انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

آیا لینوکس برای شما یک تفنن مشکوک است یا یک سیستم عامل؟

من خیلی جدیم!
من علاقه مندم خیلی!
من علاقه مندم یکمی!
فقط برای پز لینوکسیم!
من باگ دارم!

نویسنده موضوع: نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟  (دفعات بازدید: 17552 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saeedmar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 87
پاسخ به: نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟
« پاسخ #30 : 09 خرداد 1389، 08:43 ب‌ظ »
توصیه جانبی: هارد ظرفیت بالای سی گیت مزخرف است، ترجیحا از برندهای دیگری استفاده کنید.

+1

هارد کامپیوتر من هم سوخت
مائیم و می و مطرب و این کنج خراب        جان و دل و جام و جامه در رهن شراب
فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب               آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
« پاسخ #31 : 09 خرداد 1389، 10:53 ب‌ظ »
میدونم ربطی نداره ولی اگه ممکنه ظرفیت ومدل هاردتونم اعلام کنید.  :-X

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #32 : 10 خرداد 1389، 12:27 ق‌ظ »
توصیه جانبی: هارد ظرفیت بالای سی گیت مزخرف است، ترجیحا از برندهای دیگری استفاده کنید.

+1

هارد کامپیوتر من هم سوخت
نگید تورو خدا من 2 تا یه تراش رو دارم  :( :(
شرمنده تاپیک منحرف شد .....

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #33 : 10 خرداد 1389، 09:13 ق‌ظ »
هارد های سی گیت همون مکستور هستند که دیگه کیفیت قبل رو ندارن حداقل از موقعی که سی گیت مکستور رو خرید. الان به نظر من وسترن خوب.

اما باگ.

با این ۱۰٫۴ واقعا مشکلای عجیب و غریبی دارم از عدم شناسایی هارد اکسترنال تا عدم وجود برخی فایل های گانفیگ.
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #34 : 10 خرداد 1389، 09:45 ق‌ظ »
این تاپیک از اولش هم منحرف بود!! نظرسنجی‌ش هم قرض‌آمیز و جانب‌دارانه بود!!  >:(
حتی اسم تاپیک هم نامناسب بود!! یک نمونهٔ واضح از تخطی از قوانین!! من نمی‌دونم چرا پاکش نکردن!! نگید که تو مدیر/ناظر نیستی به تو چه ربطی داره!! انجمن مال همه‌مون هست!! هر کاربر انجمن می‌تونه در مقابل هر تاپیک/ارسالی که انجمن رو داغون و نامنظم و ضعیف می‌کنه، اعتراض کنه!
اصلاً مدتی هست که انجمن شبیه چت‌روم های یاهو شده!!
من خیلی کم پیش میاد که به چیزی ایراد بگیرم، ولی دیگه صبرم تموم شد!!  ](*,) شایدم هم چون دیگه صبر ایوب ندارم!! ببخشید خیلی دلم پر بود!!
بازم بگید انشا ننویس!!
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1389، 09:51 ق‌ظ توسط سعید رسولی (ilius) »

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
« پاسخ #35 : 10 خرداد 1389، 10:16 ق‌ظ »
این تاپیک از اولش هم منحرف بود!! نظرسنجی‌ش هم قرض‌آمیز و جانب‌دارانه بود!!  >:(
حتی اسم تاپیک هم نامناسب بود!! یک نمونهٔ واضح از تخطی از قوانین!! من نمی‌دونم چرا پاکش نکردن!! نگید که تو مدیر/ناظر نیستی به تو چه ربطی داره!! انجمن مال همه‌مون هست!! هر کاربر انجمن می‌تونه در مقابل هر تاپیک/ارسالی که انجمن رو داغون و نامنظم و ضعیف می‌کنه، اعتراض کنه!
اصلاً مدتی هست که انجمن شبیه چت‌روم های یاهو شده!!
من خیلی کم پیش میاد که به چیزی ایراد بگیرم، ولی دیگه صبرم تموم شد!!  ](*,) شایدم هم چون دیگه صبر ایوب ندارم!! ببخشید خیلی دلم پر بود!!
بازم بگید انشا ننویس!!
آقا اینقدر محکم سرتو به دیوار نزن. البته حق هم داری.
من میگم به جاش یه تاپیک خوب بزن -  انشا هم بنویس و بهمون یه چیزایی یاد بده.  ;D

