو در گوگل حول محور فلسفه لینوکس.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
« پاسخ #16 : 06 خرداد 1389، 11:34 ب‌ظ »
به دوستان توصیه میکنم که این حرف من نیست و حرف یکی از کاربرای پروپاقرص ویندوز7 و دوستار اهداف لینوکس است هرچند در برخی موارد باهاش موافقم ولی هدفم از زدن این نوشته راضی کردن ایشون به برتری لینوکس میباشد: کمکم کنید
به نظر من اگه همه کمپانیا بشینن و مثلا هر 5 سال یکبار روی یه سیستم عامل خاص کار بکنند و نوآوری هاشون رو تو اون قرار بدن بهتر است تا این که هرکی واسه خودش هر 6ماه یه سیستم عامل بسازه و یه گندی بزنه در این صورت هم سیستم عامل خاصی به نمایندگی لینوکس معرفی میشه
راستی در مورد نرم افزار بگم که بهتره مثلا مثل  exe. یه فرمتی رو بسازن که این همه وقت واسه نصب صرف نشه و این همه وسایل اضافی مثل سیناپتیک و امثال آن اضافی اند شاید من بخوام از سیستم عامل دیگری استفاده کنم و اونارو دانلود بکنم این خوبه که یه نرم افزار کامل رو دانلود بکنم یا نرم افزارو وقتی بخوام استفاده کنم تازه ازم هزارتا وابسته هاشو بخواد میدونم مقدار دانلود شاید کم بشه و شاید برخی بسته ها رو قبلا توسط سایر نرم افزارها دانلود کرده باشم ولی ارزش این همه گشتن و سختی رو داره؟
به چه دلیلی نباید همه کار رو که میشود با ترمینال انجام داد با گرافیکی نتوان و باید یه صفحه متن رو تایپ کرد که کاری انجام بشه؟ تازه اگه بلد باشی چی تایپ کنی از این که بگذریم باید واسه هر سیستم عامل لینوکسی متن متفاوتی زده شود و واسه هرکدام باید سال ها زمان صرف کنی تا که بعدش تازه بفهمی حالا چی به چیه :(
بهترین دلیل برای یه کاربر مایکروسافتی راحتیه و هیچ وقت نمیاد که کاری که آسان میشه رو سخت کرد به قول معروف سر درد نکرده رو دستمال نمیبندند.
نمیدونم سیستم عاملهای لینوکسی کنونی و صد البته قدیمیا برای راحتی و کارا بودنه یا واسه سخت شدن و دردسر سازبودن ساخته شدن ?
 آیا سیستم عامل لینوکسی نسخه دسکتاپ هنوز زمان زیادی تا رسیدن به نام سیستم عامل رو ندارد ؟ ولی باید پیشرفت های کنونی رو مدیون مایکروسافت بود چون اگه ویندوز نبود به طور جد لینوکس هم نبود و لینوکس باید با کی رقابت میکرد شاید برخی بگن مک اما اگر نگاهی کرده باشین هم گنوم و هم کی دی ای در بسیاری از موارد عین مکن ولی در راحتی هر دو و بخصوص سیستم عامل لینوکس راه زیادی تا رسیدن به ویندوز رو دارند
شاید میزکارها هنوز جای توسعه زیادی دارند
راستشو بخوایین ما دوست داریم از هرچیزی که در سیستم عامل های لینوکسیه تعریف بشه ولی اگه واقعا انتقادی و پیشنهادی نباشه پیشرفتی در کار نیست.
من با لینوکس مشکلی ندارم مشکل من با سیستم عامل های اون و میزکارهاییه که وقتی رو صرف راحتی اون نکرده اند و راه زیادی تا رسیدن به سیستم راحت دارند اگه به شعارهای همه سیستم عامل های لینوکسی بنگرید در همه آنها راحتی و سبک بودن تاکید شده این مدنظر همه و البته ویندوزیاست شما فقط اینو جواب بده که آیا بهتر بود با یه کلیک همه چیز حل میشد یا برای اون باید یه صفحه انشا بنویسی که حل بشه ؟
در ضمن میخوام دوستان فلسفه لینوکس رو بخوانند و در صورت امکان اینجا بنویسن و ببینن که در اون حرفی مبنی بر این که رقابت اصلا وجود نداره رو ننوشته و همم نگفته که که ما در پی سختی هستیم وباید همه کارها خسته کننده باشه
راستی اگر ویندوز اپن سورس و رایگان بود باز هم سیستم عامل لینوکسی را انتخاب میکردید؟
بازم میگم و شاید همیشه بگم از دوستان میخوام که اگر تاپیکی خواستن ارسال کنند اول کمی فکر بعدا بدون تعصب آن را ارسال کنند اگر ذره ای تعصب بود اول ویرایش بعد ارسال ;)
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1389، 07:24 ب‌ظ توسط بهزاد (beh7) »
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
« پاسخ #17 : 07 خرداد 1389، 12:12 ق‌ظ »
بهزاد جان
این که گفتی: اگه ویندوز نبود به طور جد لینوکس هم نبود و لینوکس باید با کی رقابت میکرد

که اصلا و بالکل غلطه  :oops:
اولا اگه فکر کردی که ویندوز اولین سیستم عامل گرافیکیه کاملا در اشتباهی. و ضمنا ویندوز و لینوکس دو چیز متفاوتن. (دو روحن در یک بدن) ;)
ثانیا لینوکس ساخته نشد تا با سیستم عامل دیگه ای رقابت کنه. فلسفه ساختش چیز دیگه ای بود.
با برخی حرفاتم کاملا موافقم.
فعلا همین

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #18 : 07 خرداد 1389، 12:37 ق‌ظ »
خداییش من هم از این بحث ها خسته شدم
به نظرم این فروم جای طرح سوال معرفی توزیع خوب و اخبار و رفع مشکل و کلا آموزش تازه کارهایی مثل منه
نه معرکه و دعوا بین لینوکس و ویندوز و مک
فقط لینوکسی فکر کنید ما کاری با بقیه نداریم ....

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #19 : 07 خرداد 1389، 09:17 ق‌ظ »
به نظر من اگه همه کمپانیا بشینن و مثلا هر 5 سال یکبار روی یه سیستم عامل خاص کار بکنند و نوآوری هاشون رو تو اون قرار بدن بهتر است تا این که هرکی واسه خودش یه سیستم عامل بسازه و یه گندی بزنه در این صورت هم سیستم عامل خاصی به نمایندگی لینوکس معرفی میشه این رو مثال بزنم که هر کسی شاید بتونه یه کرنلی بسازه حالا اگه اون کامل باشه و یه دونه باشه باشه بهتره یا صد تا کرنل جورواجور واسه هر سخت افزاری باشه؟
راستی در مورد نرم افزار بگم که بهتره مثلا مثل  exe. یه فرمتی رو بسازن که این همه وقت واسه نصب صرف نشه و این همه وسایل اضافی مثل سیناپتیک و امثال آن اضافی اند شاید من بخوام از سیستم عامل دیگری استفاده کنم و اونارو دانلود بکنم این خوبه که یه نرم افزار کامل رو دانلود بکنم یا نرم افزارو وقتی بخوام استفاده کنم تازه ازم هزارتا وابسته هاشو بخواد میدونم مقدار دانلود شاید کم بشه ولی ارزش این همه گشتن و سختی رو داره؟
به چه دلیلی نباید همه کار رو که میشود با ترمینال انجام داد با گرافیکی نتوان و باید واسه هر سیستم عامل لینوکسی یه صفحه متن رو تایپ کرد که شاید یه کاری واسه من انجام بده تازه اگه بلد باشی چی تایپ کنی از این که بگذریم باید واسه هر سیستم عامل لینوکسی متن متفاوتی زده شود و واسه هرکدام باید سال ها زمان صرف کنی تا که بعدش تازه بفهمی حالا چی به چیه
بهترین دلیل برای یه کاربر مایکروسافتی راحتیه و هیچ وقت نمیاد که کاری که آسان میشه رو سخت کرد به قول معروف سر درد نکرده رو دستمال نمیبندند.
نمیدونم سیستم عاملهای لینوکسی کنونی و صد البته قدیمیا برای راحتی و کارا بودنه یا واسه سخت شدن و دردسر سازبودن ساخته شدن ?
 آیا سیستم عامل لینوکسی هنوز زمان زیادی تا رسیدن به نام سیستم عامل رو ندارد ؟ ولی باید پیشرفت های کنونی رو مدیون مایکروسافت بود چون اگه ویندوز نبود به طور جد لینوکس هم نبود و لینوکس باید با کی رقابت میکرد شاید برخی بگن مک ولی یقینا لینوکس خیلی از مک جلوست چون شما میتونید لینوکس رو تقریبا تو همه سخت افزارها راه بیاندازین ولی برا مک فقط سخت افزار های انحصاری و اندکی که تعریف شده اند میتوانند به خوبی کار کنند ولی در راحتی هر دو و بخصوص لینوکس راه زیادی تا رسیدن به ویندوز رو دارند ...
از دوستان میخوام که اگر تاپیکی خواستن ارسال کنند اول کمی فکر بعدا بدون تعصب آن را ارسال کنند اگر ذره ای تعصب بود اول ویرایش بعد ارسال ;)
مطالب دوستتون نصفش غیره منطقیه، نصف دیگش اشتباه  ;)
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1389، 07:39 ق‌ظ توسط heresh »