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
« پاسخ #36 : 10 خرداد 1389، 11:16 ق‌ظ »
آقا اینقدر محکم سرتو به دیوار نزن. البته حق هم داری.
من میگم به جاش یه تاپیک خوب بزن -  انشا هم بنویس و بهمون یه چیزایی یاد بده.  ;D
متاسفانه وقت انشا نوشتم ندارم!! وگرنه خیلی حرفا برای گفتن دارم!
از این تاپیک هم فقط چند پست اولش رو خونده بودم.
ولی همین الان موفق شدم به سرعت سه صفحه رو بخونم  ;D و باید قبول کنم که بعضی قسمت‌هاش مفید بود.
اما حیف که کمتر کسی به این حرفا عمل می‌کنه و خودش دست به کار میشه و شروع به توسعهٔ گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد می‌کنه.
اگه بجای این همه انشا نوشتن، کُد می‌نوشتیم، وضعیت گنو/لینوکس الان خیلی بهتر بود.  ;)

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
« پاسخ #37 : 10 خرداد 1389، 11:35 ق‌ظ »
سلام
با نوشتم میخوام به راه راست انتقال بدم که هم به عنوان تاپیک بخوره و هم از منحرف شدن دربیاد
آقا من یه باگ عجیبی تو 10.04 کوبونتو و اوبونتو دارم که پس از کمی استفاده سیستم کلا صفحه سیاهی رو به طور خودکار میاره هیچ راهی هم نداره به جز ریستارت آیا شما هم اینگونه باگی دارید؟
یه باگ عجیب دیگه وقتی سیستم رو روشن کردم ولی وارد نشدم سیستم رو پس از چند دقیقه وارد شدم اما اتفاق عجیبی رو دیدم صفحه ثابت نبود و با موس هم حرکت میکرد یعنی چه؟ باز هم هیچ راهی هم نداشت به جز ریستارت
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #38 : 10 خرداد 1389، 11:38 ق‌ظ »
حاج سعید عزیز خوش اومدی! تاپیک متعلق به خودتونه!
نقل‌قول
حتی اسم تاپیک هم نامناسب بود
بازم بگید انشا ننویس!!
البته این حرف هائی که شما می زنید رو می تونم درک کنم که از سر دلسوزی هست ها ! نه که نمی فهمم! ولی حاجی اسم تاپیک اتفاقا مهندسی سازه ;D
آخه مومن اگه کسی باگ نداشت ، توی نظر سنجی که حالا به نظر حاجی یا جدیه یا شوخی ، صحبت از اینکه "ویندوز بهتره یا لینوکس میشد؟" یا صحبت از اینکه "هارد بالای 30 گیگ خوبه یا بد؟" یا "نقد کار کرد فروم در این اواخر؟"
خوب حاجی یه جمع زیادی هم باگ دارن! من می گم کامل از لینوکس استفاده می کنی یا کنار ویندوز نصبش کردی و چرا شما می گی هارد 30 گیگ نخر می سوزه! :o
من می گم می خوام بجای انشا ، کد بنویسم خوب چی باید نوشت تا کاربر ایرانی بیاد سمت لینوکس؟ شما می گی انجمن شبیه چت روم های یاهو شده! :o
باگ داری دیگه حاجی
هرچند باید بهت گفت:
نقل‌قول
که تو مدیر/ناظر نیستی به تو چه ربطی داره!! انجمن مال همه‌مون هست!!
یا
انشا ننویس!!
ولی چشم ما به شما از این حرف ها نمی زنیم ;D
حاجی به شما مربوطه و اگه دوست داشتی می تونی درباره نحوه پختن بیف استروگانف هم توی همین تاپیک بنویسی. من هم همون اول نوشتم که انشاهای نازنینتم منت بذار و بنویس تا نمره بدم(البته این دوتای زیر ده هم نمی گیرن حاجی! خیلی کوتاهن!).
آخرشم حاجی تاپیک به راه راست منحرف شد! و تبدیل به لانچ پد برای اعلام باگ های سیستم شد! ;D
برو بگو من باگ ندارم!
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1389، 11:39 ق‌ظ توسط hadi3457 »
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
پاسخ به: پاسخ به: نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟
« پاسخ #39 : 10 خرداد 1389، 01:46 ب‌ظ »
۱- من حاجی نیستم.