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • یک نفر با کلی آرزو
« پاسخ #20 : 07 خرداد 1389، 10:58 ق‌ظ »
تاپیک قبلی ویرایش شد.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13855.msg104352.html#msg104352
برای این که تاپیک هدر نره
در همین زمینه به نقل از بزرگان میگم:
دوستان را در خلوت توبیخ کن و در ملا عام تحسین اسکاروایلر
ارزش تو به اعمال توست نه به معلوماتت فیخت
گاهی سکوت بیش از هر استدلالی به ما کمک میکند مونتسکیو
شاید ثمره کلام دلنشینی که امروز بر زبان می آورید فردا بچشید گاندی
از درخت سکوت میوه آرامش آویزان است مثل عربی
بیش از حد لازم مهربان باش جکسون براون
ادب قیمتی ندارد اما با آن همه چیز را میتوان خرید باتلر
در مقابل همه چیز میتوان مقاومت کرد جز نیکی و خوبی روسو
فکر کردن صحبت با خودمان است مثل اسپانیایی
قلمی که در کار خیر به کار نرود شکسته باد ویکتور هوگو
اخلاق سرمایه است اخلاق بهترین و عالی ترین دارایی ماست اسمایلز
نیکی کردن را مانند باران تند انجام بده به نیکان و بدان نیکی کن امام حسین (ع)
از ارتکاب به گناه شادی مکن چون مسرت از گناه از عملش بدتر است امام سجاد (ع)
خوشخویی بالاترین مرتبه از نجابت است امام علی(ع)
عاقل دیدگاه خود را تغییر میدهد ولی احمق هرگز باتلر
با نیکان بدی نکن که آنان را از نیکی باز میداری حضرت علی(ع)
با مردم چنان رفتار کن که دیدارت برای دیگران طلاباشد نه بلا
باید زیاد مطالعه کنید تا بفهمید که هیچ نمیدانید منتسکو
مردم با اخلاق معمولا دارای وجدانی پاکند اسمایلز
منگر که گوینده کیست بنگر که گفتارش چیست امام علی(ع)
خردمند به کار خویش تکیه کند و نادان به آرزوی خویش امام علی(ع)
لازمه انسان بودن انسانیت است
ساده ترین درس زندگی این است هرگز کسی را میازار روسو
هیچ فرصتی را برای ابراز محبت از دست نده جکسون براون
وحشتناکترین گرفتاری خودبینی است حضرت علی(ع)
آفت دانش بکار نبستن آن و آفت کار دلبستگی نداشتن به آن است حضرت علی(ع)
خودپسندی دشمنان تو را زیادمیکند امام هادی(ع)
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1389، 08:32 ب‌ظ توسط بهزاد (beh7) »
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #21 : 07 خرداد 1389، 12:23 ب‌ظ »
ببین اینکه همه شرکت‌ها بیان رو یه سیستم عامل کارکنن! و ... (نیاز به شرح نداره)
یا اینکه یه exe. ساخته بشه که ... (می‌تونی بری یکم مطالعه کنی ببینی فایده این سیستم که الان به این شکل بصورت بسته‌های جدا هست چیه. یکی از دلایل پیشرفت لینوکس همین بوده. تو برنامه نویسی بهش میگن بحث استفاده مجدد Reusability)

و در مورد «... واسه هر سیستم عامل لینوکسی متن متفاوتی زده شود و واسه هرکدام باید سال ها زمان صرف کنی تا که بعدش تازه بفهمی حالا چی به چیه»
قسمت ترمینال همه توزیع‌ها بر پایه shell Script هست، که بصورت یک شکل واحد است، با هم فرق ندارن. نرم‌افزارهای مختلفی امکان داره تو هر توزیع باشه که پارامترهای متفاوتی بگیرن که تقریبا همه نرم‌افزارها رو می‌شه تو هر توزیعی نصب کرد.

نقل‌قول
شما فقط اینو جواب بده که آیا بهتر بود با یه کلیک همه چیز حل میشد یا برای اون باید یه صفحه انشا بنویسی که حل بشه ؟
نه همیشه اینطور نیست، فکرشو بکن برای یه برنامه که به راحتی می‌شه با تغییر یه پارامتر تو یه خط اجرا بشه و خیلی سریع اون کار رو انجام بده، ما بیایم از یه برنامه با محیط گرافیکی استفاده کنیم که برای هر حالت یه دگمه گذاشتن. حالا فرض کن برنامه ۴ پارامتر بگیره و هر پارامتر ۱۰ حالت داشته باشه. به نظرت حفظ کردن این راحتره یا کار با یه برنامه با محیط گرافیکی که ۱۰۰۰۰ دگمه داره! جدا از اینها برنامه‌های تحت ترمینال چون محیط گرافیکی ندارن منابع cpu رو بی‌هوده تلف نمی‌کنن
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1389، 07:38 ق‌ظ توسط heresh »

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
« پاسخ #22 : 07 خرداد 1389، 01:37 ب‌ظ »
من که با تایپ کردن دستورات خیلی حال میکنم  ;D
مایکروسافتم دنبال اینه که سروراشو بیشتر بصورت Command Shell در بیاره.
همین !

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
« پاسخ #23 : 07 خرداد 1389، 02:05 ب‌ظ »
 :-X
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1389، 04:43 ب‌ظ توسط Comboy »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #24 : 08 خرداد 1389، 12:06 ق‌ظ »
ها؟ راجع‌به چی صحبت می‌کنین؟ این‌جا لینوکس است. صدای آزادی! مشکل نرم افزاری و سخت افزاری هم نداریم. خیلی هم راحتیم

نقل‌قول
به نظر من اگه همه کمپانیا بشینن و مثلا هر 5 سال یکبار روی یه سیستم عامل خاص کار بکنند و نوآوری هاشون رو تو اون قرار بدن بهتر است تا این که هرکی واسه خودش یه سیستم عامل بسازه و یه گندی بزنه در این صورت هم سیستم عامل خاصی به نمایندگی لینوکس معرفی میشه

منم می‌گم که اگه همه کمپانیای اتوموبیل‌سازی بشینن و مثلا هر 5 سال یکبار روی یه اتوموبیل خاص کار بکنند و نوآوری هاشون رو تو اون قرار بدن به‌تر است تا این که هرکی واسه خودش یه اتوموبیل بسازه و یه گندی بزنه در این صورت هم ماشین خاصی به نمایندگی اتوموبیل معرفی می‌شه

نقل‌قول
راستی در مورد نرم افزار بگم که بهتره مثلا مثل  exe. یه فرمتی رو بسازن که این همه وقت واسه نصب صرف نشه و این همه وسایل اضافی مثل سیناپتیک و امثال آن اضافی اند شاید من بخوام از سیستم عامل دیگری استفاده کنم و اونارو دانلود بکنم این خوبه که یه نرم افزار کامل رو دانلود بکنم یا نرم افزارو وقتی بخوام استفاده کنم تازه ازم هزارتا وابسته هاشو بخواد میدونم مقدار دانلود شاید کم بشه ولی ارزش این همه گشتن و سختی رو داره؟

چه طوره از اول همه ی برنامه‌ها رو سیستم نصب باشه و هرکدوم رو نخواستین پاک کنین. ای‌جوری دیگه لازم نیست این همه گشتن و سختی متحمل شین

نقل‌قول
ه چه دلیلی نباید همه کار رو که میشود با ترمینال انجام داد با گرافیکی نتوان و باید یه صفحه متن رو تایپ کرد که کاری انجام بشه؟ تازه اگه بلد باشی چی تایپ کنی از این که بگذریم باید واسه هر سیستم عامل لینوکسی متن متفاوتی زده شود و واسه هرکدام باید سال ها زمان صرف کنی تا که بعدش تازه بفهمی حالا چی به چیه Sad

خب اگه قرار بود همه‌چی محیط گرافیکی داشته باشه که می‌شد ویندوز. نگو که همه‌ی کارهایی که با ویندوز می‌شه کرد رو نمی‌شه با محیط گرافیکی لینوکس کرد که به اون بالا شک می‌کنم. حتا به جرات می‌گم خیلی از کارهایی که با محیط گرافیکی لینوکس می‌شه انجام داد رو اگه بخواین در ویندوز انجام بدین چاره ای جز پناه بردن به command prompt ندارین. (نمونه؟ Network tools)

نقل‌قول
آیا سیستم عامل لینوکسی هنوز زمان زیادی تا رسیدن به نام سیستم عامل رو ندارد ؟ ولی باید پیشرفت های کنونی رو مدیون مایکروسافت بود چون اگه ویندوز نبود به طور جد لینوکس هم نبود و لینوکس باید با کی رقابت میکرد شاید برخی بگن مک ولی یقینا لینوکس خیلی از مک جلوست چون شما میتونید لینوکس رو تقریبا تو همه سخت افزارها راه بیاندازین ولی برا مک فقط سخت افزار های انحصاری و اندکی که تعریف شده اند میتوانند به خوبی کار کنند ولی در راحتی هر دو و بخصوص لینوکس راه زیادی تا رسیدن به ویندوز رو دارند ...