۲- من به همون گزینهٔ آخر رای دادم! چون این طوری که توی پست اول، باگ تعریف شده، ترجیح میدم که باگ داشته باشم.

۳- از دید منطقی، در دنیای کامپیوتر، باگ برای نرم‌افزار تعریف میشه و نه برای انسان.
مگه اینکه شما معنای لغوی bug رو گرفته باشید یعنی «حشره» یا «شاپرک» که توی یکی از اولین کامپیوترها وارد شد و کارش رو مختل کرد.

۴- کسی که معنای نرم‌افزار آزاد رو نمی‌دونه دلیلی نداره اسم خودش رو بذاره «ریچارد استالمن بزرگ!»

۵- قرار بود توی جشن یه پرزنت در مورد استارکل بدم، ولی با این اوضاع انجمن، پشیمون شدم و حتی اگه جشن تشکیل بشه، شرکت نمی‌کنم چه برسه به اینکه بخوام پرزنت بدم.
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1389، 02:05 ب‌ظ توسط سعید رسولی (ilius) »

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #40 : 10 خرداد 1389، 02:51 ب‌ظ »
حاج سعید عزیز
من کلمه حاجی رو به دلیل احترام زیادی که برای شما قائلم به کار می برم به معنی کسی که در جماعت مسلمانان به مقام مشورت و تصمیم گیر برای امت رسیده.
از دید منطقی شما کاملا درست می گی
خوب البته من از نرم افزار آزاد فقط آبجو رایگانش رو بلدم و از این لحاظ هم شما درست می گی! خواستم اسمم رو بذارم پدر ریچارد استالمن (مثل پدر پسر شجاع ;D ) دیدم پدرش مختصر فوتی کرده و درست نیست. خواستم بذارم پسر ریچارد استالمن ، دیدم اصلا ازدواج نکرده که بخواد پسر داشته باشه. ناچار اسم خودشو غصب کردم! شما بگو من باید چکار می کردم؟
اگه من این تاپیک رو حذف کنم شما توی جشن شرکت می کنی؟ و ا... من راضی نیستم شما بخاطر یه تاپیک از حرکت آموزشی باز بمونی
 اون گزینه آخر رو هم من نه به معنای لغوی یا منطقی استفاده کردم که به معنای چیزی که درست نیست ولی وجود داره استفاده کردم

من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #41 : 10 خرداد 1389، 02:54 ب‌ظ »
دیگه حالم داره از شوخی به هم می خوره :-&

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
« پاسخ #42 : 10 خرداد 1389، 08:51 ب‌ظ »
من برعکس از بعضی شوخیاش اگه خندم نگیره حداقل یه لبخند رو لبام میاد.  ;D
یه فروم فعال باید همه جور عضو داشته باشه. جدی - شوخ - عصبانی - لطیف -عضو جونیور - عضو هیرو  و غیره...
سخت نگیرین.
تو همین تاپیک کلی چیز یاد گرفتیم.

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #43 : 10 خرداد 1389، 10:26 ب‌ظ »
خواهش می کنم این حرف و حدیث ها نشه دلیلی برای قفل کردن این بحث. بگذارید بحث پیش بره. شوخی به نظر من اصلا هم بد نیست. شوخی نشانه ای از خلاقیت و هوش هست. روحیه انسان ها هم متفاوت هست. لطفا به هم احترام بگدارید و بحث رو ادامه بدید.

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #44 : 11 خرداد 1389، 12:54 ق‌ظ »
keivan عزیز درود
من از دوستانی که ناراحت شدن عذر می خوام و تلاش می کنم از این به بعد کمتر شوخ طبعی کنم. بیایید با هم یه جمع بندی داشته باشیم:
چجوری می شه علاقه ایرانیان کاربر رایانه معمولی رو به لینوکس زیاد کرد؟
----