نه، ندارد. حتا اگر هم داشت تا وقتی که مردم ویندوز رو به عنوان سیستم عامل می‌دیدن، نام سیستم عامل زمان زیادی تا رسیدن به لینوکس داشت. لینوکس برای مبارزه ساخته نشده، برای راحتی ساخته شده. شما با مک هم مشکل داری؟ بله هردو راه زیادی تا رسیدن به ویندوز دارن و نام اون راه «نابودی» هست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #25 : 08 خرداد 1389، 01:36 ق‌ظ »
دوستان عزیز و خوش تیپم دوباره سلام
یه محبتی بکنید و بحث رو به سمت چه سیستم عاملی بهتر هست یا کدام چی هست نبرید لطفا
آخرش این یه واقعیت هست که هرکی از هرچی خوشش بیاد ، از همون استفاده می کنه و بعضی مواقع هم هرکی هر چی نیازش رو رفع کنه به سمتش می ره.
من توی این تاپیک موکدا دنبال نظرات شما هستم برای اینکه بدون در نظر گرفتن اینکه چی خوبه و چی بده بررسی کنید چرا کاربران رایانه در ایران تمایلی به حرکت به سمت لینوکس نشان نمی دن؟
خوب خیلی ها اصلا از اینکه سیستم عامل چیزی غیر از ویندوزه بی خبرن که علاجش تبلیغات و معرفی بهتر هست و تمام!
اما خیلی ها تجربه هائی با توزیع هائی از لینوکس دارن و به این نتیجه رسیدن که توی همون محیط قبلی بمونن. منظور هم کاربران متخصص آی تی یا شبکه یا برنامه نویس ها یا هکرها و کرکرها نیست! منظور همون جوان هائی هست که رایانه رو برای مصارف ساده و معمولی می خوان: آهنگ و فیلم ، بازی و .... ! مسئله از اینجا شروع می شه که مثلا با برنامه واین بسیاری از نرم افزارهای تحت سیستم عامل ویندوز براحتی در این محیط اجرا می شه (این دقیقا همون ایده استفاده از فایل های اجرائی exe هست!) اما باز هم تمایل به مهاجرت وجود نداره!
و راه کار چی می تونه باشه (اگر بتونیم از توان همه لینوکس کارهای خودمون - که خیلی هاشون در وب هم بلاگ یا سایت دارن - استفاده کنیم)   
خیلی از مواقع ایراداتی در استفاده هست اما در خیلی از مواقع واقعا هیچ ایرادی نیست (یا اینطور به نظر میاد!)!
و نهایتا یک مسئله مهم دیگه: ممکن هست تعهد به استفاده از نرم افزارهای متن باز رو از استفاده از لینوکس در مرحله اول جدا کرد تا بعدا فرهنگ کاربری تغییر کنه یا نه؟
چرا دقت نمی کنیم که هر بحثی در نهایت به اثبات لزوم استفاده از لینوکس به خودمون که کاربر لینوکس هستیم ختم نشه؟این فرض که کسی که اینجاست خودش کاربر لینوکس هست و نیاز به قانع شدن نداره رو راحت فراموش می کنیم!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #26 : 08 خرداد 1389، 06:31 ق‌ظ »
ببین من برای مهاجرت خیلی جدی بودم. ولی برنامه هایی که می خواستم تو لینوکس نبود. یا اگه بود کیفیت برنامه های ویندوزی رو نداشت. یا اگه کیفیتش رو داشت سرعت اجراش مناسب نبود. من حتی از ویندوز 7 هم دوست ندارم استفاده کنم چون در مورد خاصی که من دارم سرعت اجرای برنامه های مورد نیاز من در ویندوز XP بیشتر هست.

مساله دوم وجود باگی بود که سیستم فریز میشد. --> خوب این رو میشد با استفاده از یه توزیع مناسب حلش کرد.

مساله سوم مدیریت مصرف انرژی و حرارت بالای دستگاه من  بود که هر کاری کردم حل نشد. --> البته این مورد هم داره با سرعت خوبی تو لینوکس داره پیشرفت می کنه و بعضی جاها حتی از ویندوز هم داره جلو میزنه. ولی ... حتی در این مورد هم مساله کاربر پسند بودن تو لینوکس وجود نداره. مثالش این هست که برای تغییر ولتاژ CPU برنامه ای به نام intel phc هست که برای استفاده از اون باید کرنل پچ و کامپایل بشه که به نظر من خیلی کار سخت و کاربرناپسندی بود.

مساله بعدی مشکلات درایوری بود. مثلا پشتیبانی نشدن مودم. یا تاکید خیلی زیاد اوبونتو به استفاده از درایورهای اوپن سورس که مشکلات فراوانی دارند. --> البته قبول دارم که اینم با استفاده از یه توزیع مناسب حل میشد. ولی من از اوبونتو خوشم میاد نه یه توزیع دیگه. چون واقعا راحت تر هست.

چند وقت پیش redhat نصب کردم و متوجه شدم که توش واقعا هیچ کاری نمی تونم بکنم از بس که سخت بود. برای انجام هر کاری باید 500 تا پسورد میزدی.

ببینید من الان 15 سال هست که با کامپیوتر کار می کنم در این مدت کار با برنامه های زیادی رو یاد گرفته ام. برای من خیلی سخت هست که وارد لینوکس بشم اگه شرطش این باشه که تمام برنامه های قبلی که بلد بود رو بگزارم به کنار و به عنوان یه کاربر صفر کیلومتر از ابتدا شروع به یادگیری برنامه های جدید بکنم. به فرض که این کار رو هم انجام بدم؛ بازهم نمی تونم جلوی خودم رو از مقایسه بگیرم. همش باید افسوس بخورم که وای این برنامه فلان قابلیت رو که تو ویندوز داشتم نداره و  ... . منظورم این هست که ناخودآگاه همش در حال مقایسه خواهم بود.

مساله بعدی احساسی است. من خودم رو یه کاربر حرفه ای کامپیوتر می دونم. در حالی که من کاربر حرفه ای کامپیوتر نیستم و کاربر حرفه ای ویندوز هستم. چون خارج از ویندوز احساس می کنم هیچ چیزی بلد نیستم. من این حس رو دوست ندارم. دوست ندارم که منو تازه کار و ... خطاب کنند. اگر هم نکنند این حس خودم رو آزار میده.

مساله بعدی روابط ما با جامعه هست. من مدام از برنامه word استفاده می کنم و اون رو به اساتیدم نشون می دم. چون اون ها از ویندوز استفاده می کنند من هم مجبود هستم از این سیستم عامل استفاده کنم.

مساله بعدی فضای هارد هست. من یه لپ تاپ کوچک دارم که هاردش به اندازه یه سیستم عامل جا داره. من مجبور هستم و دوست دارم که تنها از یک سیستم عامل استفاده کنم. با تمام شرایطی که گفتم من ویندوز رو انتخاب کرده ام و لینوکس رو از طریق wubi استفاده می کنم.

در نهایت اگه بخوام جمع بندی بکنم: اگه برنامه های مورد استفاده من در لینوکس وجود داشته باشه با کله میپرم تو لینوکس و شک هم نمی کنم.

در آخر اگه بخوام جواب نظر سنجی رو بدم. من جدیم، باگ دارم، ولی خیلی علاقه هم هستم.
اینم یه جواب کامل به شما. باور کنید این بیشترین کاری هست که در حال حاضر میتونم برای لینوکس انجام بدم. (منظورم دادن بازخورد هست). ولی واقعا چند نفر تو این فروم در کار توسعه لینوکس هستند. و چند نفرشون واقعا وقت میگزارند که کامت های من رو حتی بخونن؟ این سوالی هست که از خودم می پرسم و احساس می کنم که این کارم بیهوده هست.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #27 : 08 خرداد 1389، 09:51 ق‌ظ »
درودی دگر بار

گنو لینوکس انچنان ساختار قدرتمندی داره که شایسته نیست با ویندوز و یا سیستم عامل محدودی مثه مک مقایسه بشه میبینم دو تاپیک در این مورد هست ظاهرا مفهوم اون پستم تو همین تاپیک درست باز نشده وگرنه کلا بحث مقایسه اینها باید بسته میشد و میرفتین رو راهکارها .... نه مک بدلیل محدودیتهای شدیدی که اعمال کرده و نه ویندوز از نظر کارایی و قدرت نزدیگ گنو لینوکس هم نیستن  :) در مورد مک بدونید که درسته بیس یونیکس داره ولی انچنان سر و تهشو بستن که نمیشه دیگه اونو یه یونیکس به معنای واقعی کلمه دونست

دوست عزیزم "کرگدن" تو یکی از همینجور تاپیکها جوابی بلند دادن درباره مزایای لینوکس ولی برخی اونو مزیت برای لینوکس روی سرور دونستن ! که غلطه قدرت لینوکس کلیه ربطی نداره که کجا باشه قدرتش تو ساختارشه

اینجاست که دوستی مثه Comboy میتونه سرود ازادی بخونه و از قدرت سیستم عاملش لذت ببره ;) اما ..... بازم یاد اوری میکنم تفاوت موجود توی میزان و کارایی درایورهای سخت افزاری و میزان و کیفیت و کارایی اپلیکیشنهاست که اگه بهش توجه نشه سرورد ازادی برای کاربر میشه دروغ بزرگ و این یه زنگ خطره

در مورد اول درایور خیلی از شرکتها از نظر بازدهی هنوز کارایی لازمو نداره برخی مثل ای تی ای که کلا رو هوا درایور میدن انودیا هم هنوز درایورش به کارایی نسخه ویندوز یا مک نرسیده این از قدرت بیس ویندوز یا مک نیست از ضعف درایور لینوکسه و همنیجوری برین جلو در مورد انواع راه اندازها .... این ربطی به ساختار لینوکس نداره ربط به تعامل شرکتها با تیم کرنل داره که باید حل بشه وگرنه به جای ازادی محدودیت هدیه میشه به کاربر !

بخش دومم تقریبا مربوطه برنامه نویسیه توسعه اپلیکشنهای موجوده و که اگه رابط میخوان نوشته بشه براشون و همزمان نوشتن چیزهای جدید

دیدیدن تاپیک دانلود منجر رو ؟ و جایزه ؟ هدف باید پر کردن این خلا ها باشه نه اتلاف انرژی تو بحث بین سیستم عاملها و بعضا سر و کله زدن درونی و پشت پرده و یا اشکار تو درگیری بین سیستم عاملها و توزیعها و میز کارها و افراد و ......

در مورد صحبتهای دانیال عزیزم

ها؟ راجع‌به چی صحبت می‌کنین؟ این‌جا لینوکس است. صدای آزادی! مشکل نرم افزاری و سخت افزاری هم نداریم. خیلی هم راحتیم
....
خب اگه قرار بود همه‌چی محیط گرافیکی داشته باشه که می‌شد ویندوز.

مواردی رو طنز گونه گفت رو که خوشم اومد  ;) ولی .... در اون بخش از پستش که اینجا اوردم نکته ای هست نکتش اینه از قضا گرافیکی تر شدن همه چیز تو گنو لینوکس هدف سه توزیع عمده اوبونتو و اوپن سوزه و فدورا هست این بخشی از روند حضور تدریجی گنو لینوکس تو حوزه دسکتاپه بدم نیست هر چقدر رابط های قوی و گرافیکی بهتری تولید بشه خوبه البته با حفظ ازادی انجام همونها بصورت متنی هر چند پیچیده باشه وگرنه باز تو روند خوندن سرورد ازادی اختلال بودجود میاد ;D  و گنو ضد خودشو بدست خودش توسعه میده ( محدودیت رو )

چه اشکالی داره این از قضا دستتونو بازتر میکنه و این یعنی ازادی بیشتر مشگل ویندوز و مک این نیست که خیلی اپلیکیشن گرافیکی دارن

مثلا نتورک منجر تو گنو لینوکس هنوز مشگلاتی داره هم از نظر ساپورت انواع کانکشن و هم از نظر کارایی برخی اوقات رسما سوتی میده خب این یه رابطه بنظرتون خیلی پیشرفته بشه با ساپورت انواع کانکشن بهتره یا اصلا ولش همینجوری باشه ؟

مطمئنن دوست دارین یه رابط شیک و کامل جلوتون باشه همزمان ازادی تنظیم متنی همون کانکشنها رو نیز داشته باشید نه مثلا مثل ویندوز 7 که رابطی شیک و از قضا خوب داره ولی ازادیتونم باهاش میگیره

مورد بشدت مهم دیگه ای که باید تغییر کنه روند انتشار توزیعهاست که ضد ازادیه

کاربر رو مجبور میکنن برای بدست اوردن اخرین امکانات هر چند ماه توزیعشو از نو نصب کنه ( اپگریدشم اکثرا با مشگلات مواجهه ) چه معنی داره هی نسخه ریلیز بشه و بین دو انتشارم خودشونو بکشن برای فیکس کردن اشکلات اون انتشار

تغییرات باث رو پکیجها اعمال بشه اونجا باید فوکوس کرد دید توزیع گونه تغییر کنه به دید تهیه پکیج خوب تهیه رابط خوبو سازگاری پکیجها با بقیه مجموعه اخرین پیشرفت باید پس از تست بی نیاز به انتظار در لحظه در دسترس باشه اگه نباشه میشه محدودیت و ضد ارمانهای ازادی گرایانه گنو

یعنی رولینگی ریلیز کنن ؟

دقیقا بله شما باید این حق رو داشته باشید بدون نیاز به نصب مجدد و بدون نیاز به ریلیز یه توزیع جدید هر لحظه اخرین امکاناتو پس از تستشون در اختیار داشته باشین تو این حالت بدون نیاز به نگاه کردن به برنامه زمانی انتشارشون میتونن با فراغ بال به بهینه سازی پکیجها بپردازن و کلی هم ابداعات کنن دیگه خیالشونم راحته که اجبار زمانی ندارن که موجب بشه چیزیو پر از باگ به صرف رعایت زوری زمانبدی ریلیز کنن

تو این حالت کافیه رو یه سرور هر هفته اسانپشاتی بزارن هم از مخزن پایدار در نتیجه اسناپشات پایدار و هم یکی از مخزن تستی و هر کی خواست دانلود کنه اسناپشات همون هفته رو بگیره و فقط ذره ای اپدیتش کنه

منظور مثه ارچ نیست بلکه منظورم توزیع گرافیکی رولینیگی هست با اسناپشات هفتگی

پس اینم باث حل شه

شد سه تا   :) بهنیه شدن و افزایش ساپورت درایورها و افزایش کمی و کیفی پکیجها و اپلیکشنها و تغییر روند انتشار توزیعها

ازادی و کارایی و امکانات گسترده باث یه جا باشه وگرنه به محدودیت منجر میشه و گنو لینوکس میشه ضد خودش

پاینده باشید
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1389، 10:35 ق‌ظ توسط Freeman »

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • یک نفر با کلی آرزو
« پاسخ #28 : 08 خرداد 1389، 11:46 ق‌ظ »
نقل‌قول از: نقل قول
درودی دگر بار

درایور خیلی از شرکتها از نظر بازدهی هنوز کارایی لازمو نداره این ربطی به ساختار لینوکس نداره ربط به تعامل شرکتها با تیم کرنل داره که باید حل بشه وگرنه به جای ازادی محدودیت هدیه میشه به کاربر !

نقل‌قول از: نقل قول
....
خب اگه قرار بود همه‌چی محیط گرافیکی داشته باشه که می‌شد ویندوز.

مواردی رو طنز گونه گفت رو که خوشم اومد  ;) ولی .... در اون بخش از پستش که اینجا اوردم نکته ای هست نکتش اینه از قضا گرافیکی تر شدن همه چیز تو گنو لینوکس هدف سه توزیع عمده اوبونتو و اوپن سوزه و فدورا هست این بخشی از روند حضور تدریجی گنو لینوکس تو حوزه دسکتاپه بدم نیست هر چقدر رابط های قوی و گرافیکی بهتری تولید بشه خوبه البته با حفظ ازادی انجام همونها بصورت متنی هر چند پیچیده باشه وگرنه باز تو روند خوندن سرورد ازادی اختلال بودجود میاد ;D  و گنو ضد خودشو بدست خودش توسعه میده ( محدودیت رو )

چه اشکالی داره این از قضا دستتونو بازتر میکنه و این یعنی ازادی بیشتر مشگل ویندوز و مک این نیست که خیلی اپلیکیشن گرافیکی دارن

نتورک منجر تو گنو لینوکس هنوز مشگلاتی داره هم از نظر ساپورت انواع کانکشن و هم از نظر کارایی برخی اوقات رسما سوتی میده خب این یه رابطه بنظرتون خیلی پیشرفته بشه با ساپورت انواع کانکشن بهتره یا اصلا ولش همینجوری باشه ؟

دوست دارین یه رابط شیک و کامل جلوتون باشه همزمان ازادی تنظیم متنی همون کانکشنها رو نیز داشته باشید

مورد بشدت مهم دیگه ای که باید تغییر کنه روند انتشار توزیعهاست که ضد ازادیه

کاربر رو مجبور میکنن برای بدست اوردن اخرین امکانات هر چند ماه توزیعشو از نو نصب کنه ( اپگریدشم اکثرا با مشگلات مواجهه ) چه معنی داره هی نسخه ریلیز بشه و بین دو انتشارم خودشونو بکشن برای فیکس کردن اشکلات اون انتشار

تغییرات باث رو پکیجها اعمال بشه

یعنی رولینگی ریلیز کنن ؟

دقیقا بله

پس اینم باث حل شه

شد سه تا   :) بهنیه شدن و افزایش ساپورت درایورها و افزایش کمی و کیفی پکیجها و اپلیکشنها و تغییر روند انتشار توزیعها

ازادی و کارایی و امکانات گسترده باث یه جا باشه وگرنه به محدودیت منجر میشه و گنو لینوکس میشه ضد خودش

پاینده باشید
حرف های حسن حبیبی چون از نظر تعصب نبود وواقع گرایانه بود به دلیل تایید مشکلات و تمجید امتیازات مورد قبول 100درصدی من است و واقعا به ایشون میگم Freeman  =D>
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #29 : 08 خرداد 1389، 01:29 ب‌ظ »
Keivan عزیز درود
شما در بیان آنچه باید شاهکار هستید \\:D/ این توصیف شما از آنچه انتظار دارید و محدودیت ها دقیقا بهترین و بزرگترین کمکی هست که می توانید به پروژه متن باز نمایید.
مطمئن باشید گسترش دهندگان ایرانی الاصل قدری را می شناسم که بطور مداوم این چند فروم لینوکسی رو مانیتور می کنند و اتفاقا این نظرات برای ایشان بسیار مهم و جهت دهنده هست.
طرح چنین نظر سنجی هائی هم مطمئنا برای انبار نمودن اطلاعات در دیتابیس فروم نیست و هدفی از مطرح نمودن آنها هست و تصمیمی برای حرکتی.
اتفاقا من فکر می کنم شما از معدود افراد رای دهنده هستید که باگ ندارید!  ;D
باز هم ممنونم
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!